Την παρουσίαση του βιβλίου «Γυναίκες από Ατσάλι», του Θοδωρή Δεύτου θα φιλοξενήσει ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 19:00, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ) (Λεωφ. Δεκελείας 152 – Νέα Φιλαδέλφεια).
Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις ιστορίες βασισμένες σε αληθινά γεγονότα. Από τις ηλιόλουστες ακτές του Πόντου, τα άγρια βουνά της Ηπείρου και τους πολυσύχναστους δρόμους της Σμύρνης, οι ηρωίδες ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες για να συναντήσουν το πεπρωμένο τους.
Για το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Χάρτινη Πόλη» θα μιλήσουν οι πρώην πάρεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου δρ. Ελευθερία Παμουτσόγλου, ο εκπαιδευτικός Αλεξάνδρα Στεργίου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Χρήστος Τριανταφύλλου και ο συγγραφέας.
Θα ακολουθήσουν ξενάγηση στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» και μικρασιατικό κέρασμα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερο και για κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6937085454 και 211402 9413.

















