pontosnews.gr
Κυριακή, 11/01/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Η κακοκαιρία Bora συνεχίζει και σήμερα την επέλασή της – Σε ποιες περιοχές αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ και το meteo.gr

2/12/2024 - 8:08πμ
Χειμωνιάτικο σκηνικό στην παραλία της Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αχιλλέας Χήρας)

Χειμωνιάτικο σκηνικό στην παραλία της Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αχιλλέας Χήρας)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να φέρει και σήμερα η κακοκαιρία Bora σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα ισχυρά στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες, ενώ στο Ιόνιο και τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και της βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στα βόρεια ο υδράργυρος θα φτάσει τους 12-13 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14-16 και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17-19°C. Παγετός θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7-8 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά νότιοι 3-5 και βαθμιαία βόρειοι 4-6 μποφόρ.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7-8 μποφόρ, που βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν βαθμιαία από το μεσημέρι στη Θράκη και από το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 6-7 και μέχρι το μεσημέρι στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα τοπικά 7-8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια τμήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στη δυτική Πελοπόννησο μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου, όπου μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 3-5 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4-6, που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4-5.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

(Πηγή: emy.gr)

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που μέχρι το μεσημέρι στη νότια Πελοπόννησο θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά, βαθμιαία από το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Εύβοια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Στα ανατολικά και νότια θαλάσσια τμήματα νοτιοδυτικοί 4-5, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες στη δυτική Κρήτη και τις Κυκλάδες, οι οποίες στις Κυκλάδες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4-5, που βαθμιαία από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές, που στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βαθμιαία από τις προμεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4-6 και στα βορειότερα νησιά 7-8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, όπου μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Στα βόρεια βορειοανατολικοί 7-8 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: astynomia.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Πάνω από 72 κιλά κάνναβη είχαν στις αποσκευές τους τρεις γυναίκες στο «Ελ. Βενιζέλος»

11/01/2026 - 2:47μμ
Σηροτρόφοι (πηγή: Αρχείο Κώστα Δούλια)
ΕΛΛΑΔΑ

Οι χαμένες τέχνες του Σουφλίου: Όταν η πόλη δούλευε με τα χέρια

11/01/2026 - 1:53μμ
Χιόνια στη Λέσβο (φωτ.: ΕUROKINISSI / Παναγιώτης Μπαλάσκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία από σήμερα: Πορτοκαλί προειδοποίηση της ΕΜΥ για ψύχος, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους

11/01/2026 - 12:32μμ
(Πηγή: ΕΡΤnews.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Κορωπί σε αποθήκη εργοστασίου – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην περιοχή

11/01/2026 - 9:50πμ
(Πηγή: e-evros.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Ισχυρή καταιγίδα με ριπές ανέμου έως και 150 χλμ/ώρα προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές μέσα σε 15 λεπτά!

11/01/2026 - 9:25πμ
(Φωτ.: Βασίλης Παπαδόπουλος /Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Θυελλώδεις άνεμοι σε Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

11/01/2026 - 8:08πμ
(Φωτ.: tvxs.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης

10/01/2026 - 10:44μμ
(Φωτ.: Eurokinissi/Νικήτας Κώτσιαρης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στο έγκλημα της Φοινικούντας: Αλλάζει η εικόνα των κατηγοριών

10/01/2026 - 8:27μμ
Η είσοδος των φυλακών Κορυδαλλού (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε μαχαίρι, κινητό τηλέφωνο και ναρκωτικά – Τέσσερις συλλήψεις

10/01/2026 - 7:59μμ
Το νερό βγήκε στη στεριά σήμερα στο Ναύπλιο (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν Δυτική και Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο – 103 κλήσεις στην Πυροσβεστική

10/01/2026 - 6:48μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: astynomia.gr)

ΕΛΑΣ: Πάνω από 72 κιλά κάνναβη είχαν στις αποσκευές τους τρεις γυναίκες στο «Ελ. Βενιζέλος»

26 λεπτά πριν
Αγροτικό μπλόκο στην Ισπανία, ενάντια στη συμφωνία με τη Mercosur (φωτ.: EPA / David Borrat)

Ευρωπαίοι αγρότες για Mercosur: Πούλησαν τη γεωργία για να ευνοήσουν την αυτοκινητοβιομηχανία

54 λεπτά πριν
Σηροτρόφοι (πηγή: Αρχείο Κώστα Δούλια)

Οι χαμένες τέχνες του Σουφλίου: Όταν η πόλη δούλευε με τα χέρια

1 ώρα πριν
Μωμόγεροι παντός καιρού, και στο Βάιμπλιγκεν. Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: Facebook / Fevronia Iroglidou)

Οι Μωμοέρ’ εξέβανε σο Βάιμπλιγκεν – Όταν ο Πόντος συναντά τον γερμανικό χειμώνα

2 ώρες πριν
Καθημερινές οι εκκλήσεις για διαδηλώσεις στήριξης του Μαδούρο και της συζύγου του στη Βενεζουέλα (φωτ.: EPA/ Boris Vergara)

Νικολάς Μαδούρο: «Είμαστε καλά, είμαστε μαχητές» – Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα για την απελευθέρωσή του

2 ώρες πριν
Χιόνια στη Λέσβο (φωτ.: ΕUROKINISSI / Παναγιώτης Μπαλάσκας)

Κακοκαιρία από σήμερα: Πορτοκαλί προειδοποίηση της ΕΜΥ για ψύχος, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign