pontosnews.gr
Κυριακή, 4/01/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κακοκαιρία «Bora»: Δύο νεκροί στη Λήμνο, «πνίγηκε» η Ρόδος – «Άσπρισε» η Δυτική Μακεδονία

Μηνύματα του 112 σε Λάρισα και Χαλκιδική για περιορισμό των μετακινήσεων

1/12/2024 - 9:42πμ
Αυτοκίνητο «σκαρφάλωσε» στον τοίχο σπιτιού στη Ρόδο (φωτ.: EUROKINISSI)

Αυτοκίνητο «σκαρφάλωσε» στον τοίχο σπιτιού στη Ρόδο (φωτ.: EUROKINISSI)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Δύο νεκροί στην Λήμνο και μεγάλες καταστροφές στη Ρόδο είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της κακοκαιρίας «Bora», η οποία εξακολουθεί να σαρώνει από χθες τη χώρα. Η πυροσβεστική έλαβε χθες συνολικά 1106 κλήσεις κυρίως για Λήμνο, Χίο, Ρόδο, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Στελέχη από μονάδες δασοκομαντος και ΕΜΑΚ, με φορητές αντλίες και με λέμβους, αναχώρησαν τα ξημερώματα αεροπορικώς από το «Ελ. Βενιζελος» για τη Ρόδο, όπου μόνο χθες πραγματοποιήθηκαν 200 αντλήσεις υδάτων και 60 άτομα μεταφέρθηκαν από τα αυτοκίνητά τους σε ασφαλή σημεία.

Νύχτα κόλαση στη #Ροδο

Μεταβαίνουν με έκτακτη πτήση στο νησί δυνάμεις της #ΕΜΑΚ και της #ΕΜΟΔΕ

Εκατοντάδες κλήσεις για εγκλωβισμένους ομως το προσωπικό δεν επαρκεί. Την ίδια στιγμή οι Εποχικοί Πυροσβέστες του νησιού άνεργοι.#πλημμύρες #κακοκαιρια_Bora #Ροδος pic.twitter.com/0FcTDxcqeq

— Εποχικοί Πυροσβέστες (@epoxpyrosvestes) December 1, 2024

Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά (φωτ.: EUROKINISSI)

Παράλληλα, νέα μηνύματα του 112 εστάλησαν νωρίς το πρωί στους κατοίκους της Λάρισας και της Χαλκιδικής για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω της κακοκαιρίας, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι και έχουν σημειωθεί πολλές πτώσεις δέντρων.

⚠️ Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

📍#Λάρισα

🆘 Όσοι βρίσκεστε στην περιοχή του Δήμου Τεμπών Λάρισας, περιορίστε τις μετακινήσεις σας.

‼️ Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών

ℹ️ https://t.co/mbLpAekqgN@pyrosvestiki@hellenicpolice

— 112 Greece (@112Greece) December 1, 2024

⚠️ Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

📍#Χαλκιδική

🆘 Αν βρίσκεστε στην περιοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις

‼️ Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών

ℹ️ https://t.co/mbLpAekqgN@pyrosvestiki@hellenicpolice

— 112 Greece (@112Greece) December 1, 2024

Πλημμυρισμένος δρόμος στη Ρόδο (φωτ.: EUROKINISSI)

Θρηνεί δύο ανθρώπους η Λήμνος

Στη Λήμνο, στο χωριό Κοντιά, δύο άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους, από την κακοκαιρία, Ένας 57χρονος κτηνοτρόφος παρασύρθηκε από χείμαρρο και ένας 70χρονος γλίστησε και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, καθαρίζοντας τα  σκαλιά του σπιτιού του από τις λάσπες.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο 57χρονος πνίγηκε όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην προσπάθειά του να ξεκολλήσει το αυτοκίνητό του από τις λάσπες, σε χείμαρρο όπου είχε εγκλωβιστεί.

Χθες το βραδύ εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους οπού ζητήθηκε η εκκένωση του  χωριού, λόγω υπερχείλισης φράγματος.

Σε Μύρινα, Κόντια και  Άγιο Δημήτριο έχει γίνει ολοκληρωτική καταστροφή, έχει αλλάξει το φυσικό τοπίο, με δρόμους να έχουν ανοίξει στα δυο τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αντιδήμαρχος Λήμνου Βασίλης Αρχοντίδης.

Πρόσθεσε ότι το νερό στην Μυρίνα δεν μπορεί να καταναλωθεί από τους κατοίκους ενώ έχει υποβληθεί αίτημα να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Καθολική απαγόρευση μετακινήσεων στη Ρόδο

Η κακοκαιρία και η ισχυρή βροχόπτωση έπληξε και το νησί της Ρόδου, με δρόμους πλημμυρισμένους και οχήματα ακινητοποιημένα σε κεντρικούς δρόμους.

Τα περισσότερα προβλήματα παρατηρούνται στα χωριά Παστίδα, Κρεμαστή, Ιαλυσό και Μαριτσά, όπου οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας περισσότερες από 600 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Επίσης η Πολιτική Προστασία κάλεσε τους κατοίκους στην Ιαλυσό να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους, λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

Απόκοσμες εικόνες στη Ρόδο (φωτ.: EUROKINISSI)

Κατολισθήσεις σημειώνονται σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Ρόδου, σε πολλά σημεία το οδόστρωμα υποχώρησε, ενώ αποκολλήθηκε γέφυρα στο Φαληράκι.

Με νέο μήνυμα που εστάλη τα ξημερώματα από το 112, απαγορεύεται για τις επόμενες 24 ώρες η μετακίνηση με οχήματα στο οδικό δίκτυο της νησιού, λόγω ζημιών που έχουν προκληθεί αλλά και λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Απίστευτα πράγματα. Τι θα φανερωθει με το πρώτο φως της ημέρας.#Ρόδος #Κακοκαιρία_BORA #πλημμύρες #κακοκαιρία pic.twitter.com/PpxmCnAKca

— Εποχικοί Πυροσβέστες (@epoxpyrosvestes) December 1, 2024

Ανακοίνωση για την βιβλική καταστροφή που προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία στη Ρόδο, εξέδωσε πριν από λίγο ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Η Ρόδος, χθες το βράδυ, δοκιμάστηκε σκληρά. Χρειάστηκε να γίνουν δεκάδες επιχειρήσεις απεγκλωβισμού, σε ιδιαίτερα δυσχερείς συνθήκες που οδήγησαν ακόμα και στην ανάγκη επιχειρήσεων διάσωσης των ανδρών που επιχειρούσαν.

Το νησί ενισχύθηκε με δυνάμεις που έφτασαν από την Αθήνα με ειδική πτήση και από τα ξημερώματα έχει σταλεί μήνυμα 112 που απαγορεύει κάθε μετακίνηση.

»Προσοχή, η απαγόρευση μετακίνησης είναι σε ισχύ με διάρκεια 24 ώρες. Η καταγραφή ζημιών δεν θα ξεκινήσει πριν ολοκληρωθεί το φαινόμενο, για το οποίο η Μετεωρολογική Υπηρεσία δίνει επανάληψη σήμερα Κυριακή. Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε πλήρη συναγερμό και η επικοινωνία με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, συνεχής. Στο οδικό δίκτυο υπάρχουν εκτεταμένες καταστροφές καθώς και σε οικίες και επιχειρήσεις.

»Έως και τώρα, καμία αναφορά για αγνοούμενο δεν υπάρχει και την περιοχή που δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα, την Ιαλυσό, εποπτεύει η ΕΜΑΚ. Επαναλαμβάνουμε, ισχύει καθολική απαγόρευση μετακινήσεων».

Καλό μήνα από Ρόδο!
#καιρος #bora #κακοκαιρια #xamogelakaipali #theweekenders pic.twitter.com/gAXI7LB1dk

— Showbiz 👻 (@showbizghost) December 1, 2024

Χιόνια στη Δυτική Μακεδονία

Βροχόπτωση σημειώνεται σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Πέτρες και λάσπη κάλυψαν το οδόστρωμα στο δρόμο Μουδανίων – Σάρτης καθώς επίσης και έξω από το Πλατανίτσι στη Χαλκιδική αλλά και στο παλιό επαρχιακό οδικό δίκτυο Βέροιας – Κοζάνης. Στις περιπτώσεις αυτές έγιναν καθαρισμοί από ειδικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων.

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στην περιοχή του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας – Καϊμακτσαλάν, όπου είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων αλλά και στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ, στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Κλεισούρας), από το 24ο χλμ. έως το 31ο χλμ, στην επαρχιακή οδό Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από το 33ο χλμ. έως το 48ο χλμ και στο ορεινό επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο των Δήμων Νεστορίου και Καστοριάς.

Κακοκαιρία Bora: Ισχυρή χιονόπτωση έντυσε στα λευκά τη Φλώρινα!

Τelegram: https://t.co/jlwfDbRvS3 pic.twitter.com/8k9h8Ie7mW

— Καθίκι (@KYTKYTKYTKYTKYT) December 1, 2024

Στη Φλώρινα αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο Α-27 Φλώρινας-Νίκης, στην Εθνική οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), στην Επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), στην Εθνική οδό Φλώρινας – Αγίου Γερμανού, στην Παλαιά Εθνική οδό Φλώρινας – Κοζάνης, στην Εθνική οδό Φλώρινας – Κοζάνης, στην Παλαιά Εθνική οδό Φλώρινας – Έδεσσας (μέσω Κέλλης), στην Εθνική οδό Φλώρινας – Νίκης, στην Επαρχιακή οδό Αετού – Νυμφαίου, στην Επαρχιακή οδό Αμυνταίου – Καστοριάς (μέσω Σκλήθρου) και στο οδικό δίκτυο των Δήμων Πρεσπών και Φλώρινας.

Έκλεισαν δρόμοι από πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, η Πυροσβεστική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είχε δεχθεί πάνω από 380 κλήσεις. Η πλειοψηφία αφορούσε πτώσεις δέντρων, αρκετές ήταν για πτώσεις αντικειμένων, που προκάλεσαν πολλές ζημιές κυρίως στις περιοχές του Ευόσμου, στο κέντρο και στην Πυλαία ενώ σημειώθηκαν κλήσεις και για άντληση υδάτων.

Η Λεωφόρος Στρατού, ένας από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης έκλεισε λόγω πτώσης ενός μεγάλου δέντρου, με την Τροχαία να απαγορεύει τη διέλευση μέχρι να απομακρυνθεί το δέντρο από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Έκλεισαν επίσης η Συνδίκα από το ύψος της Θερμοπυλών, ο δρόμος από το δημαρχείο Πανοράματος προς τη Θέρμη, η Μοναστηρίου από τη Λαγκαδά μέχρι την Αναγεννήσεως ενώ από χθες κλειστή παραμένει και στα δύο ρεύματα η γέφυρα Δεντροποτάμου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χιλιάδες επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαθίσταται σταδιακά η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια

4/01/2026 - 7:32μμ
Ο Γιώργος Παπαδάκης σε παλιότερη φωτογραφία (φωτ.: EUROKINISSI/Μαρία Αναστασοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» από έμφραγμα ο Γιώργος Παπαδάκης

4/01/2026 - 6:30μμ
Πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη στα Μάλγαρα (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: 48ωρος αποκλεισμός εθνικών οδών και παραδρόμων – «Όχι στη Mercosur. Ο αγώνας δεν σταματάει»

4/01/2026 - 5:17μμ
Πάνω από 2.000 άνδρες πλήρωσαν έναν dating coach για να μάθουν πώς να «ρίχνουν» μια γυναίκα (φωτ.: PixaBay)
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση «Τα Καμάκια»: Όταν το φλερτ έγινε business και το TikTok… φορολογικός φάκελος

4/01/2026 - 4:03μμ
Αποκλεισμός της Κορίνθου-Τριπόλεως από αγρότες, στο ύψος της Αρχαίας Νεμέας. Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετ’ εμποδίων η επιστροφή προς Αθήνα – Πού καταγράφονται καθυστερήσεις στην Εθνική Οδό

4/01/2026 - 3:41μμ
Στιγμιότυπο από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Βλάβη κεραίας στα Γεράνια Όρη έφερε το μπλακ άουτ στις πτήσεις του FIR Αθηνών – Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις

4/01/2026 - 2:29μμ
To pontosnews.gr στα Μάλγαρα, στη σύσκεψη που θα κρίνει το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων. Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2025 (φωτ.: Γεωργία Φούντα)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Καθυστέρηση στη σύσκεψη στα Μάλγαρα – Στο τραπέζι κλιμάκωση και κάθοδος τρακτέρ στην Αθήνα

4/01/2026 - 1:14μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αναστολή πτήσεων στο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω τεχνικού προβλήματος στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας

4/01/2026 - 12:37μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό 30χρονος στην Πάτρα

4/01/2026 - 9:51πμ
Τρακτέρ αγροτών της Χαλκιδικής, στο μπλόκο στα «Πράσινα Φανάρια», κοντά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης (φωτ.: Λία Φωκά/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Στις 12:00 η πανελλαδική σύσκεψη στα Μάλγαρα

4/01/2026 - 9:00πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έλληνες αιχμάλωτοι στο Ικόνιο, το 1922 (φωτ.: «Η Έξοδος», τόμος Δ', εφημερίδα «Καθημερινή»)

Μαρτυρία Γεωργίου Κοπάση: Από τις κακουχίες είχαν πέσει τα φρύδια και τα μαλλιά τους· δεν ξεχώριζες αν ήταν άντρες ή γυναίκες

3 λεπτά πριν
Χιλιάδες επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)

Αποκαθίσταται σταδιακά η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια

31 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

Greek Basketball League: Επικράτησε στο Αλεξάνδρειο ο Ολυμπιακός – Νίκες για Παναθηναϊκό, Κολοσσό

1 ώρα πριν
Ο Γιώργος Παπαδάκης σε παλιότερη φωτογραφία (φωτ.: EUROKINISSI/Μαρία Αναστασοπούλου)

«Έφυγε» από έμφραγμα ο Γιώργος Παπαδάκης

2 ώρες πριν
Δίσκος του Λάκη Αλεξάνδρου που κυκλοφόρησε το 1973, σε ιδιωτική συλλογή (φωτ.: Facebook / Bill Apod)

Λάκης Αλεξάνδρου, ο Μακεδόνας «Αλ Μπάνο» – Άτυχος στην καριέρα και τη ζωή του

2 ώρες πριν
Πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη στα Μάλγαρα (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)

Αγρότες: 48ωρος αποκλεισμός εθνικών οδών και παραδρόμων – «Όχι στη Mercosur. Ο αγώνας δεν σταματάει»

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign