Εκδηλώσεις με αφορμή τη γιορτή της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης».
Τα «Σταυρέτ’κα 2025» περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το καθιερωμένο ποντιακό γλέντι που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή δημοφιλών καλλιτεχνών το Σάββατο 13/9 στις 20:30 στον συναυλιακό χώρο του Φράγματος Θέρμης.
Οι μουσικοί που θα εμφανιστούν είναι οι: Κώστας Θεοδοσιάδης (τραγούδι), Γιώργος Ατματσίδης (λύρα), Λάζαρος Σαλονικίδης (τραγούδι), Γιώργος Ιακωβίδης (κλαρίνο), και Ιορδάνης Σαλονικίδης (λύρα). Μαζί τους ο Στέλιος Βουλγαρίδης στα πλήκτρα, ο Δημήτρης Βαφειάδης στα τύμπανα και ο Πέτρος Κωστελίδης στο νταούλι.
Η είσοδος στην εκδήλωση στοιχίζει 5 ευρώ (δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών), ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές στο χώρο θα υπάρχει catering.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 6955853886 & 6979910928.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.