Με «καρδιοχτύπι» στο φινάλε, ο Άρης επικράτησε σήμερα, στο Αλεξάνδρειο, για τη 14η αγωνιστική της Greek Basketball League, του Ηρακλή με 78-76. Σε ένα παιχνίδι που είχε την υπεροχή και το προβάδισμα στο σκορ, στη μεγαλύτερη διάρκεια, έφτασε να προηγείται μέχρι και με +17, ενώ είχε «αέρα» 11 πόντων στο 33΄.
Καταλυτική στην επιτυχία του, η οποία τον έβαλε σε δρόμο θετικών αποτελεσμάτων μετά από τέσσερις συνεχείς ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήταν η «δράση» στο παρκέ των Ντανίλο Άντζουσιτς (18 πόντοι, 4 ασίστ), Μπράις Τζόουνς (17 πόντοι, με 7/10 βολές), Αμίν Νουά (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα).
Πολύτιμη υπήρξε, ακόμη, η συνεισφορά, του Τζέικ Φόρεστερ (7 πόντοι, 10 ριμπάουντ, εκ των οποίων 5 επιθετικά, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα).
Στον Ηρακλή στοίχισαν τα 24 λάθη (14 στο ημίχρονο) και οι χαμένες βολές (17/28). Πρώτος σκόρερ για τον «Γηραιό» ήταν ο Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν (27 πόντοι, 5 ριμπάουντ), ενώ με νταμπλ-νταμπλ τελείωσαν το ματς οι Ντι Τζέι Φάντερμπερκ (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Κρις Σμιθ (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ).
Ο Πανιώνιος αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στη Greek Basketball League, πετυχαίνοντας τη δεύτερη φετινή του νίκη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε στη Γλυφάδα 73-62 του Κολοσσού Ρόδου, για τη 14η αγωνιστική, και τον πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού, εξασφαλίζοντας παράλληλα και το «πάνω χέρι» σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς στον πρώτο γύρο είχε ηττηθεί με διαφορά δύο πόντων (78-76).
Ο Νέιτ Ουότσον με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ενώ από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Ντέιβιντ Νίκολς με 18 πόντους και 9 ασίστ.
















