Αν και για μεγάλο διάστημα ήταν μπροστά στο σκορ, ο Πανιώνιος δεν απέφυγε την ένατη διαδοχική του ήττα στο EuroCup, με 73-68 από την Τσέμνιτζ στη Γερμανία. Για 30 λεπτά οι «κυανέρυθροι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα και βρέθηκαν ακόμα και στο +13, αλλά στην τελευταία περίοδο πέτυχε μόλις 4 πόντους και με τη βοήθεια των διαιτητών, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη.
Στην επόμενη αγωνιστική (11η) ο Πανιώνιος υποδέχεται την Ουλμ (17/12, 19:30), ενώ ενδιάμεσα παίζει ξανά εντός έδρας με τον Προμηθέα (13/12, 18:15).
Ο Πανιώνιος είχε το τραγικό ποσοστό 10% στα τρίποντα (3/29), με τον Τζέιλεν Χαντς να ξεχωρίζει με 19 πόντους. Στους 11 πόντους έφτασε ο Στέντον Λέμον και στους 10 ο Ρόκι Κρούζερ. Από την πλευρά της Τσέμνιτζ, ο Αμάντου Σόου είχε 19 πόντους με 10 ριμπάουντ και ο Κέβιν Γιέμπο 16 πόντους.
















