pontosnews.gr
Τετάρτη, 3/06/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας τίμησε τη μνήμη του ήρωα δημοσιογράφου του Πόντου Νίκου Καπετανίδη

Στην ιστορία πέρασαν τα «Καπετανίδεια 2025», στη Δραπετσώνα

1/10/2025 - 4:27μμ
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας)

(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Ο Νίκος Καπετανίδης, ο ήρωας δημοσιογράφος και εκδότης του Πόντου που απαγχονίστηκε από τα Δικαστήρια της Αμάσειας, δεν έχει σταματήσει στιγμή να εμπνέει τις νεότερες γενιές Ποντίων χάρις στην ύπαρξη δραστήριων Συλλόγων όπως η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας, που φρόντισαν να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του. Για περισσότερα από 60 χρόνια η μνήμη του αδικοχαμένου Πόντιου πατριώτη, τιμάται στην περιοχή της Δραπετσώνας, με την οδό Νίκου Καπετανίδη, όπου η Ποντιακή Στέγη της Ένωσης, και με την προτομή του ήρωα στην πλατεία, η οποία επίσης φέρει το όνομά του.

Κάθε χρόνο η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας διοργανώνει τα «Καπετανίδεια», μια επίσημη τελετή τιμής και μνήμης της ηρωικής αυτής μορφής στην αλησμόνητη πατρίδα.

Φέτος η Ένωση υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους της στα «Καπετανίδεια 2025», το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Νίκου Καπετανίδη έναντι του μεγάρου της, μ’ έναν τελετουργικό, αυστηρό και αρχαιοπρεπή οικοδεσποτικό χορό, το Διπάτ’.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, ο εγγονός του αδελφού του ήρωα Κώστας Καπετανίδης, η εγγονή του Δημήτρη Ψαθά Λένα Νίτσου-Ψαθά, πρόεδροι και εκπρόσωποι αδελφών σωματείων και άλλων πολιτιστικών φορέων της περιοχής.

Την επιμνημόσυνο δέηση τέλεσε ο εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτης π. Ιλαρίων, από τον Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου Πειραιά (φωτ.: Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας)

Η τελετή ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση για τον Νίκο Καπετανίδη και τα 353.000 αθώα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που θυσιάστηκαν για τη χριστιανική τους πίστη και τα ελληνικά ιδανικά. Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιλαρίων, από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πειραιά, που τέλεσε το μνημόσυνο, απηύθυνε έναν θερμό πνευματικό λόγο και εξήρε τον ρόλο των προσφύγων στην περιοχή, όπως και μετέφερε τους χαιρετισμούς και τη βαθιά εκτίμηση του Σεβασμιώτατου προς την Ένωση για την ιστορική της διαδρομή και τους συνεχιζόμενους αγώνες της για τη διατήρηση της μνήμης.

Η πρόεδρος του συλλόγου Αναστασία Ποιμενίδη-Ιωαννίδη στον χαιρετισμό της τόνισε ότι ο ήρωας Νίκος Καπετανίδης για πάνω από 60 χρόνια τιμάται στην περιοχή της Δραπετσώνας, με την οδό Νίκου Καπετανίδη, όπου η Ποντιακή Στέγη της Ένωσης, και με την προτομή του ήρωα στην πλατεία, η οποία επίσης φέρει το όνομά του.

(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας)

«Δηλαδή στα μέσα του προηγούμενου αιώνα, ο για τους περισσότερους άγνωστος Νίκος Καπετανίδης ήδη ενέπνευσε μέλη της Ένωσης και τοπική αυτοδιοίκηση να διαιωνίσουν τη μνήμη και τις αξίες του με ονοματοδοσίες πλατείας και οδού. Από το 2005, με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και με απόφαση Γενικής Συνέλευσης, οι ετήσιες εκδηλώσεις του συλλόγου μας φέρουν την επωνυμία “Καπετανίδεια”. Συνεπώς, η απόφαση της Βουλής των Ελλήνων το 2022 να ορίσει την 21η Σεπτεμβρίου (οπότε απαγχονίστηκε ο Νίκος Καπετανίδης το 1921) ως επίσημη ημέρα μνήμης του από τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά και …αίσθημα δικαίωσης από τη διοίκηση και τα μέλη μας, που τον τιμούμε για πάνω από 60 χρόνια».

Τα «Καπετανίδεια 2025» έγιναν με την ενεργό συμμετοχή του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, που εκπροσωπήθηκε από τον Β’ Αντιπρόεδρο του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Γιώργο Γαβαλά, ο οποίος υπηρετεί τη σοβαρή δημοσιογραφία για πάνω από 30 χρόνια. Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης αναφέρθηκε συνοπτικά στη ζωή και τη δράση του Νίκου Καπετανίδη ως δημοσιογράφος και εκδότης και ως φλογερός υπερασπιστής των ελληνικών ιδεωδών.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, δημοσιογράφος Γιώργος Γαβαλάς στο βήμα (φωτ.: Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας)

Έκλεισε δε την ομιλία του με τη φράση ενός μεγάλου σύγχρονου ιστορικού, βραβευμένου από την Ακαδημία Αθηνών, δρ Ιωάννη Σ. Παπαφλωράτου: «Ας κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ σε όλους τους Ποντίους που θυσίασαν τη ζωή τους για το ιδανικό της Πατρίδος και της Ελευθερίας, αλλά και όσους ήρθαν στη μητέρα Ελλάδα, επιβίωσαν και πρόκοψαν μετατρέποντας τον πόνο τους σε δημιουργία». «Και κάτι τελευταίο για τον δημοσιογράφο Νίκο Καπετανίδη. Έγραφε ο ίδιος: “Η δημοσιογραφία του καιρού μας είναι, πρέπει να είναι, αγών και πάλη και ακατάσχετος ορμή προς τα πρόσω”. Μήπως αυτό θα έπρεπε να είναι και το σημερινό μήνυμα προς τη δημοσιογραφία του καιρού μας;».

Σε ανάμνηση της πολύτιμης συμμετοχής του Γιώργου Γαβαλά στις θεσμικές εκδηλώσεις της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς, η γ.γ. Χριστίνα Χαφουσίδου του πρόσφερε το πολυτιμότερο αποτύπωμα της εκατονταετούς ιστορίας του συλλόγου, το λεύκωμα Από τον Πόντο και τη Μικρασία στον Πειραιά, εδώ… στη Δραπετσώνα, ευχόμενη η συμμετοχή της ΕΣΗΕΑ και του ίδιου στα «Καπετανίδεια» να συνεχιστεί συμβάλλοντας στη διάδοση του μηνύματος του Νίκου Καπετανίδη για το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

Η εγγονή του Δημήτρη Ψαθά, και εκδότρια των Απάντων του, Λένα Νίτσου-Ψαθά, η πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας Αναστασία Ποιμενίδη και η γ.γ. Χριστίνα Χαφουσίδου (φωτ.: Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας)

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στην εγγονή του δημοσιογράφου και θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά, ο οποίος στα 14 του μαθήτευσε δίπλα στον 29άχρονο Νίκο Καπετανίδη, εκδότη τότε της εφημερίδας Εποχή, στην Τραπεζούντα. Η Λένα Νίτσου-Ψαθά αναφέρθηκε σε αυτήν την εμπειρία του παππού της, όπως αυτή καταγράφτηκε από τον ίδιο στο πολύτιμο για την ποντιακή βιβλιογραφία αυτοβιογραφικό-ιστορικό χρονικό του Γη του Πόντου.

Μετά τις τιμητικές αναφορές στη μνήμη του Νίκου Καπετανίδη, ο συντονιστής του προγράμματος, Ειδικός Γραμματέας Παναγιώτης Ιωσηφίδης, κάλεσε στο βήμα τον εγγονό του αδελφού του ήρωα, Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες ολόκληρης της οικογένειας για την πολυετή τιμή που αποδίδεται στην περιοχή της Δραπετσώνας στον πρόγονό τους. «Αν και πλέον υπάρχουν κι άλλες πρωτοβουλίες που τιμούν τη μνήμη του Νίκου Καπετανίδη, αναγνωρίζουμε ότι η αρχή έγινε εδώ πολλά χρόνια πριν και συνέβαλε στην ευρύτερη αναγνώριση της θυσίας του, και ευχαριστώ ιδιαιτέρως την πρόεδρο και τη γ.γ. για την ευλαβική τήρηση του θεσμού».

Ο εγγονός του αδελφού του ήρωα, Κώστας Καπετανίδης, μετέφερε τις ευχαριστίες ολόκληρης της οικογένειας για την πολυετή τιμή που αποδίδεται στον πρόγονό τους στην περιοχή της Δραπετσώνας (φωτ.: Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας)

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στην προτομή του εθνικού ήρωα Νίκου Καπετανίδη, από τους δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, τη Λένα Νίτσου-Ψαθά, την καθηγήτρια Ειρήνη Πετρίδου και τη μαθήτρια Μαρία Κολοβού εκ μέρους του 2ου Γυμνασίου Δραπετσώνας, τον Αθανάσιο Αθανασιάδη εκ μέρους του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της ΠΟΕ, τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Θυμαιτάδαι» Γεώργιο Δρακόπουλο και την αντιπρόεδρο Ρούσα Μιχαλοπούλου, τον ταμία Γεώργιο Καραγιαννάκη εκ μέρους της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Το Αρκάδι», τον πρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων Γιώργο Σαραφίδη, τον αντιπρόεδρο Χρήστο Μανουσαρίδη εκ μέρους της Ένωσης Ποντίων Περάματος, τον πρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Νικαίας – Κορυδαλλού Θοδωρής Μακρίδης, τον Αθλητικό Σύλλογο Ποντίων Δραπετσώνας, τη διευθύντρια της ιστοσελίδας pontosnews.gr Χριστίνα Χαφουσίδου και την πρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας Αναστασία Ποιμενίδη-Ιωαννίδη.

Μετά την εκτέλεση δύο εκκλησιαστικών ύμνων από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στη μνήμη του ηρωικού αγωνιστή του Πόντου Νίκου Καπετανίδη και όλων των απαγχονισμένων προκρίτων Ελλήνων από τα Δικαστήρια της Αμάσειας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Με την υπόκρουση του Εθνικού Ύμνου κηρύχθηκε η λήξη της τελετής και η καλεσμένοι οδηγήθηκαν στην αίθουσα του συλλόγου για ένα κέρασμα, και όπως είθισται στα μνημόσυνα, οι συζητήσεις για τον τιμώμενο έπαιρναν πια προσωπική χροιά. Ωστόσο, το μήνυμα της Διοίκησης της Ένωσης ήταν σαφές: «Με σεβασμό στους ανθρώπους που είχαν το πνευματικό επίπεδο και τη γνώση της ιστορίας ώστε να καθιερώσουν τον θεσμό “Καπετανίδεια”, και με πίστη σε όσα αντιπροσωπεύει ο Νίκος Καπετανίδης, δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε με ευλάβεια να τον τιμούμε κάθε χρόνο και να διαδίδουμε τις αξίες που υπηρέτησε και για τις οποίες θυσιάστηκε».

* Όλες οι φωτογραφίες είναι της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: facebook.com/PontosGenocide1919)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Στη Λάρισα η τακτική συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της ΠΟΕ – Απολογισμός και νέα σχέδια

2/06/2026 - 6:30μμ
(Φωτ.: Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Παλαγίας «Ο Μέγας Αλεξάνδρος»)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΜΠΣ Παλαγίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος»: Έξι ιστορικές περιοχές θα ενωθούν σε έναν κύκλο – «Στου Πόντου τη γη»

2/06/2026 - 2:15μμ
(Πηγή: vimatisko.gr)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Κως: Το Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

2/06/2026 - 12:35πμ
(Φωτ.: Facebook/Πολιτιστικός Σύλλογος  Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας «Ο Πόντος»)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Δυναμικό «παρών» του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας «Ο Πόντος» στο 15ο Παιδικό – Εφηβικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

31/05/2026 - 11:30μμ
(Φωτ.: facebook / Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

«Φάρος» Αγίας Βαρβάρας: Η 19η Μαΐου δεν είναι μία μόνο ημέρα – Είναι χρέος, ευθύνη και αγώνας καθημερινός

31/05/2026 - 3:52μμ
(Φωτ.: facebook.com/ Ένωση Ποντίων Πανοράματος)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ένωση Ποντίων Πανοράματος: Μαθήματα ποντιακής διαλέκτου από τον Οκτώβριο

31/05/2026 - 9:40πμ
Το πιο θερμό χειροκρότημα για τη Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, το 15ο Παιδικό-Εφηβικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών. Σάββατο 30 Μαΐου 2026 (πηγή: Ο Ντελάλης)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Τα παιδιά της Μέριμνας Κατερίνης συγκίνησαν το Φεστιβάλ της ΠΟΕ – Το πιο δυνατό χειροκρότημα της βραδιάς

30/05/2026 - 10:59μμ
Στιγμιότυπο από τη μουσική παράσταση «Η Άλωση της Πόλης – Εάλω η Πόλις υπό το πρίσμα της ποντιακής μούσας», Τρίτη 26 Μαΐου 2026 (φωτ.: Facebook / Nikos Alvanoudis)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

«Εάλω η Πόλις» μέσα από την ποντιακή μουσική παράδοση – Ξεχωριστή εκδήλωση από τους «Ακρίτες» Σταυρούπολης

30/05/2026 - 9:48μμ
Στην Πλατεία Πόντου στον Καρέα για τα 107 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Πέμπτη 28 Μαΐου 2026 (φωτ.: Facebook / Δήμος Βύρωνα)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Στον Καρέα τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων

29/05/2026 - 3:39μμ
(Φωτ.: Facebook/Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας «Το Ροδάφνον»)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας «Το Ροδάφνον» στην τελετή λήξης της 16ης Φοιτητικής Εβδομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

28/05/2026 - 1:25μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όχημα των Ρουμάνων πυροσβεστών που συμμετείχαν στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στη Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 (φωτ.: EUROKINISSI / Αργύρης Μαντικός)

Η Ευρώπη θωρακίζεται απέναντι στις πυρκαγιές: Ρεκόρ δυνάμεων με 777 πυροσβέστες και 27 εναέρια μέσα

5 ώρες πριν
Ο Ευάγγελος-Μάριος Γαβρής ποζάρει με κόσμο που πήγε να δει την παράσταση (φωτ.: Ιστορικός Ποντιακός Σύλλογος Νεοκαισάρειας)

Με τον Καραγκιόζη αφηγήθηκε τον ξεριζωμό από τον Πόντο – Συγκίνησε μαθητής της Ε΄ Δημοτικού

5 ώρες πριν
Το κτήριο του Περιφερειακού Δικαστηρίου Άνγκερμανλαντ στο Χέρνεσαντ της Σουηδίας (φωτ.: EPA / Fredrik Sandberg)

Η Σουηδία θέλει να στέλνει στη φυλακή παιδιά από 13 ετών – Η απάντηση στο κύμα βίας των συμμοριών

5 ώρες πριν
Ο Λάζαρος Καμπουρίδης μιλά στην εκδήλωση της 50ής Μηχανοκίνητη Ταξιαρχίας, για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στο Σουφλί. Σάββατο 30 Μαΐου 2026 (φωτ.: Facebook / Lazaros Kampouridis)

Με την ιστορική μνήμη η 50ή Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία – Εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Σουφλί

6 ώρες πριν
Η αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Συνταγματική αναθεώρηση: Η ΝΔ ανοίγει τη συζήτηση για 30 άρθρα – Στο επίκεντρο Δημόσιο, Δικαιοσύνη και μη κρατικά πανεπιστήμια

6 ώρες πριν
Καρτ-ποστάλ με θέμα το χάρτη του Μικρασιατικού Πόντου και τίτλο: Carte de la Republique du Pont (Euxin). Editee par la Ligue Nationale du Pont (Euxin). Από το αρχείο της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών

Μαρτυρία Στέλλας Μαρμαροπούλου: Οι Τούρκοι μάς μισούσαν, που θέλαμε να κάνουμε Ελεύθερο Πόντο

6 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign