pontosnews.gr
Σάββατο, 2/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

ΠΑΟΚ: Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το αεροσκάφος του ΕΚΑΒ με τους δύο τραυματίες οπαδούς – Βουβός θρήνος στην Τούμπα

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης θα μεταφερθούν οι τραυματίες

29/01/2026 - 1:25μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το αεροσκάφος-ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μεταφέρει δύο εκ των τριών τραυματιών του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος με οπαδούς του ΠΑΟΚ, που συνέβη την περασμένη Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, στη Ρουμανία.

Το αεροσκάφος με τους δύο τραυματίες απογειώθηκε λίγο μετά τις 11:30 από την Τιμισοάρα και προσγειώθηκε γύρω στις 13:10 στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Οι τραυματίες θα διακομιστούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου σε πρώτη φάση θα οδηγηθούν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και θα μείνουν στη μονάδα βραχείας νοσηλείας έως ότου γίνει η εισαγωγή τους στις κλινικές. Ο τρίτος τραυματίας, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος, παραμένει στη Ρουμανία καθώς χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στο μεταξύ, βουβό παραμένει το κλίμα έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπου οπαδοί του Δικεφάλου και άλλων ομάδων καταφτάνουν συνεχώς στο σημείο για να αφήσουν λίγα λουλούδια και κεριά στη μνήμη των επτά αδικοχαμένων νεαρών, από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Κατερίνη και τη δυτική Θεσσαλονίκη, οι οποίοι σκοτώθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, σε τροχαίο στη Ρουμανία, ακολουθώντας πιστά τα «χνάρια» της αγαπημένης τους ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η Θύρα 4 είναι ανοιχτή και άνθρωποι κάθε ηλικίας αφήνουν συγκινημένοι ένα σωρό προσωπικά τους αντικείμενα και κασκόλ, ενώ στον χώρο δεσπόζει το μεγάλο πανό, που γράφει «Καλό Παράδεισο αδέλφια» αποχαιρετώντας τα θύματα.

(Φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)

Μάλιστα, οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να υποδεχτούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τις σορούς των επτά φίλων του Δικεφάλου του Βορρά, που θα επαναπατριστούν με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας και στη συνέχεια με μηχανοπομπή θα τις συνοδεύσουν έως το γήπεδο της Τούμπας.

Στο γήπεδο της Τούμπας πέρα από απλούς πολίτες, από φίλους ομάδων και οπαδούς βρέθηκε, χθες βράδυ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο ίδιος ζήτησε να μεταβεί στο σημείο αμέσως μόλις προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ώστε να εκφράσει τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση του ιδίου και της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως προς τους γονείς και τους συγγενείς τους, καθώς και προς τη διοίκηση και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε επισκεφθεί το γήπεδο και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος.

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Από το γήπεδο πέρασε σήμερα και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος και τόνισε πως όλη η Ελλάδα πενθεί για την απώλεια νέων παιδιών που ταξίδεψαν από «γνήσια αγάπη» για να παρακολουθήσουν στο εξωτερικό την αγαπημένη τους ομάδα.

Κλειστή η κερκίδα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Λιόν – Το τελευταίο αντίο στο ματς με Πανσερραϊκό

Στο μεταξύ, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει για την απόφαση να παραμείνει κλειστή η κερκίδα των φιλοξενουμένων, εκεί όπου θα βρισκόταν οι οπαδοί του Δικεφάλου, για τη σημερινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Λιόν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποιεί πως όσοι Έλληνες φίλαθλοι βρεθούν στο γήπεδο, είτε ως κάτοχοι προσκλήσεων, είτε ως κάτοχοι VIP εισιτηρίων, είτε ως κάτοχοι εισιτηρίων που προμηθεύτηκαν απευθείας από τη γηπεδούχο ομάδα, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φέρουν διακριτικά του ΠΑΟΚ, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Επίσης, τονίζει πως όσοι Έλληνες φίλαθλοι παρευρεθούν στην αναμέτρηση καλούνται να συμμορφωθούν πλήρως με τις οδηγίες των γαλλικών Αρχών και να αποφύγουν συμπεριφορές που μπορούν να θίξουν το κλίμα σεβασμού και μνήμης στο αποψινό παιχνίδι και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα.

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα, παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση και φίλαθλοι θα αποχαιρετήσουν τους επτά αδικοχαμένους νεαρούς, ενώ ετοιμάζονται ενέργειες στη μνήμη τους, σε ένα ματς που θα είναι αφιερωμένο στις ψυχές που χάθηκαν στον δρόμο της Ρουμανίας.

• Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έκθεση ιστορικού και αρχειακού υλικού «Ο δικός μας κόκκινος Μάης, 1936. Τα δικά μας χνάρια στο διάβα της ιστορίας, στην περπατησιά του μέλλοντος», στα παλιά Σφαγεία στη Θεσσαλονίκη. Παρασκευή 1 Μαΐου 2026 (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έκθεση για τον Μάη του ’36 – Η μνήμη των καπνεργατών ζωντανεύει στα παλιά Σφαγεία

1/05/2026 - 10:59μμ
Δημοσιογράφος μετά την πτώση της από τη σκάλα αεροσκάφους στον Άραξο, δέχεται τις πρώτες βοήθειες. Παρασκευή 1 Μαΐου 2026 (φωτ.: TheBest)
ΕΛΛΑΔΑ

Αράξος: Κατέρρευσε σκάλα με δημοσιογράφους σε εκδήλωση – Τρεις τραυματίες

1/05/2026 - 8:33μμ
Σε λιμάνι του Λασιθίου αποβιβάστηκαν οι ακτιβιστές του στολίσκου «Global Sumud Flotilla», Παρασκευή 1 Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σε εξέλιξη η μεταφορά μελών του «Global Sumud Flotilla» – Στην Ελλάδα μετά την αναχαίτιση από το Ισραήλ

1/05/2026 - 7:45μμ
Κούτες και ναρκωτικά που κατασχέθηκαν από την νταλίκα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (πηγή: ΕΛΑΣ)
ΕΛΛΑΔΑ

Ηγουμενίτσα: Μπλόκο σε μισό τόνο ναρκωτικών από το ελληνικό FBI – Κέρδη 1,7 εκατ. ευρώ

1/05/2026 - 4:56μμ
Απεργιακή συγκέντρωση για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς από το ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Εργατική Πρωτομαγιά 2026: Ηχηρό μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης σε όλη την Ελλάδα

1/05/2026 - 2:56μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Τρεις άνδρες τραυμάτισαν με μαχαίρι 57χρονο αλλοδαπό έξω από μπαρ στο Ηράκλειο

1/05/2026 - 12:54μμ
Ο αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας, Δια Βίου Μάθησης και Φοιτητικής Μέριμνας
Καθηγητής Ιάκωβος Μιχαηλίδης (πηγή: auth.gr/rect/)
ΕΛΛΑΔΑ

Θύματα επίθεσης ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ Ιάκωβος Μιχαηλίδης και η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Βάνα Νικολαΐδου-Κυριανίδου

1/05/2026 - 11:58πμ
Το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (φωτ. αρχείου: ΧΚ)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Γιάννης Μπουτάρης και Διονύσης Σαββόπουλος θα αποκτήσουν πάρκα προς τιμήν τους

1/05/2026 - 10:56πμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτομαγιά 2026: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

1/05/2026 - 8:50πμ
Απεργιακή συγκέντρωση για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς από την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας 
(φωτ. αρχείου: Μιχάλης Καραγιάννης/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Εργατική Πρωτομαγιά 2026: Στους δρόμους οι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα

1/05/2026 - 8:26πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στιγμιότυπο από παλιότερη διαμαρτυρία για τα ελληνικά σχολεία του Μονάχου (φωτ.: Facebook / Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου και Περιχώρων)

Στουτγάρδη: Καμπανάκι για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στην Ευρώπη – «Κίνδυνος εγκατάλειψης»

7 ώρες πριν
Αυτοκίνητα προς εξαγωγή στο λιμάνι του Έμντεν στη Γερμανία, 23 Απριλίου 2026 (φωτ.: EPA / Christopher Neundorf)

Δασμοί Τραμπ στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα: Προειδοποίηση για «τεράστιο κόστος» – Αντίδραση Βρυξελλών και Γερμανών

7 ώρες πριν
Έκθεση ιστορικού και αρχειακού υλικού «Ο δικός μας κόκκινος Μάης, 1936. Τα δικά μας χνάρια στο διάβα της ιστορίας, στην περπατησιά του μέλλοντος», στα παλιά Σφαγεία στη Θεσσαλονίκη. Παρασκευή 1 Μαΐου 2026 (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / Βασίλης Βερβερίδης)

Θεσσαλονίκη: Έκθεση για τον Μάη του ’36 – Η μνήμη των καπνεργατών ζωντανεύει στα παλιά Σφαγεία

8 ώρες πριν
Κώστας Μπλιάτκας, Θεοδόσης Κυριακίδης, Μιχάλης Μπουτάρης και Αμαλία Γιαννακά, στην εκδήλωση στη ΒΙΒΟΝ, Δευτέρα 27 Απριλίου 2026 (φωτ.: Facebook / Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)

Νάουσα: Αρχεία, βιβλιοθήκες και ποντιακή μνήμη – Εκδήλωση με ουσιαστικό διάλογο στη ΒΙΒΟΝ

8 ώρες πριν
Ο Πάβελ Ταλάνκιν στο κέντρο, με το Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ «Mr. Nobody Against Putin», 15 Μαρτίου 2026 (φωτ.: EPA / Chris Torres)

Lufthansa: Βρέθηκε το «χαμένο» Όσκαρ Ρώσου σκηνοθέτη – Το είχαν μπλοκάρει ως… επικίνδυνο αντικείμενο

9 ώρες πριν
Ιρανή περνά μπροστά από τοιχογραφία με αντιαμερικανικά και αντιισραηλινά συνθήματα σε δρόμο της Τεχεράνης, 20 Απριλίου 2026 (φωτ.: EPA / Abedin Taherkenareh)

Ιράν-ΗΠΑ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος» λέει ο Τραμπ – Συμφωνία ή «συντριβή» της Τεχεράνης

9 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign