pontosnews.gr
Κυριακή, 21/09/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Φέτος θα… λιώσουμε στον καναπέ – Η πιο πλούσια τηλεοπτική χρονιά ξεκίνησε από την ΕΡΤ, και συνεχίζεται με εκπλήξεις!

Οι σειρές, τα all star καστ και οι ιστορίες των νέων σειρών 

21/09/2025 - 7:35μμ
(Φωτ.: peakpx.com)

(Φωτ.: peakpx.com)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Η φετινή σεζόν στην ελληνική τηλεόραση μοιάζει με… κινηματογραφική πανδαισία. Δεκάδες νέες παραγωγές, διεθνείς συνεργασίες, πολυπρόσωπα καστ και θεματικές που καλύπτουν κάθε είδους θεατή συνθέτουν έναν από τους πιο δυναμικούς τηλεοπτικούς χειμώνες των τελευταίων ετών.

Αρχής γενομένης από την ΕΡΤ που δείχνει αποφασισμένη να αναβαθμίσει οριστικά τη μυθοπλασία της επενδύοντας σε ιστορικές μεταφορές, κοινωνικά δράματα και σύγχρονες ιστορίες που δεν φοβούνται να βάλουν το… μαχαίρι στο κόκαλο.

Παράλληλα, ιδιωτικά κανάλια μπαίνουν γερά στο παιχνίδι με πολυαναμενόμενες σειρές (μεταφορές από επιτυχίες του εξωτερικού), δίνοντας νέα πνοή στη μυθοπλασία. Όσο για άλλες τηλεοπτικές στέγες, συνεχίζουν να ακολουθούν τη γνωστή συνταγή με σειρές εποχής, γνωρίζοντας πως το τηλεοπτικό κοινό λατρεύει τη… μεταφορά στο χρόνο!

Ας δούμε, λοιπόν, τι θα δούμε. Και προετοιμαστείτε: φέτος οι τηλεοπτικές επιλογές θα σας κρατήσουν καθηλωμένους στον καναπέ σας!

∼ ΕΡΤ ~

«Η μεγάλη χίμαιρα» 

Με έξι κινηματογραφικά επεισόδια, σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη και σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη, η σειρά μεταφέρει για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη το εμβληματικό έργο του Μ. Καραγάτση. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη ευρωπαϊκή συμπαραγωγή στην ελληνική τηλεόραση, με γυρίσματα στη Σύρο, τη Μύκονο, τη Δήλο και την Αθήνα, που αποδίδουν την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής.

Στο επίκεντρο η ιστορία της Μαρίνας, μιας «ξένης» γυναίκας στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου, που παλεύει για την επιθυμία της σε μια κοινωνία που την καταπιέζει.

Η σειρά θα προβληθεί από την ΕΡΤ1 και το ERTFLIX τον Δεκέμβριο.

Πρωταγωνιστούν: Φωτεινή Πελούζο, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Δημήτρης Κίτσος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννος Περλέγκας, Δημήτρης Τάρλοου και άλλοι πολλοί.

——

«Ηλέκτρα»
Η επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ επέστρεψε στις 15 Σεπτεμβρίου για τρίτη σεζόν, πιο δυναμική και ανανεωμένη. Η Ηλέκτρα, ύστερα από έναν σκοτεινό κύκλο εγκλωβισμού, ξεκινά ένα νέο ταξίδι προς την εσωτερική απελευθέρωση. Δεν είναι πια έρμαιο κανενός έρωτα ή αντρικής φιγούρας – τώρα ορίζει η ίδια τον εαυτό της και τη ζωή της.

Η πρωταγωνιστική ομάδα με τις Έμιλυ Κολιανδρή, Αποστόλη Τότσικα, Όλγα Μιχαλοπούλου και Θανάση Πατριαρχέα υποδέχεται νέα πρόσωπα όπως ο Δημήτρης Σέρφας και ο Ιωσήφ Πολυζωίδης, σε μία σεζόν γεμάτη ανατροπές και ένταση.

• Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη.
• Σενάριο: Μαντώ Αρβανίτη, Θωμάς Τσαμπάνης.

——

«Καλά θα πάει κι αυτό»
Η νέα κωμική πρόταση του Δημήτρη Αποστόλου, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, υπόσχεται αβίαστο γέλιο και συγκίνηση. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη Μιχαέλα (μια ανερχόμενη ηθοποιό που ονειρεύεται τη μεγάλη της ευκαιρία) και τον Πάρη (έναν nerd που γίνεται εκατομμυριούχος από το πουθενά).

Ο γάμος τους, που αρχικά μοιάζει με λύση, μετατρέπεται σε… παρελθόν. Χρόνια μετά, οι δρόμοι τους ξανασυναντιούνται τυχαία – ή ίσως όχι και τόσο τυχαία.

Στο εντυπωσιακό καστ: Ντόρα Μακρυγιάννη, Γιάννης Ζουγανέλης, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Κόκλας, Ίαν Στρατής, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιώργος Χριστοδούλου και πολλοί ακόμη.

• Η σειρά έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, και προβάλλεται στις 22:45 κάθε Δευτέρα με Τετάρτη, στην ΕΡΤ1.

——

«Το παιδί»
Η Άρτεμις, πρώην αθλήτρια του τάε κβον ντο, σώζει τη ζωή ενός παιδιού που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, αλλά και στο στόχαστρο εγκληματικών κύκλων. Ένα απρόβλεπτο γεγονός γίνεται η αφορμή να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της, όπου θα ανοίξουν πληγές, θα αποκαλυφθούν αλήθειες και θα στηθεί ένα συγκινητικό αστυνομικό παζλ.

Η σειρά (150 επεισόδια) σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, διαθέτει ένα εξαιρετικό ensemble: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Βασίλης Μπούτσικος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά, Άννα Μάσχα και πολλοί ακόμη.

• Έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

——

«Από ήλιο σε ήλιο»
Μια ιστορική σειρά που ρίχνει φως σε έναν άγνωστο αγώνα: την απεργία των μεταλλωρύχων στη Σέριφο το 1916. Βασισμένη στη διλογία της Μαίρης Κόντζογλου και με σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, η σειρά μάς ταξιδεύει σε μια εποχή αγώνων, θυσιών και ανεκπλήρωτων ερώτων. Ο Περσέας και η Ανδρομέδα έρχονται αντιμέτωποι με την κοινωνική σύγκρουση, τα οικογενειακά πάθη και την ανάγκη για αξιοπρέπεια.

Πρωταγωνιστούν: Σταύρος Σβήγκος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Αλέκος Συσσοβίτης, Μιχάλης Αεράκης, Μαριάννα Πολυχρονίδη κ.ά.

——

«Το τελευταίο νησί»
Ο Παύλος, ένας νεαρός γιατρός, μετακομίζει σε ένα μικρό νησί μετά από ένα τραυματικό συμβάν που τον στοιχειώνει.

Εκεί θα προσπαθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, όμως οι σχέσεις με τους ντόπιους, τα καλά κρυμμένα μυστικά και ο έρωτας θα αλλάξουν τα πάντα. Σενάριο Γιώργου Τελζίδη, σκηνοθεσία Φίλιππου Τσίτου.

Μια σειρά 30 επεισοδίων, που εξερευνά το παρελθόν, το τραύμα και τη λύτρωση. Στους κεντρικούς ρόλους ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και η Βίκυ Παπαδοπούλου.

• Σενάριο: Γιώργος Τελζίδης.
• Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσίτος.

—-

«Το δίχτυ» – Β’ Κύκλος
Επιστρέφει με νέα κοινωνικά-αστυνομικά επεισόδια, κάθε ένα με ξεχωριστή ιστορία. Ο Ανδρέας Καραλής (Γιάννης Τσιμιτσέλης) συνεχίζει την ερευνητική πορεία του, αυτήν τη φορά με πιο σκοτεινές και επίκαιρες υποθέσεις.

Η σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη και η καλλιτεχνική επιμέλεια του Θοδωρή Αθερίδη εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας.

Πρωταγωνιστούν: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Θοδωρής Αθερίδης, Φιόνα Γεωργιάδη, Σπύρος Μαραγκουδάκης, Κατερίνα Κρανίδη κ.ά. Στα αυτοτελή επεισόδια συμμετέχουν επίσης γνωστά ονόματα, όπως: Κώστας Φαλελάκης, Άγγελος Παπαδημητρίου, Πέρης Μιχαηλίδης και πολλοί ακόμη.

——

∼ Μίνι σειρές σε ERTFLIX και ΕΡΤ1 ∼

«Αύριο»
Ο Γιώργος Γκικαπέππας υπογράφει την πρώτη τηλεοπτική σειρά στην Ελλάδα που καταγράφει, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, την επιχείρηση διάσωσης δύο ανθρώπων που χάθηκαν μέσα σε φαράγγι μετά από πλημμύρα. Η σειρά είναι μια σωματική και συναισθηματική χορογραφία, ένα αφιέρωμα στους αφανείς ήρωες των σωστικών δυνάμεων.

Με τη Στεφανία Γουλιώτη, τον Χρήστο Λούλη, τον Θέμη Πάνου, τον Κίμωνα Κουρή, τον Νίκο Αρβανίτη, την Άννα Καλαϊτζίδου, τον Θάνο Τοκάκη και πραγματικούς διασώστες σε ρόλους.

——

«Οι θάλασσες μας χώρισαν»
Μια καθηλωτική ιστορία που ξεκινά το 1937 στη Σύμη και μας ταξιδεύει μέσα από τον πόνο της απώλειας, την εξορία, την αγάπη και τον ξεριζωμό. Δύο αδελφές, η Παρασκευούλα και η Ελπίδα, μπλέκονται σε έναν έρωτα-ταμπού που καθορίζει τη μοίρα τους.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Ιφιγένειας Τέκου, με σενάριο της Σοφίας Σωτηρίου και σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.

Με Κατερίνα Λέχου, Λεωνίδα Κακούρη, Γιάννη Κουκουράκη, Νεφέλη Κουρή, Δήμητρα Ματσούκα, Σοφία Σεϊρλή κ.ά.

——

«Ελευθέριος Βενιζέλος: Η ζωή ενός ηγέτη»
Μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων που καταγράφει τη ζωή του σημαντικότερου πολιτικού της νεότερης Ελλάδας. Από τις επαναστάσεις στην Κρήτη, μέχρι την πολιτική του διαδρομή στην Αθήνα και στην Ευρώπη, η σειρά αποτυπώνει την πολιτική αλλά και προσωπική διαδρομή ενός άνδρα που άφησε το αποτύπωμά του στην Ιστορία.

Στο ρόλο του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο Θάνος Τοκάκης. Συμπρωταγωνιστούν: Μαρία Δρακοπαναγιώτου, Ντένια Στασινοπούλου κ.ά.

• Σκηνοθεσία: Βασίλης Ντούρος, Γιάννης Κουτσομύτης.
• Σενάριο: Δημήτρης Βαρβαρήγος, Λευκοθέα-Μαρία Γκολγκάκη.

——

∼ Star ∼

«Τα φαντάσματα»
Η πολυβραβευμένη βρετανική σειρά «Ghosts» αποκτά ελληνική εκδοχή, με την υπογραφή του Λευτέρη Παπαπέτρου στο σενάριο και σκηνοθεσία από την Αμαλία Γιαννίκου. Ο Χάρης και η Μαρίνα, ένα νέο ζευγάρι, κληρονομούν ένα αρχοντικό στην Κηφισιά. Όταν μετακομίζουν, ανακαλύπτουν ότι δεν είναι μόνοι.

Εννέα… φαντάσματα από διαφορετικές εποχές και κοινωνικά στρώματα ζουν εκεί και κάνουν τα πάντα για να… μη φύγουν.

Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες κωμωδίες της χρονιάς.

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Έλλη Τρίγγου, Ναταλία Τσαλίκη, Αγορίτσα Οικονόμου, Άρης Τρουπάκης, Νίκος Γιαλελής, Στέλιος Ιακωβίδης κ.ά.

——

«IQ 160» – Γ’ Κύκλος
Ο 3ος κύκλος της αστυνομικής κωμικής σειράς έχει μυστήριο, έρωτες κι ένα μωρό. Η Σμαράγδα Καρύδη (η καθαρίστρια με τον υψηλό δείκτη ευφυΐας) και ο Νίκος Κουρής (υπαστυνόμος στη Διεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας) σε νέες περιπέτειες. Τα καινούρια επεισόδια της αγαπημένης αστυ-κωμικής σειράς έρχονται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star.

Η Πηνελόπη Μουρίκη (Σμαράγδα Καρύδη) προκαλεί σοκ στον Αργύρη Καλατζή (Νίκος Κουρής) όταν του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος – και όλα δείχνουν ότι το παιδί μπορεί να είναι δικό του.

Πρωταγωνιστούν: Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ηλίας Μουλάς, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Ελίζα Σκολίδη, Άννα Λουιζίδη. Συμμετέχουν: Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Σωτήρης Δούβρης, Θανάσης Δόβρης, Αγγελίνα Μάρκου, Αριστοτέλης Μπολοβίνος, ο μικρός Φίλιππος Ελευθερόπουλος και η μικρή Μαρία Νεαμονίτη.

• Σενάριο: Βίκυ Αλεξοπούλου (η σειρά βασίζεται σε γαλλική παραγωγή, και έχει γνωρίσει δόξες και στην αμερικανική εκδοχή της).
• Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης.

——

Alpha

«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια»
Στην Τρούμπα του 1964-65 μας «ταξιδεύει» η νέα σειρά του Alpha, όπου και εκτυλίσσονται οι ιστορίες δύο διαφορετικών κόσμων σε σύγκρουση. Μια απιστία, μια προδοσία και ένα τραγικό γεγονός λειτουργούν σαν ντόμινο διαλύοντας τον ιστό των σχέσεων δύο οικογενειών.

Πρωταγωνιστούν: Κλέλια Ρένεση, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέκος Συσσοβίτης, Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Καρυστινός, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Αντωνόπουλος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Κυριάκος Σαλής, Δημήτρης Σέρφας, Σταύρος Σβήγγος, Μαρία Καβουκίδου, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Δημήτρης Καπετανάκος. Στο ρόλο του καπετάν-Μανώλη ο Μιχάλης Αεράκης.

• Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλας, Βασίλης Τσελεμέγκος.
• Σενάριο: Γιώργος Κρητικός.
• Πρεμιέρα Τρίτη 23/9 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο. Προβολή κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30.

——

«Ο γιατρός» – Γ’ Κύκλος 
Η σειρά του Alpha συνεχίζεται με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, του Doc, ο οποίος ξαναβρίσκει τον εαυτό του μέσα από τις σκιές του παρελθόντος. Έχοντας επιστρέψει στη θέση του διευθυντή της Παθολογικής κλινικής, προσπαθεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας διοίκησης χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την ποιότητα περίθαλψης και την αφοσίωση προς τους ασθενείς του.

Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννης Παπαζήσης. Το ιατρικό team του Doc αλλάζει πλήρως –με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Κωχ που παραμένει στο ρόλο του ψυχιάτρου. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, η Σάννυ Χατζηαργύρη, η Βίκυ Βολιώτη αλλά και ο Ακύλλας Καραζήσης είναι οι νέες παρουσίες.

• Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός.
• Σενάριο: Νίκος Μήτσας.

——

«Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»
Βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, η νέα μεγάλη σειρά του Alpha ακολουθεί τις πέντε κόρες της Θεοδώρας να παίρνουν διαφορετικούς δρόμους, μακριά από «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» και να προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Η σειρά ακολουθεί πέντε κορίτσια που κυνηγούν τα όνειρά τους και μέσα από αυτά παρακολουθούμε πέντε παράλληλες ιστορίες με κοινή αφετηρία την οικογενειακή αγκαλιά.

Τα κορίτσια μεγαλώνουν, παίρνουν διαφορετικούς δρόμους και προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Αποστολόπουλος, Έβελυν Ασουάντ, Ασημένια Βουλιώτη, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Θάνος Λέκκας, Νάνσυ Μπούκλη, Ευγενία Ξυγκόρου, Αναστασία Παντούση, Αλέξανδρος Σταύρου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μιχάλης Τιτόπουλος, Μαριάννα Τουμασάτου, Δημήτρης Τσίκλης.
Συμμετέχουν: Αργύρης Αγγέλου, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Κώστας Αποστολάκης, Ειρήνη Βαλατσού, Στεφανία Γουλιώτη, Άννη Θεοχάρη, Κίμων Κουρής, Τόνια Μαράκη, Ιωάννα Μαυρέα, Έλενα Μεγγρέλη, Νίκος Μήλιας, Στέλιος Ξανθουδάκης, Σόλων Τσούνης, Βασίλης Χαλακατεβάκης.
Στο ρόλο της Ευανθίας η Μαρία Τζομπανάκη. Στο ρόλο της Θοδώρας η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

• Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος.
• Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης.
• Παραγωγή: Foss Productions.
• Η σειρά κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

——

«Τρομεροί γονείς»
Η Ναταλία και ο Στέφανος είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι μέσα στην τρέλα, τις αγωνίες, και το καθημερινό πηγαινέλα της ζωής. Είναι γύρω στα 45, παντρεμένοι, και ισορροπούν μεταξύ οικογενειακής ζωής και επαγγελματικών υποχρεώσεων κρατώντας πάντα αναμμένη τη φλόγα του έρωτά τους.

Η ανατροφή τριών αγοριών δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά κι εμείς δεν έχουμε να κάνουμε με ένα τυχαίο ζευγάρι. Μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες, όχι όμως μια κωμωδία σαν όλες τις άλλες. 

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά του Alpha έρχεται να χαρίσει όχι μόνο γέλιο και συγκίνηση, αλλά και ρεαλιστικές καθημερινές οικογενειακές καταστάσεις. Βασισμένη στην καναδική επιτυχία «Les Parents», η ελληνική εκδοχή φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιώργου Κικίδη και το σενάριο της Ρένας Ρίγγα.

Παίζουν: Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιώργος Κριθάρας, Γιούλη Τσαγκαράκη, Κώστας Φιλίππογλου, Τάσος Δέδες, Μαρία Μοσχούρη, Άγγελος Νεράτζης, Κωνσταντίνος Πεσλής και οι μικροί Δημήτρης Μακρόπουλος και Ορέστης Μπάμπαλης.

——

«Να μ’ αγαπάς»
Η ιστορία ακολουθεί τη Ζωή, η οποία σε νεαρή ηλικία εγκαταλείπει μια νύχτα τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά της στην πόρτα ενός σπιτιού κι εξαφανίζεται. 27 χρόνια αργότερα, η Ζωή είναι παντρεμένη με τον πλούσιο μεγαλοεπιχειρηματία Θεόφιλο Καλλιγά, που έχει ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο, τον Ορφέα. Μαζί αποκτούν άλλα δύο παιδιά (Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μαρίλια Μητρούση) και ζουν μια φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή στην έπαυλή τους.

Τα δίδυμα που η Ζωή «ξέχασε» κάπου στη Θεσσαλονίκη, μαθαίνουν την ταυτότητα της μητέρας τους από τα τελευταία λόγια της γιαγιάς τους και ξεκινούν να τη βρουν. Τα δίδυμα (Κώστας Νικούλι, Ειρήνη Αγγελοπούλου) αποφασίζουν να ψάξουν να τη βρουν και να διεκδικήσουν όσα είχαν στερηθεί.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Αλεξανδρής, Στεφανή Καπετανίδη, Στάθης Σταμουλακάτος, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Κώστας Νικούλι, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ειρήνη Τσέλλου, Μαρίλια Μητρούση. Στο ρόλο της Νικαίτης η Μάνια Παπαδημητρίου.

• Σενάριο: Γιώργος Μακρής.
• Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου.

——

«Άγιος Έρωτας» – Β’ Κύκλος
Ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ, γεμάτος ένταση, απρόβλεπτες εξελίξεις και σημαντικές αφίξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα στη μικρή πόλη. Στη νέα σεζόν ξεχωρίζει η συμμετοχή της Γιούλικας Σκαφιδά, η οποία εντάσσεται στο καστ με έναν ρόλο που θα προκαλέσει έκπληξη. Επιπλέον, ο Γιώργος Καραμίχος εμφανίζεται ως Ηλίας Παναγόπουλος, ο δικηγόρος που αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Παυλίδη, φέρνοντας νέα πνοή στην πλοκή.

Στο πλευρό τους βρίσκονται οι γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπά, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Εγγλέζος, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Γιάννης Σίντος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Μαρία Κατσανδρή, Καλλιρόη Μυριαγκού, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιάννης Ασκάρογλου, Κώστας Κονταράτος και Αντιγόνη Μακρή.

• Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο, και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, την ίδια ώρα.

——

«Να με λες μαμά»
Στη νέα δραματική σειρά «Να με λες μαμά», η Μαρία Κίτσου ερμηνεύει την Ξένια Στασινού, μια γυναίκα που ακούει και ανταποκρίνεται στις αθέατες φωνές ενός κοριτσιού που βιώνει κακοποίηση. Η σειρά, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, αποτελεί ελληνική διασκευή της δημοφιλούς νοτιοκορεάτικης παραγωγής «Mother» και θα προβληθεί σε οκτώ επεισόδια.

Στο καστ συναντάμε, μεταξύ άλλων: Φιλαρέτη Κομνηνού, Ελένη Κοκκίδου, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Ιβάν Σβιτάιλο, Αινεία Τσαμάτη, Δανάη Επιθυμιάδη, Χριστίνα Μαριανού, Έλενα Μαρσίδου, καθώς και τη μικρή Ναυσικά Κοκοτά.

• Η πρεμιέρα της σειράς προγραμματίζεται για την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

——

∼ MEGA ∼

«Η γη της ελιάς» – Ο επίλογος
Η επιτυχημένη παραγωγή του MEGA, σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου, επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του καναλιού με τον καταιγιστικό 5ο κύκλο, τον μεγάλο επίλογο της καθημερινής σειράς που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική τηλεόραση.

Τα πάθη, η εκδίκηση, οι ενοχές και τα τραγικά γεγονότα πλέκουν έναν ασφυκτικό ιστό γύρω από τους ήρωες της Μάνης.

Οι ζωές των γνώριμων ηρώων διασταυρώνονται με εκείνες των νέων προσώπων που μπαίνουν στη… γη της ελιάς και ένα ντόμινο εκρηκτικών εξελίξεων ξεκινά. Στα νέα επεισόδια θα πρωταγωνιστούν οι: Πέμυ Ζούνη, Μάριος Αθανασίου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (για λίγα επεισόδια), Μάριος Μαριόλος κ.ά.

Πρωταγωνιστούν: Ανδρέας Γεωργίου, Λυδία Κονιόρδου, Πασχάλης Τσαρούχας, Γρηγόρης Βαλτινός, Γιώργος Παρτσαλάκης, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Κούλλης Νικολάου, Απόστολος Γκλέτσος, Ιφιγένεια Τζόλα, Βασίλης Μίχας, Μάξιμος Μουμούρης, Θεόφιλος Πασχάλης, Βάσια Παναγοπούλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλλα Φυρογένη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Άντζελα Γκερέκου και Μάρω Κοντού.

• Η συναρπαστική συνέχεια της αγαπημένης παραγωγής έρχεται την Κυριακή 21/9, στις 21:00.

——

«Maestro»
Ο 4ος κύκλος της σειράς «Maestro» ξεκινά με το επεισόδιο «Η εποχή των τεράτων», σηματοδοτώντας μια νέα φάση στην ιστορία που δημιούργησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής μοιράστηκε με ενθουσιασμό την είδηση: «Ήρθε η στιγμή. Νέα σεζόν. Επεισόδιο 1 – Maestro in Blue. Οι πρόβες άρχισαν! Μείνετε συντονισμένοι!».

——

«HOTΕΛ ΕΛVIRA»
Η Ελβίρα Μαρκέλλου (Ελίζα Σκολίδη) επιστρέφει στο νησί της με μια φιλόδοξη αποστολή: να μετατρέψει το χρεοκοπημένο ξενοδοχείο του πατέρα της σε ένα κορυφαίο new concept tourist resort. Ο στόχος της είναι να αντιμετωπίσει τον «άρχοντα του νησιού» Παντελή Δρόσο (Γιώργο Σουξέ), έναν ξενοδόχο παλαιάς κοπής που εκμεταλλεύεται τους επισκέπτες με ξεπερασμένες πρακτικές. Η Ελβίρα θέλει να δικαιώσει το όνειρο του πατέρα της και να αποδείξει σε όλους τους επικριτές ότι το όραμά τους μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Η Πένυ Φυλακτάκη, ο Βαγγέλης Νάσης (σενάριο) και ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης (σκηνοθεσία) εμπνεύστηκαν ένα ξενοδοχείο made in Greece και μας προσκαλούν να κλείσουμε δωμάτιο σε μια κωμωδία βγαλμένη από την πιο ξεκαρδιστική πλευρά του ελληνικού τουρισμού. Η σειρά είναι δομημένη σε αυτοτελείς ενότητες, με κάθε επεισόδιο να φέρνει τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με ένα ή περισσότερα πρακτικά προβλήματα, όπως η γκουρμέ κουζίνα, οι πολεοδομικές άδειες, οι ψεύτικοι influencers, οι χρηματοδοτήσεις και η μαφία της περιοχής, καθιστώντας την πορεία τους μια διαρκή πρόκληση και λαμπρό πεδίο για κωμικές στιγμές.

To φορμάτ με τα αυτοτελή επεισόδια θα δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες λαμπερούς guest να περάσουν από το ξενοδοχείο. Μεταξύ αυτών οι: Χάρης Ρώμας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιάννης Σπαλιάρας, Τόνια Σωτηροπούλου, Ορέστης Χαλκιάς, Αργύρης Αγγέλου κ.ά.

Πρωταγωνιστούν: Ελίζα Σκολίδη, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Άννα Κουρή, Γιώργος Σουξές, Γκαλ Ρομπίσα, Γιωργής Τσουρής, Ελπίδα Νικολάου, Δημήτρης Τσέλιος, Βαγγέλης Δαούσης, Λένα Γιάκα κ.α.

• Η νέα κωμική σειρά θα μεταδοθεί από το MEGA και θα είναι διαθέσιμη και στην πλατφόρμα MEGA on demand.

——

«Κάμπινγκ»
Η ιστορία ακολουθεί τον Ιορδάνη, ο οποίος, μαζί με τα παιδιά του και μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα, μετακομίζει στο κάμπινγκ «Άλλος Κόσμος» για να ξεφύγει από το παρελθόν του. Εκεί συναντά μια ιδιαίτερη κοινότητα με εκκεντρικούς κατοίκους, που ζουν με τους δικούς τους κανόνες, υπό την ηγεσία του Σοφοκλή.

Μέσα από χιούμορ και μαύρη κωμωδία, η σειρά εξερευνά τις ανθρώπινες σχέσεις και την ανάγκη για φιλία και αποδοχή, καθώς όλοι προσπαθούν να συνυπάρξουν κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες. Το πιθανότερο είναι να προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ενώ το λαμπερό καστ απαρτίζεται από δημοφιλείς πρωταγωνιστές όπως η Βίκυ Σταυροπούλου και η Νάντια Κοντογεώργη.

• Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο σίριαλ, σε σενάριο Φώτη Γεωργίδη, που προβλήθηκε πριν από λίγα χρόνια στην Κύπρο.

——

«Μια νύχτα μόνο»
H τηλεοπτική επανένωση του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, θα γίνει μέσα από αυτή τη σειρά που είναι βασισμένη στο τουρκικό concept «Χίλιες και μια νύχτες».

Δημοσιεύματα θέλουν στη σειρά να μπαίνουν και ο Γιάννης Βούρος, η Μαρία Ζορμπά, η Μαριάννα Πουρέγκα, η Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Κυριάκος Σαλής και η Ερριέτα Μανούρη.

Η πρωταγωνίστρια χάνει τον σύζυγό της σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ ο γιος της δίνει μάχη για τη ζωή του με τη λευχαιμία. Στον αγώνα της, οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί της, εκτός από την ασθένεια, θα είναι η οικογένεια του εκλιπόντος συζύγου της, μια οικογένεια ισχυρή οικονομικά και με μεγάλη επιρροή. Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται τον Οκτώβριο.

• Η παραγωγή ανήκει στην εταιρεία JK Productions, και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα.

——

«Οι αθώοι»
Η σειρά βασίζεται στο έργο «Κατάδικος» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, σε διασκευή και σενάριο της Ελένης Ζιώγα, και φιλοδοξεί να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική μυθοπλασία.

Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα χωριό της Κέρκυρας στις αρχές του 20ού αιώνα, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε φυσικά τοπία της Αττικής και της Ηπείρου (Ζαγοροχώρια, Κόνιτσα, Ιωάννινα), δίνοντας στη σειρά την αυθεντικότητα και την ατμόσφαιρα της εποχής.

Το καστ είναι εξαιρετικό και περιλαμβάνει τους: Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Κώστας Νικούλι, Γιάννης Νιάρρος, Κίμων Κουρής, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Στάμος, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Ζιώγα, Λουκία Μιχαλοπούλου, ενώ τον ρόλο του ερημίτη κρατά ο Χρήστος Καλαβρούζος.

• Τη σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς υπογράφουν οι Νίκος και Άγγελος Κουτελιδάκης, προσδίδοντας στο project την αισθητική και τη δυναμική που απαιτεί ένα τέτοιο έργο εποχής.

——

∼ ANT1 ∼

«Grand Hotel» – Β’ Κύκλος
Ο 2ος Κύκλος του «Grand Hotel» υπόσχεται πως φέτος τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει με νέες ιστορίες μυστηρίου, δυνατούς έρωτες, αγωνία, παιχνίδια εξουσίας αλλά, κυρίως, αποκαλύψεις μυστικών από το σκοτεινό παρελθόν.

Μια αναπάντεχη καταστροφή θα φέρει το ξενοδοχείο σε κατάσταση συναγερμού και η οικογένεια Γαζή θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει και να το φέρει ξανά στην προηγούμενη αίγλη του.

Νέοι χαρακτήρες έρχονται να απογειώσουν, αλλά και να καταστρέψουν τις ζωές όλων των ηρώων.

——

«Σούπερ ήρωες»
Η κωμική σειρά χαρακτήρων «Σούπερ ήρωες» καταγράφει την καθημερινότητα, τις δυσκολίες και τις αλληλεπιδράσεις της παράλογης διοίκησης, των απηυδισμένων υπαλλήλων, των εκκεντρικών τακτικών πελατών και, φυσικά, εκείνων των πελατών που πιστεύουν ότι «έχουν πάντα δίκιο», σε ένα ελληνικό συνοικιακό σούπερ μάρκετ.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Ζωή Ρηγοπούλου, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Αινείας Τσαμάτης, Σταύρος Μαρκάλας, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Κατερίνα Πατσιάνη, Βασίλης Ντάρμας.

• Βασισμένο σε ιδέα του Νίκου Παπαδόπουλου και του Αντώνη Μπούμπα.
• Το σενάριο υπογράφει ο Θέμης Γκυρτής, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Μιχάλης Βογιατζάκης.

——

«Γιατί ρε πατέρα;»
Όταν το γνωστό ρεμάλι και νονός της νύχτας Λευτέρης Τσατσάνης πεθαίνει, αφήνει πίσω του… το απόλυτο χάος. Η κληρονομιά του; Μία χαμένη βαλίτσα με 3 εκατομμύρια ευρώ και ένα κομμωτήριο. Ποιοι πληρώνουν τη νύφη; Τα τρία ξεχασμένα τέκνα του Τσατσάνη, από τρεις διαφορετικούς γάμους, μία πρώην κουνιάδα, μία πρώην σύζυγος, μία νυν ερωμένη, ένας μανικιουρίστας και φυσικά το δεξί χέρι και συνεργάτης του στις βρομοδουλειές του.

Η πιο απρόβλεπτη κωμωδία μυστηρίου έρχεται για να μας χαρίσει εκρηκτικές στιγμές γέλιου, δράσης και περιπέτειας μέσα από μία ιστορία γεμάτη ανατροπές. H κωμική σειρά κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 22/09 στις 22:30 (και κάθε Δευτέρα).

Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ηλίας Βαλάσης, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Θεανώ Κλάδη, Κωνσταντίνος Λιάρος, Νίκη Λάμη, Θάνος Μπίρκος, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου, Αμαλία Νίνου, Έλενα Μεγγρέλη, Νίκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Γαβριηλίδης.

• Σενάριο: Αντώνης Ανδρής.
• Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος.

——

«Σέρρες» – Β’ Κύκλος
Η αγαπημένη σειρά με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη επιστρέφει. Στον 2o κύκλο της σειράς όλοι δηλώνουν έτοιμοι, στην τοποθεσία Σέρρες, να αφεθούν στη χαρά, τη στοργή και την τρυφερότητα.

Οι παλιοί ήρωες που μας έκλεψαν την καρδιά, αλλά και οι νέοι που θα μας κατακτήσουν, έρχονται αποφασισμένοι να ζήσουν. Θα αγαπήσουν, θα αγαπηθούν, θα παραδοθούν σε αγκαλιές, θα γκρεμίσουν τα στερεότυπα, θα βγάλουν όλες τις ταμπέλες από τη λέξη «σχέση» και θα ανακαλύψουν, τελικά, ότι… all you need is love!

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Ζυγούρης, Γιώργος Γάλλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Λένα Δροσάκη, Λένα Ουζουνίδου, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Βασίλης Μίχας, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου.

• Πρεμιέρα την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 22:30, με διπλό επεισόδιο.
• Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης.

——

«Έχω παιδιά» – Β’ Κύκλος
Η Σάρα και ο Μιχάλης μαθαίνουν καθημερινά ότι η οικογενειακή ζωή δεν έχει manual. Από τη ρομαντική περίοδο του… «ροζ συννεφάκι» προσγειώνονται σε έναν κόσμο γεμάτο ανατροπές, κωμικές καταστάσεις και μικρά απρόοπτα που μετατρέπουν την καθημερινότητα σε περιπέτεια. Η σειρά «γκρεμίζει» τους μύθους του τέλειου γονέα, της ιδανικής σχέσης και της αψεγάδιαστης οικογένειας, προτείνοντας μια πιο αληθινή –και πολύ πιο αστεία– ματιά στη ζωή «με παιδιά».

Στο ελληνικό sitcom πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης. Στο ρόλο της Αντιγόνης: Μπέσσυ Μάλφα. Στο ρόλο του κυρ-Στέλιου: Ερρίκος Λίτσης. Τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης-Κόλτσης, Νικόλας Αλαφάκης.

• Το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.

——

«VIΠ – Καλά Γεράματα» – Β’ Κύκλος
Οι αγαπημένοι μας φιλοξενούμενοι και εργαζόμενοι της μονάδας υποδέχονται κάποιους ακόμη επισκέπτες τους, αλλά και έναν… νέο φιλοξενούμενο, που επιστρέφει για να μείνει, μέχρι να τον εκνευρίσουν όλοι για τα καλά! Και επειδή τίποτα στη ζωή δεν μένει κρυφό, έρχεται η ώρα της αποκάλυψης του μεγάλου μυστικού, ότι ο Θεόφιλος είναι ο πατέρας του Αντώνη. H τρέλα συνεχίζεται. Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, σε ένα γηροκομείο. Η σειρά των σεναριογράφων Μάκη Πιτταρά και Γωγώς Φώτου πήρε το «πράσινο φως» για ακόμη μια σεζόν.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης. Στο ρόλο της Λουκίας η Λυδία Φωτοπούλου. Στο ρόλο της Ζανέτ η Χριστίνα Τσάφου. Στον ρόλο της Φιλαρέτης η Ελένη Κρίτα.

——

«Παιχνίδια εκδίκησης» – Η τελευταία πράξη
Η καθηλωτική σειρά «Παιχνίδια εκδίκησης», βασισμένη στην πολυβραβευμένη παραγωγή του BBC «Doctor Foster», ανοίγει ξανά αυλαία για την «Τελευταία πράξη». Το ερωτικό δράμα που αγαπήθηκε και συζητήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει, και οι ήρωες γίνονται πιο αδίστακτοι από ποτέ. Γιατί σε αυτή την ιστορία το χειρότερο δεν ήταν το ψέμα, ούτε η προδοσία. Ήταν η βεβαιότητα εκείνου που πρόδωσε, ότι νίκησε. Αλλά έκανε λάθος. Και τώρα, η εκδίκηση επιστρέφει διπλή.

Στην τελευταία πράξη, οι ισορροπίες αλλάζουν.

Η Μαρίνα και η Μάγια, κάποτε άσπονδες εχθροί, συνειδητοποιούν ότι τελικά έχουν έναν κοινό εχθρό. Ο Χρήστος αποκαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του Άγη, οργανώνοντας μια παγίδα που θα τον εκθέσει. Ο Άγης, παγιδευμένος, έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα. Στην τελική σύγκρουση της αλήθειας με το ψέμα, κάποιος θα χάσει τα πάντα.

Πρωταγωνιστούν: Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Νίκος Κουρής, Μελίνα Κόντη, Λαέρτης Μαλκότσης, Γιολάντα Μπαλαούρα, Βασίλης Ευταξόπουλος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Λευτέρης Πολυχρόνης, Αναστασία Στυλιανίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Ευγενία Λάβδα, Αλέξανδρος Σαρηπανίδης, Γεωργία Κωβαίου, Ορφέας Φερεντίνος, Δημήτρης Λούσκος.

——

«Ο δικαστής»
Η νέα δραματική σειρά «Ο δικαστής», βασισμένη στο βραβευμένο σίριαλ «Your Honor» έρχεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, τον Οκτώβριο. Ένας έγκριτος δικαστής έρχεται αντιμέτωπος με το νόμο και το οργανωμένο έγκλημα, όταν ο γιος του εμπλέκεται σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η ζωή του Πέτρου Δημητρίου παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν ο 19χρονος γιος του Άλκης τραυματίζει σοβαρά, με το αυτοκίνητο, έναν μοτοσικλετιστή και τον εγκαταλείπει.

Το θύμα αυτού του ατυχήματος αποδεικνύεται ότι είναι γόνος μιας διαβόητης οικογένειας του υποκόσμου, που έχει γράψει τη δική της σκοτεινή ιστορία.

Μιας οικογένειας που έχει το δικό της σύστημα δικαιοσύνης και αναζητά τον ένοχο για να του αφαιρέσει τη ζωή.

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Ψαρράς, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Νάντια Σπηλιωτοπούλου, Αθηνά Ροδίτου, Νίκος Πουρσανίδης, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Μαρία Αποστολακέα, Νίκος Κοσώνας, Θεοδόσης Φυλαχτός, Αυγουστίνος Κούμουλος, Αγησίλαος Μικελάτος, Δανάη Τάγαρη, Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Πολύδωρος Βογιατζής, Γιάννης Σύριος, Άλκηστις Πουλοπούλου , Γεωργία Μεσαρίτη, Ξένια Αλεξίου, Ανανίας Μητσιόπουλος, Φανή Καταβέλη.Στον ρόλο της Σόνιας, η Νόνη Ιωαννίδου.

• Σε σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και σκηνοθεσία του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

——

∼ ΣΚΑΪ ∼

«ΤΟΤΕ Vs ΤΩΡΑ»
Το αγαπημένο δίδυμο Έλενα Χαραλαμπούδη και Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχονται στον ΣΚΑΪ, και μαζί με τη δημιουργική ομάδα του 5 Minute Mum μεταφέρουν στη μικρή οθόνη την επιτυχημένη σειρά «ΤΟΤΕ Vs ΤΩΡΑ», που αγάπησαν χιλιάδες θεατές με εκατομμύρια views στο ελληνικό ίντερνετ.

Μια σειρά μυθοπλασίας αυτοτελών επεισοδίων για δύο ζευγάρια, δύο εποχές, και έναν κοινό παρανομαστή: τις ανθρώπινες σχέσεις.

Μια τρυφερή κωμωδία χαρακτήρων με καυστικό χιούμορ. Μια κοινωνική σάτιρα με πολλά κωμικά αλλά και ηθογραφικά στοιχεία, που συνδυάζει το γέλιο με την συγκίνηση και που φωτίζει τις διαφορές και τις ομοιότητες δύο εποχών μέσα από τις ζωές δύο ζευγαριών. Το ΤΟΤΕ είναι τα ’80s-’90s, το ΤΩΡΑ είναι το 2025.

• Σενάριο: Κατερίνα Νανοπούλου, Κώστας Μανιάτης, Λίζα Αποστολοπούλου, Έλενα Χαραλαμπούδη.
• Κείμενα-αυτοσχεδιασμός: Αλέξανδρος Τσουβέλας, Έλενα Χαραλαμπούδη.

Οι τρεις σειρές που επιστρέφουν και δεν βλέπουμε την ώρα να τις ξαναδούμε

«Στο παρά πέντε» – Τηλεοπτική επανένωση 20 χρόνια μετά
Δύο δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που η εκρηκτική πεντάδα του «Στο παρά πέντε» μπήκε στις ζωές μας και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της. Για να τιμήσει την 20ή επέτειο από την πρώτη προβολή, το MEGA ετοιμάζει μια σειρά επετειακών δράσεων και ένα ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα γεμάτο αναμνήσεις, backstage στιγμές και μια μικρή… πρόγευση από το πώς θα μπορούσαν να είναι σήμερα οι ήρωες που αγαπήσαμε.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μαζί με όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, εργάζεται πάνω σε αυτό το ξεχωριστό reunion, το οποίο – σύμφωνα με όσα δήλωσε – αναμένεται να προβληθεί στο τέλος του 2025.

«Το σόι σου» – Η πιο… αγαπημένη ελληνική οικογένεια επιστρέφει
Οι μηχανές παίρνουν ξανά μπρος για τον 6ο κύκλο της σειράς «Το σόι σου», η οποία έκανε πρεμιέρα το 2014 και έκτοτε απέκτησε φανατικούς τηλεθεατές. Το σενάριο συνεχίζεται έξι χρόνια μετά τα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου, με τη σειρά να διατηρεί τη ρεαλιστική της προσέγγιση.

Το ΕΚΚΟΜΕΔ έχει δώσει έγκριση για 70 νέα επεισόδια, και η πρεμιέρα με ένα διπλό special επεισόδιο αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου.

Το βασικό καστ επιστρέφει όπως το γνωρίζαμε, με τους: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Παύλο Ορκόπουλο, Ρένια Λουιζίδου, Γιώργο Γιαννόπουλο, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτη Ηλία, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Σοφία Πανάγου, Γιάννη Δρακόπουλο, Βίβιαν Κοντομάρη, Γωγώ Καρτσάνα και Σόλωνα Τσούνη.

«Υπέροχα πλάσματα» – Η φιλία επιστρέφει… πιο ώριμη, πιο αστεία, πιο συγκινητική
Μπορεί να έχουν περάσει 18 χρόνια, αλλά το Μητσάκι, ο Μπίλυ και η Έλη παραμένουν αχώριστοι. Τα «Υπέροχα πλάσματα» επανέρχονται στο προσκήνιο και στη μικρή οθόνη με νέες περιπέτειες και ιστορίες που θα προβληθούν μέσα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2026, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η δημιουργός Μυρτώ Κοντοβά ετοιμάζει την επιστροφή με επιδότηση από το ΕΚΟΜΜΕΔ, και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιανουαρίου 2026.

Στη νέα εκδοχή της σειράς επιστρέφουν οι: Μυρτώ Αλικάκη (με ανανεωμένη εμφάνιση, καθώς έγινε κατάξανθη για το ρόλο), Φαίδρα Δρούκα και Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Κάλλια Λαμπροπούλου

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η υπεραιωνόβια μουριά που βρίσκεται στην αυλή των Δημόσιων Ωνάσειων Σχολείων στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μουριά σε αυλή σχολείου είναι με διαφορά ο παλαιότερος… μαθητής

21/09/2025 - 5:42μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Βοιωτία: Έθαψε τη μητέρα της δίπλα στο σπίτι για να παίρνει τη σύνταξή της

21/09/2025 - 4:26μμ
(Φωτ.: facebook.com/dimoslimnou)
ΕΛΛΑΔΑ

Λήμνος: Καμπάνια για την προσέλκυση περισσότερων Τούρκων τουριστών

21/09/2025 - 2:26μμ
Καπνός και φλόγες από τη φωτιά στο Μυρτόφυτο (φωτ.: Facebook / ENA Channel)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε δύσβατη περιοχή στο Μυρτόφυτο του Δήμου Παγγαίου

21/09/2025 - 2:01μμ
Ο 50χρονος αδελφοκτόνος οδηγείται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης (φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένος ο αδελφοκτόνος της Θεσσαλονίκης – «Θόλωσα, με έκανε να χάσω τον εαυτό μου»

21/09/2025 - 1:37μμ
Ρίψεις νερού από ελικόπτερο στο ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου (φωτ.: neakriti.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Λασίθι: Φωτιά στο ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου

21/09/2025 - 1:13μμ
(Φωτ. αρχείου)
ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Κουνούπι Αργολίδας – Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση κατοίκων

21/09/2025 - 11:20πμ
Το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης (φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 50χρονος που έπνιξε την αδερφή του με σακούλα

21/09/2025 - 9:41πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

«Αθήνα Χωρίς Αυτοκίνητο»: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί, σήμερα έως τις 23:00, στην πρωτεύουσα

21/09/2025 - 8:38πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει

21/09/2025 - 8:08πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: peakpx.com)

Φέτος θα… λιώσουμε στον καναπέ – Η πιο πλούσια τηλεοπτική χρονιά ξεκίνησε από την ΕΡΤ, και συνεχίζεται με εκπλήξεις!

1 λεπτό πριν
(Φωτ.: X / PAOKBC)

Basketball Champions League: Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ – Συνεχίζει στο FIBA Europe Cup

33 λεπτά πριν
Γενική άποψη της αμερικανικής αεροπορικής βάσης Μπαγκράμ, περίπου 50 χιλιόμετρα βορείως της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν (φωτ.: EPA / Hedayatullah Amid)

Μέτωπο με το Αφγανιστάν ανοίγουν οι ΗΠΑ – Ο Τραμπ θέλει «γρήγορα» τη βάση Μπαγκράμ

1 ώρα πριν
Το Μνημείο των Μικρασιατών στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου (φωτ.: Facebook / Γιώργος Παπαναστασίου - Δήμαρχος Αγρινίου)

Αγρίνιο: Στον προσφυγικό Άγιο Κωνσταντίνο τιμήθηκε η μνήμη των Μικρασιατών

1 ώρα πριν
Η υπεραιωνόβια μουριά που βρίσκεται στην αυλή των Δημόσιων Ωνάσειων Σχολείων στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Θεσσαλονίκη: Μουριά σε αυλή σχολείου είναι με διαφορά ο παλαιότερος… μαθητής

2 ώρες πριν
Μερικά από τα αντικείμενα που συγκέντρωσε ο Σύλλογος Ποντίων Γιαννιτσών (φωτ.: Facebook / Σούζη Ζαρογουλίδου)

Ένα νέο λαογραφικό μουσείο, από το Σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign