pontosnews.gr
Παρασκευή, 17/04/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ιρανικά drones έπεσαν κοντά σε αεροδρόμιο και σχολείο του Αζερμπαϊτζάν, «απαντητικά μέτρα» εξετάζει το Μπακού – Εκατοντάδες νεκροί στη Μέση Ανατολή

Νεκρός διοικητής ιρακινής φιλοϊρανικής οργάνωσης από «σιωνιστικοαμερικανικό πλήγμα» – Δεύτερο πλοίο του ιρανικού πολεμικού ναυτικού πλέει προς την Σρι Λάνκα

5/03/2026 - 11:59πμ
Καπνός υψώνεται πάνω από το αεροδρόμιο Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν (φωτ.: Χ/RBC-Ukraine)

Καπνός υψώνεται πάνω από το αεροδρόμιο Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν (φωτ.: Χ/RBC-Ukraine)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Το Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε σήμερα το Ιράν ότι έριξε δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) στο έδαφός του, τραυματίζοντας δύο ανθρώπους, και σημείωσε ότι ο Ιρανός πρεσβευτής εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών για να του επιδοθεί έντονη διαμαρτυρία.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν διευκρίνισε ότι ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα έπεσε σε αεροδρόμιο στο Ναχιτσεβάν, κοντά στα σύνορα με το Ιράν, και ένα άλλο κοντά σε σχολείο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο καταδίκασε τις επιθέσεις, απαίτησε εξηγήσεις από το Ιράν και σημείωσε ότι το Αζερμπαϊτζάν επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να λάβει “αρμόζοντα απαντητικά μέτρα”.

Προς το παρόν το Ιράν δεν έχει σχολιάσει σχετικά με το θέμα αυτό.

🛑Azerbaijan

Shahed kamikaze drone hit on nakchivan intl airport, Azerbaijan . pic.twitter.com/TwtUcIp7oZ

— Kavaz (@kataibWatch) March 5, 2026

🚨⚡️️ An Iranian drone fell on the territory of an airport in Azerbaijan:

“A drone launched from Iran fell on the territory of the airport in the Azerbaijani city of Nakhchivan. Data on victims and deaths are not specified.” pic.twitter.com/rbUAfyq5RX

— RussiaNews 🇷🇺 (@mog_russEN) March 5, 2026

Στο στόχαστρο του Ιράν θέσεις «αυτονομιστικών οργανώσεων»

Το υπουργείο Πληροφοριών του Ιράν δήλωσε σήμερα ότι έθεσε στο στόχαστρο θέσεις «αυτονομιστικών οργανώσεων» που σκόπευαν να εισέλθουν στη χώρα μέσω των δυτικών συνόρων, προσθέτοντας ότι υπέστησαν βαριές απώλειες.

Πολιτοφυλακές των Κούρδων του Ιράν διαβουλεύθηκαν με τις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το αν, και πώς, θα επιτεθούν στις δυνάμεις ασφαλείας του Ιράν στο δυτικό τμήμα της χώρας, σύμφωνα με τρεις πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Η ιρανική στρατιωτική ανακοίνωση, που μεταδόθηκε από κρατικά ΜΜΕ, ανέφερε πως οι ιρανικές δυνάμεις συνεργάζονται με «ευγενείς Κούρδους» προκειμένου να αποτρέψουν «ισραηλινοαμερικανικό» σχέδιο για επίθεση στο ιρανικό έδαφος.

Στο μεταξύ, η ιρακινή φιλοϊρανική οργάνωση Κατάεμπ Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας διοικητής της σκοτώθηκε χθες σε πλήγμα στο νότιο Ιράκ.

Ο Άχμαντ αλ-Χαμντάουι, ο γενικός γραμματέας αυτής της ένοπλης οργάνωσης, εξέφρασε λύπη σε μια ανακοίνωση για την απώλεια ενός «μεγάλου διοικητή», του Άλι Χουσέιν αλ-Φρέιτζι, μέλος του κινήματος για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Δύο πηγές της οργάνωσης δήλωσαν χθες, Τετάρτη, στο Γαλλικό Πρακτορείο πως ένα όχημα επλήγη κοντά στην κύρια βάση της οργάνωσης στο νότιο Ιράκ, σκοτώνοντας δύο μαχητές. Ο απολογισμός αυξήθηκε στη συνέχεια σε τρεις νεκρούς, μεταξύ των οποίων ο διοικητής. Μία από τις πηγές χαρακτήρισε την επίθεση «σιωνιστικοαμερικανικό πλήγμα».

Αφότου ξεκίνησε ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, πλήγματα εναντίον ιρακινών φιλοϊρανικών οργανώσεων έχουν σκοτώσει 15 μαχητές, κυρίως μέλη της Κατάεμπ Χεζμπολάχ.

Αρκετές ένοπλες οργανώσεις που υποστηρίζονται από το Ιράν, γνωστές ως Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ, μεταξύ των οποίων και η Κατάεμπ Χεζμπολάχ, δήλωσαν ότι δεν θα μείνουν αδρανείς μετά την επίθεση εναντίον του Ιράν και έχουν αναλάβει την ευθύνη για δεκάδες επιθέσεις με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) εναντίον βάσεων των ΗΠΑ.

Σήμερα, οι οργανώσεις αυτές προειδοποίησαν τις ευρωπαϊκές χώρες να μην εισέλθουν στον πόλεμο, απειλώντας τις «δυνάμεις και τις βάσεις τους στο Ιράκ και στην περιοχή».

Το ιρακινό πρακτορείο ειδήσεων INA μετέδωσε εξάλλου πως οι δυνάμεις ασφαλείας κατέσχεσαν δύο ρουκέτες και εξέδρα εκτόξευσης στη νότια επαρχία Βασόρα, που είχε εγκατασταθεί για να στοχεύσει γειτονική χώρα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Τουρκία δήλωσε σήμερα ότι παρακολουθεί στενά ενέργειες της οργάνωσης μαχητών των Ιρανών Κούρδων PJAK, προσθέτοντας πως οι ενέργειές της απείλησαν την ασφάλεια και περιφερειακή σταθερότητα του Ιράν, εν μέσω πληροφοριών για συζητήσεις μεταξύ ιρανικών κουρδικών πολιτοφυλακών και των ΗΠΑ σχετικά με τον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ εναντίον του Ιράν.

Δεύτερο ιρανικό πλοίο στη Σρι Λάνκα

Και δεύτερο πλοίο του ιρανικού πολεμικού ναυτικού πλέει προς την Σρι Λάνκα στον Ινδικό Ωκεανό την επομένη του τορπιλισμού της ιρανικής φρεγάτας από αμερικανικό υποβρύχιο που προκάλεσε τον θάνατο 87 ανθρώπων, δήλωσε ο υπουργός Μέσων Ενημέρωσης της κυβέρνησης της Σρι Λάνκα Ναλίντα Τζαγιατίσα ενώπιον του κοινοβουλίου.

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι το ιρανικό πλοίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα χωρικά ύδατα της Σρι Λάνκα και δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία.

Περισσότεροι από 100 ναυτικοί επιβαίνουν στο πλοίο, σύμφωνα με επίσημης πηγές που δηλώνουν ότι ανησυχούν μήπως γίνει με την σειρά του στόχος επίθεσης όπως η ιρανική φρεγάτα που βυθίστηκε χθες ανοικτά των νότιων ακτών της Σρι Λάνκα.

Οι αρχές του λιμανιού Γκάλε ετοιμάζονται να παραδώσουν τις σορούς 87 ιρανών ναυτικών που ανασύρθηκαν μετά τον τορπιλισμό του ιρανικού πολεμικού πλοίου επί του οποίου επέβαιναν 130 ναυτικοί, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός αγνοουμένων. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι αρχές της Σρι Λάνκα ανακοίνωσαν ότι 32 ιρανοί ναυτικοί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης Γκάλε υπό την φύλαξη της αστυνομίας και επίλεκτων κομάντο. Η πρόσβαση στην πτέρυγα όπου νοσηλεύονται οι ιρανοί ναυτικοί είναι απαγορευμένη στους επισκέπτες και στους υπόλοιπους ασθενείς.

Το Ιράν δεν έχει αντιδράσει στο ναυάγιο της φρεγάτας.

Η Σρι Λάνκα έχει παραμείνει ουδέτερη από την έναρξη του πολέμου στην Μέση Ανατολή και κάνει έκκληση για διάλογο.

Εκατοντάδες νεκροί στη Μέση Ανατολή

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή από τότε που οι ΗΠΑ και το Ιράν επιτέθηκαν στο Ιράν στις 28 Φεβρουαρίου, με τα κράτη του Κόλπου που φιλοξενούν αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις και προσωπικό και ο Λίβανος να παρασύρονται γρήγορα στη σύγκρουση.

Ακολουθούν οι απολογισμοί νεκρών που έχουν έως τώρα ανακοινωθεί από τις εμπλεκόμενες χώρες έως τις 5 Μαρτίου, την έκτη ημέρα του πολέμου. Το Reuters δεν έχει διασταυρώσει με ανεξάρτητο τρόπο αυτούς τους θανάτους.

ΙΡΑΝ

1.045 νεκροί, συμπεριλαμβανομένων 175 μαθητριών και μελών προσωπικού που σκοτώθηκαν σε πλήγμα σε σχολείο στη Μινάμπ στο νότιο τμήμα της χώρας, την πρώτη ημέρα του πολέμου, σύμφωνα με τη μη κερδοσκοπική ανθρωπιστική οργάνωση Ιρανική Ερυθρά Ημισέληνος. Δεν είναι σαφές εάν ο συνολικός αριθμός των νεκρών περιλαμβάνει απώλειες μεταξύ στρατιωτών του σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης.

ΙΣΡΑΗΛ

10 πολίτες έχουν σκοτωθεί, συμπεριλαμβανομένων εννέα ανθρώπων σε ιρανικό πυραυλικό πλήγμα στη Μπέιτ Σέμες κοντά στην Ιερουσαλήμ την 1η Μαρτίου, σύμφωνα με την υπηρεσία πρώτων βοηθειών του Ισραήλ Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ. Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) δεν έχουν αναφέρει απώλειες στις τάξεις του στρατού.

ΛΙΒΑΝΟΣ

77 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινά πλήγματα, σύμφωνα με το λιβανικό υπουργείο Υγείας.

ΜΠΑΧΡΕΪΝ

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του ύστερα από πυρκαγιά στο Salman Industrial City του Μπαχρέιν που ξέσπασε μετά από αναχαίτιση πυραύλου, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.

ΚΟΥΒΕΪΤ

Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο Κουβεϊτιανοί στρατιώτες, σκοτώθηκαν σε ιρανικές επιθέσεις στη χώρα, σύμφωνα με τα υπουργεία Υγείας και Εξωτερικών του Κουβέιτ.

ΟΜΑΝ

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε όταν βλήμα έπληξε το τάνκερ MKD VYOM, με σημαία Νήσων Μάρσαλ, στα ανοικτά των ακτών της Μασκάτ.

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Έξι μέλη των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων σκοτώθηκαν σε πλήγμα σε εγκατάσταση στο Κουβέιτ, σύμφωνα με την Αμερικανική Κεντρική Διοίκηση.

ΣΥΡΙΑ

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ιρανικός πύραυλος έπληξε κτίριο στην πόλη Σουέιντα, στη νότια Συρία, το Σάββατο, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Μελόνι: «Δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο»

«Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει κανένα αίτημα για χρήση των βάσεων, δεν είμαστε σε πόλεμο και δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, μιλώντας στο ιταλικό ιδιωτικό ραδιοσταθμό Rtl 102,5.

«Όλοι σέβονται τις διμερείς συμφωνίες. Η ίδια η Ισπανίδα εκπρόσωπος δήλωσε ότι υπάρχει μια διμερής συμφωνία και ότι πέρα από αυτή την συμφωνία δεν θα υπάρξει καμία χρήση των βάσεων. Ισχύει και για εμάς: στην Ιταλία έχουμε τρεις στρατιωτικές βάσεις οι οποίες παραχωρήθηκαν στους Αμερικανούς με τις συμφωνίες του 1954, οι οποίες στην συνέχεια επικαιροποιήθηκαν», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός. Αποσαφήνισε πάντως ότι για να χρησιμοποιηθούν οι βάσεις αυτές από αεροσκάφη που συμμετέχουν σε βομβαρδισμούς, θα πρέπει να δώσει την άδεια το ιταλικό κοινοβούλιο.

Η Μελονι τόνισε παράλληλα ότι «η Ιταλία, όπως και το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία, εννοεί να αποστείλει βοήθεια στις Χώρες του Κόλπου» και ότι «η αναφορά, φυσικά, είναι στην αντιαεροπορική άμυνα, όχι μόνον επειδή είναι φίλες χώρες, αλλά επειδή στην περιοχή εκείνη βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες Ιταλοί, οι οποίοι πρέπει να τύχουν προστασίας». «Ο Κόλπος είναι ζωτικής σημασίας για τους ανεφοδιασμούς», τόνισε η επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης.

Η ίδια υπογράμμισε ότι «ανησυχεί ιδιαίτερα για την χαώδη αντίδραση του Ιράν, το οποίο ουσιαστικά βομβαρδίζει όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είχαν καταβάλει προσπάθειες υπέρ μιας συμφωνίας για την πυρηνική ενέργειά του». «Είναι κάτι που προκαλεί κίνδυνο κλιμάκωσης, η οποία μπορεί να έχει εντελώς απρόβλεπτες συνέπειες», συμπλήρωσε η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EPA / Jim Lo Scalzo)
ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: «Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στο Ισραήλ να βομβαρδίζει τον Λίβανο. Φτάνει πια!»

17/04/2026 - 5:56μμ
Στο βάθος τάνκερ που μεταφέρουν υγροποιημένο αέριο, στο Στενό της Μαλάκα, στη Μαλαισία. 15 Απριλίου 2026 (φωτ.: EPA / Fazry Ismail)
ΚΟΣΜΟΣ

Έρχεται κρίσιμο σαββατοκύριακο για το Ορμούζ

17/04/2026 - 2:25μμ
Κατεστραμμένα κτήρια στα νότια προάστια της Βηρυτού, 17 Απριλίου 2026 (φωτ.: EPA / Wael Hamzeh)
ΚΟΣΜΟΣ

Χεζμπολάχ: «Το δάχτυλο στη σκανδάλη» μετά την εκεχειρία – Επιστροφές μέσα σε ερείπια στον Λίβανο

17/04/2026 - 12:34μμ
Ο Κιρ Στάρμερ αποχωρεί από την επίσημη κατοικία του στην Ντάουνινγκ Στριτ, για να μεταβεί στη Βουλή και να συμμετάσχει στην Ώρα του Πρωθυπουργού. 15 Απριλίου 2026 (φωτ.: EPA / Neil Hall)
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Στη δίνη σκανδάλου ο Στάρμερ για διορισμό με «σκιές» Έπστιν

17/04/2026 - 12:10μμ
(Φωτ.: EPA / Atef Safadi)
ΚΟΣΜΟΣ

Σε ισχύ η 10ήμερη εκεχειρία Ισραήλ-Λιβάνου – Στο τραπέζι σύνοδος κορυφής

17/04/2026 - 9:24πμ
(Φωτ. αρχείου: EPA / Aaron Schwartz)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Το Ιράν συμφώνησε να παραδώσει το απόθεμα εμπλουτισμένου ουρανίου – «Πολύ κοντά» σε συμφωνία

16/04/2026 - 10:05μμ
Λιβανέζοι στρατιώτες δίπλα σε κατεστραμμένη γέφυρα, 16/4/26 (φωτ.: EPA)
ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ-Λίβανος: Συμφωνήθηκε 10ήμερη κατάπαυση του πυρός – Το ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ

16/04/2026 - 7:01μμ
Ο Πάπας Λέων ΙΔ' με το προεδρικό ζεύγος του Καμερούν (φωτ.: EPA / Luca Zennaro)
ΚΟΣΜΟΣ

Πάπας Λέων: «Ο κόσμος ρημάζεται από μια χούφτα τυράννους»

16/04/2026 - 5:00μμ
(Φωτ.: ertnews.gr/truth social)
ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: Νέα πρόκληση με εικόνα ΑΙ δίπλα στον Ιησού

16/04/2026 - 3:08μμ
(Φωτ.: ertnews.gr/Orhan ERKILIC / AFP)
ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: O 14χρονος που άνοιξε πυρ και σκότωσε 9 ανθρώπους, ήταν θαυμαστής Αμερικανού μακελάρη

16/04/2026 - 11:24πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Αστυνομικός της Βουλής: Τέσσερις φορές ισόβια και επιπλέον κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του

14 λεπτά πριν
Οι πρωτοψάλτες Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος και Φώτιος Κετσετζής με τον ιερέα του ναού π. Χρυσόστομο (φωτ.: Ράνια Παρούση)

Νέα Υόρκη: Το Ευαγγέλιο ακούστηκε στην ποντιακή διάλεκτο από τον πρωτοψάλτη Μιχαήλ-Άνθιμο Δήσσο

43 λεπτά πριν
Μερακλήδικο πιάτο με πατσά σε ιστορικό εστιατόριο της Αθήνας 
(φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Πατσάς: Αναβιώνει η πέτρα του σκανδάλου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας – Στο φόντο η UNESCO και η Πολιτιστική Κληρονομιά

1 ώρα πριν
Το ηρώο των Ευζώνων του ν. Κιλκίς. Κάτω από την επιτύμβια στήλη αναπαύονται τα λείψανα των 9 Ευζώνων του 31ου Συντάγματος Πεζικού (11ος Λόχος) που πιάστηκαν όμηροι, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν το 1913 από τους βουλγαροκομιτατζήδες. (φωτ.: Αλεξία Ιωαννίδου)

Εύζωνοι: Τιμήθηκε η 85η επέτειος της ηρωικής Μάχης των Ευζώνων

2 ώρες πριν
Αυξημένη συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα της Αθήνας, Τετάρτη 15 Απριλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Αφρικανική σκόνη: Ένα φαινόμενο που μας επηρεάζει περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EPA / Jim Lo Scalzo)

Ντόναλντ Τραμπ: «Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στο Ισραήλ να βομβαρδίζει τον Λίβανο. Φτάνει πια!»

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign