Ένα λάθος στα τελευταία κρίσιμα 10 δευτερόλεπτα του… θρίλερ με τη Γαλλία, «στοίχισε» στην Εθνική Νέων Ανδρών την πρόκριση της στα ημιτελικά του EuroBasket U20. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 70-72 από τους «τρικολόρ» στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η Γαλλία πήρε το εισιτήριο της τετράδας και συνεχίζει για την υπεράσπιση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ευρώπης, που κατακτά τα δύο τελευταία χρόνια (2023, 2024).
Για την Ελλάδα ξεχώρισε ο Αβδάλας με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 1 κλέψιμο και ο Λιοτόπουλος με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα. Από την άλλη, για την Γαλλία ο Ντομόν ολοκλήρωσε το ματς με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 μπλοκ και ο Λ’ Ετάνγκ με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.