pontosnews.gr
Πέμπτη, 7/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Η κακοκαιρία Bora συνεχίζει και σήμερα την επέλασή της – Σε ποιες περιοχές αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ και το meteo.gr

2/12/2024 - 8:08πμ
Χειμωνιάτικο σκηνικό στην παραλία της Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αχιλλέας Χήρας)

Χειμωνιάτικο σκηνικό στην παραλία της Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αχιλλέας Χήρας)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να φέρει και σήμερα η κακοκαιρία Bora σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα ισχυρά στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες, ενώ στο Ιόνιο και τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και της βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στα βόρεια ο υδράργυρος θα φτάσει τους 12-13 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14-16 και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17-19°C. Παγετός θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7-8 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά νότιοι 3-5 και βαθμιαία βόρειοι 4-6 μποφόρ.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7-8 μποφόρ, που βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν βαθμιαία από το μεσημέρι στη Θράκη και από το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 6-7 και μέχρι το μεσημέρι στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα τοπικά 7-8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια τμήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στη δυτική Πελοπόννησο μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου, όπου μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 3-5 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4-6, που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4-5.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

(Πηγή: emy.gr)

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που μέχρι το μεσημέρι στη νότια Πελοπόννησο θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά, βαθμιαία από το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Εύβοια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Στα ανατολικά και νότια θαλάσσια τμήματα νοτιοδυτικοί 4-5, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες στη δυτική Κρήτη και τις Κυκλάδες, οι οποίες στις Κυκλάδες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4-5, που βαθμιαία από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές, που στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βαθμιαία από τις προμεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4-6 και στα βορειότερα νησιά 7-8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, όπου μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Στα βόρεια βορειοανατολικοί 7-8 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI/Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αφρικανική σκόνη: «Κοκκινίζει» η ατμόσφαιρα από την Παρασκευή – Αναμένονται λασποβροχές

6/05/2026 - 11:16μμ
Έλεγχος σε οδηγό ηλεκτρικού πατινιού (φωτ.: Γραφείο Τύπου ΓΑΔΑ)
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: 23χρονος με πατίνι έτρεχε με 72 χλμ/ώρα στη Συγγρού – Συνελήφθη από την Τροχαία

6/05/2026 - 10:52μμ
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Νικήστρατος Γεμιστός, Δευτέρα 5 Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Αμμουδάρα: Διώξεις για ανθρωποκτονία στον 54χρονο – Κατηγορούμενη και η σύζυγός του

6/05/2026 - 9:24μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελίες για «μαϊμού» βοσκοτόπια στην Καστοριά – Τι κατέθεσε ο βασικός μάρτυρας

6/05/2026 - 7:44μμ
Πλωτά φράγματα για τον περιορισμό ενδεχόμενης θαλάσσιας ρύπανσης μετά το ναυάγιο του «Corsage C» ανοιχτά της Άνδρου (φωτ.: Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή)
ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρος: Συλλήψεις για το ναυάγιο του «Corsage C» – Μάχη με το χρόνο για την αποτροπή ρύπανσης

6/05/2026 - 6:10μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αίγινα: Νεκρό κοριτσάκι 21 μηνών – Πνίγηκε με τσουρέκι

6/05/2026 - 5:22μμ
Καλοκαιρινός ήλιος (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Καρκίνος του δέρματος: Επιδημιολογία, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση – Ο ρόλος της φωτοπροστασίας και των οργανωμένων παρεμβάσεων υγείας

6/05/2026 - 4:11μμ
(Πηγή: allwyn.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Η Allwyn υποδέχεται χιλιάδες λάτρεις της γαστρονομίας στο Athens Street Food Festival

6/05/2026 - 3:25μμ
Εικόνα από την ενέδρα θανάτου 54χρονου σε 21χρονο στην περιοχή Αμουδάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης  (φωτ.: Στέφανος Ραπάνης/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Αμμουδάρα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήστρατου – «Έχασα τον έλεγχο» υποστηρίζει ο 54χρονος δράστης

6/05/2026 - 3:10μμ
Το μετρό Θεσσαλονίκης (φωτ.:  EUROKNISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στα τέλη Μαΐου η διακοπή λειτουργίας για δοκιμές ενοποίησης με τη γραμμή Καλαμαριάς

6/05/2026 - 2:43μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EPA / Ronald Wittek)

Champions League: Θα υπερασπιστεί το στέμμα της η Παρί – Στον τελικό με την Άρσεναλ

5 ώρες πριν
Ο φετινός Μήνας Θεάτρου & Ελληνικού Λόγου είναι αφιερωμένος στον Δημήτρη Ψαθά. Στο φουαγιέ των «Αργοναυτών-Κομνηνών» φιλοξενήθηκε έκθεση φωτογραφίας, με πρωταγωνιστές των έργων του (φωτ.: Facebook / Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί»)

Μήνας Θεάτρου & Ελληνικού Λόγου: Οι «Αργοναύται-Κομνηνοί» φέρνουν τον Μάιο στο προσκήνιο της δημιουργίας

5 ώρες πριν
(Φωτ.: ertnews.gr)

Ο Σουγιούλ «ζωντανεύει» στον Βόλο μέσα από μεγάλο μουσικό αφιέρωμα

5 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)

Euroleague: Δεν κατάφερε το 3-0 ο Παναθηναϊκός – Τελικός με Βαλένθια την Παρασκευή

5 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI/Στέφανος Ραπάνης)

Αφρικανική σκόνη: «Κοκκινίζει» η ατμόσφαιρα από την Παρασκευή – Αναμένονται λασποβροχές

6 ώρες πριν
Έλεγχος σε οδηγό ηλεκτρικού πατινιού (φωτ.: Γραφείο Τύπου ΓΑΔΑ)

Καλλιθέα: 23χρονος με πατίνι έτρεχε με 72 χλμ/ώρα στη Συγγρού – Συνελήφθη από την Τροχαία

6 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign