Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε δασική έκταση στην περιοχή Διαβολογέφυρο Τροιζηνίας. Στο σημείο επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.
Όσον αφορά την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στον Μελιγαλά Μεσσηνίας έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική ότι έχει οριοθετηθεί και δεν έχει ενεργό μέτωπο. Στο σημείο επιχείρησαν 36 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 9ης ΕΜΟΔΕ, 14 οχήματα, εθελοντές, 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, ενώ συνδρομή παρείχαν υδροφόρες ΟΤΑ.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα εστάλη μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους των περιοχών Σπάρτακος και ΒΙ.ΠΕ Μελιγαλά Μεσσηνίας προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ αυτές και να κατευθυνθούν προς το κέντρο της πόλης του Μελιγαλά.