Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο ενός 31χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (4/1) ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της Πάτρας.
Οι Αρχές αναζητούν τουλάχιστον τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ήδη προχωρήσει στην ταυτοποίηση των στοιχείων των υπόπτων, ενώ συνεχίζονται οι ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Την ίδια ώρα, συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του καταστήματος διασκέδασης, καθώς δεν προσκόμισαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχαν καταγραφές από το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Οι έρευνες της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζονται με τη λήψη καταθέσεων από εργαζόμενους του καταστήματος, αλλά και από άτομα που βρίσκονταν στην παρέα του 31χρονου τη μοιραία νύχτα. Παράλληλα, αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο αναμένεται να αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Στο μεταξύ, η Αστυνομία έχει ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας, μετά από επίθεση αγνώστων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ανήκει σε έναν από τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου, σε διαφορετικό σημείο της πόλης.
Ιδιαίτερη σημασία δίνεται και σε δύο τηλεφωνικές κλήσεις που καταγράφηκαν στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. Η πρώτη έγινε στις 4:38 τα ξημερώματα, με τον καλούντα να αναφέρει επεισόδιο και τραυματισμό άνδρα σε συγκεκριμένο κατάστημα. Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερη κλήση στο «100», όπου δηλώθηκε η ύπαρξη σοβαρά τραυματισμένου άνδρα στην οδό Παναχαϊκού, αρκετά μακριά από το σημείο του κέντρου διασκέδασης. Περιπολικό που έσπευσε στο σημείο δεν εντόπισε κάποιον τραυματία.
















