Με ένα πανέμορφο διπλό ουράνιο τόξο αποζημίωσε τους Θεσσαλονικείς το απόγευμα της Κυριακής ο καιρός, μετά την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την πόλη και έκανε κυριολεκτικά… μούσκεμα τους κατοίκους της.
Όσοι είχαν την ατυχία να κινούνται εκείνη την ώρα στους δρόμους δεν κατάφεραν να προστατευθούν από τη δυνατή μπόρα, ωστόσο, το θέαμα που αντίκρισαν όσοι βρίσκονταν κοντά στην παραλία, τους αποζημίωσε και με το παραπάνω.
Υπενθυμίζεται ότι το ουράνιο τόξο δημιουργείται λόγω της ανάκλασης και διάθλασης του φωτός από σταγονίδια νερού που αιωρούνται στον αέρα.
Λίγο αργότερα, όταν σταμάτησε η βροχή, ο ουρανός βάφτηκε σε τόνους του πορτοκαλί, δημιουργώντας το ομορφότερο σούρουπο για την απαραίτητη κυριακάτικη βόλτα.