pontosnews.gr
Δευτέρα, 27/10/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Άστατος καιρός τη Δευτέρα, με τη θερμοκρασία σε άνοδο

Πού αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

27/10/2025 - 8:08πμ
Ομίχλη σε περιοχή της νότιας Εύβοιας (φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Λάμπρου)

Ομίχλη σε περιοχή της νότιας Εύβοιας (φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Λάμπρου)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Με άστατες καιρικές συνθήκες ξεκινά η νέα εβδομάδα, με βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Γενικά χαρακτηριστικά

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες και από τα βορειοδυτικά σταδιακά θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα νότια. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς, τοπικά στα κεντρικά και τα νότια τους 26 με 28 και στην Κρήτη τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από νωρίς το απόγευμα.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από τις μεσημβρινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα 6 και γρήγορα έως 7 μποφόρ. Από τις προμεσημβρινές ώρες και βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά. Από τις μεσημβρινές ώρες στα βόρεια και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα θα σταματήσουν και αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 και κατά τόπους στα νότια έως 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 και τοπικά στα νότια έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και από αργά το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 και τοπικά στην Κρήτη έως 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Στα Δωδεκάνησα λίγες τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, στα βόρεια 7 και πρόσκαιρα τοπικά έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 και στα Δωδεκάνησα έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: (EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Εν ψυχρώ δολοφονία στη γιορτή Κάστανου σε χωριό της Κισσάμου Χανίων

26/10/2025 - 10:58μμ
Ορισμένοι από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ προσέρχονται στον ανακριτή (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκε και ο 38χρονος φερόμενος ως υπαρχηγός

26/10/2025 - 8:42μμ
(Φωτ.: pixabay.com)
ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Συνελήφθη για τηλεφωνικές απάτες με λεία 65.000 ευρώ

26/10/2025 - 4:39μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλες δύο προφυλακίσεις για εγκληματική οργάνωση – «Δεν φανταζόμασταν ότι γινόταν απάτη», λένε οι κατηγορούμενοι

26/10/2025 - 3:09μμ
Συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται σήμερα τα φερόμενα αρχηγικά μέλη, για τις επιδοτήσεις που… ζαλίζουν

26/10/2025 - 9:46πμ
Λουκέτα, αυτοκόλλητα και φθορές στις «Ομπρέλες» της Νέας Παραλίας (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

«Ξενιτεύτηκαν» στην Αθήνα για επισκευή οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου

26/10/2025 - 8:34πμ
Χρυσάνθεμα, τ' Αε-Δημητρί' τστιτσέκια (φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πιστό στο ραντεβού του το «μικρό καλοκαιράκι» τ’ Αε-Δημητρί’

26/10/2025 - 8:10πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Και δεύτερη προφυλάκιση αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας

25/10/2025 - 11:59μμ
(Φωτ.: EPA / Christopher Neundorf)
ΕΛΛΑΔΑ

Να μην ξεχάσω: Να πω αντίο στη θερινή ώρα τα ξημερώματα

25/10/2025 - 10:21μμ
Εργαζόμενος του δήμου Αθηναίων υπό το βλέμμα του δημάρχου Χάρη Δούκα σφραγίζει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (φωτ. αρχείου: facebook/Δήμος Αθηναίων)
ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Ο δήμος Αθηναίων σφράγισε το μπαρ όπου διασκέδασε η 16χρονη

25/10/2025 - 8:56μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ομίχλη σε περιοχή της νότιας Εύβοιας (φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Λάμπρου)

Άστατος καιρός τη Δευτέρα, με τη θερμοκρασία σε άνοδο

10 δευτερόλεπτα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μαρίλια Βασιλακοπούλου)

Super League: Νικητής στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός – Έχασε έδαφος η ΑΕΚ

9 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: (EUROKINISSI)

Εν ψυχρώ δολοφονία στη γιορτή Κάστανου σε χωριό της Κισσάμου Χανίων

9 ώρες πριν
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση των εγκαινίων της Έδρας Κυπριακών Σπουδών του ΑΠΘ (φωτ.: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης/Photopress/Γιάννης Τσουλφίδης)

Ο Ν. Χριστοδουλίδης εγκαινίασε την Έδρα Κυπριακών Σπουδών στο ΑΠΘ – «Αποτελεί για όλους εμάς ένα εθνικό κεκτημένο»

10 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

Super League: «Καθάρισε» στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ – Νίκη για Παναθηναϊκό, γκέλα για Άρη

10 ώρες πριν
Η Μακρέσα με τις κόρες της Χαρίκλη (καθιστή) και Κάλλη, τον εγγονό της Λάμπη (αριστερά) γιο της Κάλλης και του ήρωα της Μάχης των Ευζώνων Αλέξη Γρηγοριάδη και τον εγγονό της Πέτρο γιο του Αλέξη Ιωαννίδη προέδρου της κοινότητας Ευζώνων. Η φωτογραφία βγήκε μετά την λήξη του Β’ Π.Π. και τα δύο αγόρια ήταν ήδη ορφανά από πατέρα (φωτ. Αρχείο: Αλεξίας Ιωαννίδου)

Παρθένα Φουντουκίδου-Ιωαννίδου: Μακρέσα, η Καρσλήσα καλομάνα (Μέρος Α’)

11 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign