Ένας 25χρονος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Γηροκομειού της Πάτρας, κατηγορούμενος για εμπρησμό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 25χρονος έγινε αντιληπτός να κινείται στην περιοχή την στιγμή που ήταν σε εξέλιξη η φωτιά στα Συχαινά.
Μόλις ο 25χρονος έφυγε από το σημείο, αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.
Άνδρες της ΟΠΚΕ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας έφθασαν στην περιοχή του Γηροκομειού, και έπειτα από καταδίωξη εντόπισαν τον 25χρονο και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση, ενώ πρόκειται να γίνει έρευνα στο σπίτι του.
Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, μαζί με στελέχη της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής, εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να εντοπίσουν άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο και βρίσκονταν πολύ κοντά στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης η φωτιά στα Συχαινά.