pontosnews.gr
Παρασκευή, 4/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Βαγγέλης Λειβαδάς: Ο «βαρόνος» του ελληνικού θεάτρου, η Σμαρούλα, η άνοδος και η πτώση

Το τραγικό φινάλε γράφτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2011. Του Σπύρου Δευτεραίου

27/11/2024 - 11:34πμ
Ο Βαγγέλης Λειβαδάς (στο μέσο) στην πρεμιέρα της παράστασης «Τα μυστικά της αποτυχίας», το 2008 στο θέατρο «Παρκ» (φωτ.: EUROKINISSI / Κώστας Κατωμέρης)

Ο Βαγγέλης Λειβαδάς (στο μέσο) στην πρεμιέρα της παράστασης «Τα μυστικά της αποτυχίας», το 2008 στο θέατρο «Παρκ» (φωτ.: EUROKINISSI / Κώστας Κατωμέρης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Αρχές της δεκαετίας του ’80 και ένας μεγάλος Έλληνας ηθοποιός είχε πάει να μιλήσει με τον Βαγγέλη Λειβαδά για την επόμενη σεζόν. Κάποια στιγμή έφτασαν στο ακανθώδες θέμα της αμοιβής. Όταν ο παραγωγός άκουσε το ποσό άλλαξε 1.000 χρώματα.

«Είσαι τρελός ρε, θες να ανοίξω το παράθυρο να πέσω στο δρόμο; Γιατί πέρσι έπαιρνες αυτό το ποσό από τον άλλον και σε μένα ζητάς τα τριπλάσια» του είπε με τη χαρακτηριστική δυνατή φωνή του. «Γιατί ο άλλος ήταν δεσμός μου» του αποκάλυψε ο ηθοποιός. «Α εντάξει, τότε πάω πάσο» ήταν η απάντηση. (Για την ιστορία, δεν συνεργάστηκαν εκείνη τη σεζόν.)

«Ο Βαγγέλης κάτι θα σου φάει. Μπορεί και ένα μεροκάματο» ήταν ο μύθος που τον ακολουθούσε σε όλη του την πορεία.

Ήταν κάτι σαν το χούι του, που το γνώριζε και ο ίδιος. Όμως, αν του άρεσε ένα έργο δεν έκανε πίσω, ακόμα και αν φώναζε από μακριά ότι μπορεί να έχανε τα λεφτά του. Όταν πίστευε ένα έργο το υπερασπιζόταν μέχρι τέλους.

Δυστυχώς στη χώρα μας οι περισσότεροι που ασχολούνται επιχειρηματικά με το θέατρο μαθηματικά κάτι θα χάσουν. Από ένα σπιτάκι, μέχρι και ό,τι έχουν και δεν έχουν. Οι θεατρικοί παραγωγοί πρέπει να σκέφτονται λίγο σαν τους χαρτοπαίκτες. Όταν βλέπεις ότι κερδίζεις, φύγε.

Δυστυχώς ο Λειβαδάς δεν το ακολούθησε. Και βίωσε στα τελευταία του χρόνια όχι μόνο καταστροφές, αλλά και απίστευτες ατυχίες. Από την άλλη, μπορούσε κανείς να φανταστεί τον Βαγγέλα –όπως τον έλεγαν χαϊδευτικά– να μένει εκτός θεάτρου; Αδύνατο.

Όταν γνώρισε τη Σμαρούλα

Ο έφεδρος αξιωματικός Βαγγέλης Λειβαδάς ζούσε μια ήρεμη ζωή. Παντρεμένος, με δύο παιδιά. Προερχόταν από άλλο επαγγελματικό χώρο, αλλά ήταν λάτρης του θεάτρου. Όλα άλλαξαν όταν μια μέρα κατεβαίνοντας στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το φαρμακείο του Μαρινόπουλου είδε μπροστά του τη Σμαρούλα Γιούλη. Φυσικά και την γνώριζε, άλλωστε ήταν η σταρ της εποχής.

«Την είδα έξω από το φαρμακείο του Μαρινόπουλου να περιμένει. Περνούσαν τα τραμ το ένα μετά το άλλο γεμάτα από κόσμο και εκείνη δεν μπορούσε να μπει μέσα. Φοβόταν να σπρώξει λίγο και να ανέβει, τόσο πολύ διακριτική και προσεκτική ήταν! Την έπιασα από τη μέση και την ανέβασα στο τραμ», είχε πει. Από τότε το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ.

(Φωτ.: Facebook / Παλιός κλασικός ελληνικός κινηματογράφος)

Παντρεύτηκαν στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και κουμπάροι τους ήταν οι αξέχαστοι ηθοποιοί και φίλοι τους Μίμης Φωτόπουλος και Ντίνος Ηλιόπουλος. «Ευτυχώς που παντρεύτηκες αυτή τη γυναίκα, γιατί μόνο αυτή θα σταθεί όρθια και σίγουρα δίπλα σου», έλεγε στον Βαγγέλη Λειβαδά ο Μίμης Φωτόπουλος.

Το σημαδιακό «Αμιράλ»

Το 1961 αγόρασε έναν μικρό κινηματογράφο στην οδό Αμερικής 10, ο οποίος έγινε το θέατρο «Αμιράλ» (σημερινό «Μικρό Χορν»).

Σημαδιακό ότι το «Αμιράλ» ήταν το τελευταίο θέατρο που έμεινε στον επιχειρηματία μετά την κατάρρευση της αυτοκρατορίας του.

Στη διπλανή πολυκατοικία, στον ημιώροφο, έγιναν τα γραφεία της νέας εταιρείας. Και μετά ήρθε και το καλοκαιρινό «Παρκ», και μετά το «Βέμπο», και το «Σμαρούλα» στην Ευελπίδων που τόση πίκρα τον πότισε.

Εραστές του ονείρου, «Βέμπο» 1972 (φωτ.: Facebook / Παλιός κλασικός ελληνικός κινηματογράφος)

«Ο Λειβαδάς ανέβαζε και κατέβαζε πρόσωπα» ήταν το μότο, κυρίως στα ’70s και τα ’80s. Ως γνώστης του χώρου, αλλά και άνθρωπος της πιάτσας, ήξερε να ξεχωρίζει το καλό από μακριά. Έπαιζε με τις τάσεις του θεάματος, εμπιστευόταν νέους ανθρώπους, γνώριζε ποιος ήταν για πού.

Κλασικό παράδειγμα, το 1981 που έμεινε άστεγη η «Ελεύθερη σκηνή» (Φασουλής, Παναγιωτοπούλου, Παπακωνσταντίνου, Αδαμάκη)· τους διεκδίκησε και τους πήγε στο «Σμαρούλα» με την υπερπετυχημένη παράσταση Της Ελλάδος το κάγκελο.

Τότε στο θίασο είχε μπει σαν ηθοποιός και συγγραφέας ένας νεαρός ερχόμενος από το Θεσσαλικό Θέατρο, ο Λάκης Λαζόπουλος. Όταν ο τελευταίος ήρθε σε ρήξη με τον Σταμάτη Φασουλή, ο Λειβαδάς τού έδωσε στέγη στο θέατρο «Βέμπο» ρισκάροντας τρελά. Και δικαιώθηκε, αφού η «ένωση» νέων δυνάμεων με βετεράνους του είδους έκανε Το ΠΑΣΟΚ της Χάιδως τρελή επιτυχία.

Ώρα για μιούζικαλ

Έχοντας εγκαταλείψει τον κινηματογράφο από τα μέσα των ’60s, η Σμαρούλα Γιούλη αναδείχθηκε σε σπουδαία ρολίστρια. Από το δράμα στην κωμωδία, από την Αγία Αθανασία του Αιγάλεω σε επιθεώρηση.

Μάλιστα δεν δίστασε να μπει και δεύτερο όνομα όταν ο σύζυγός της ανέβασε τον Τρελό του λούνα παρκ με τον Θανάση Βέγγο, που έγινε η μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία του σπουδαίου κωμικού μας.

H μαρκησία του λιμανιού, 1971 (φωτ.: Facebook / Θέατρα που έκλεισαν)

Από την άλλη, το μιούζικαλ στη χώρα μας –πλην Αλίκης– δεν είχε σχεδόν καθόλου επιτυχία. Το καλοκαίρι του 1982 το ζευγάρι αποφάσισε να ρισκάρει και ανέβασε το Σικάγο. Ναι, αυτό που 20 χρόνια μετά μεταφέρθηκε στο σινεμά κερδίζοντας Όσκαρ.

Ο Κώστας Ταχτσής υπέγραφε τη μετάφραση, ενώ τα πάντα, από κοστούμια μέχρι σκηνοθέτη, ήρθαν από το εξωτερικό και προσγειώθηκαν στην καλοκαιρινή Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το πρώτο… ΠΑΣΟΚικό καλοκαίρι με τις επιθεωρήσεις να κυριαρχούν και την Αλίκη απέναντι να συνεχίζει το θρίαμβο της με την Εβίτα, το Σικάγο στην αρχή ζορίστηκε. Όμως οι κριτικές και το «από στόμα σε στόμα» βοήθησαν την παράσταση.

Το επόμενο καλοκαίρι ανέβασε τη Γυναίκα της χρονιάς και τη μεθεπόμενη ίσως το πιο πετυχημένο μιούζικαλ:  Το Μάγκες και κούκλες ήταν μια σπουδαία στο είδος της παράσταση, κόσμημα για τον τρόπο που ανεβαίνει το μιούζικαλ.

Αργότερα η Σμαρούλα ανέβασε το Hello Dolly και το καλοκαίρι εν μέσω πολλών ατυχιών το Sweet charity που έγινε και αυτό επιτυχία. Όμως το ελληνικό θέατρο είχε αρχίσει να αλλάζει.

Υπήρξαν και χρονιές που η Σμαρούλα Γιούλη δεν έπαιζε, αλλά σκηνοθετούσε ή συμμετείχε στην παραγωγή. Η δεκαετία του ’80 τελείωσε με μια τεράστια επιτυχία που πήγε… τρένο δύο σεζόν· το Αταίριαστο ζευγάρι, μαζί με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Οι αλλαγές που έφεραν πανικό

Είμαστε στις αρχές των ’90s. Η είσοδος της ιδιωτικής τηλεόρασης άλλαξε τα πάντα, ακόμα και στο ελληνικό θέατρο. Από τη μία κάποιοι επιχειρηματίες έδιναν γη και ύδωρ σε τηλεαστέρες, οι οποίοι όμως δεν γέμιζαν το θέατρο. Άλλο το τζάμπα της τηλεόρασης και άλλο το εισιτήριο.

Από την άλλη, δημιουργήθηκαν νέες πιάτσες, μακριά από το ιστορικό κέντρο. Κλασικά κεντρικά θέατρα πήγαν να προσαρμοστούν στις νέες καταστάσεις και έχασαν την ταυτότητά τους. Οι παλαιοί θεατρικοί επιχειρηματίες προσπαθούσαν να επιβιώσουν.

Σμαρούλα Γιούλη – Βαγγέλης Λειβαδάς (φωτ.: Facebook / Παλιός κλασικός ελληνικός κινηματογράφος)

Μια αθέτηση συμφωνίας από τη μεριά πολύ γνωστής ηθοποιού έκανε τον Βαγγέλη Λειβαδά να χάσει ένα από τα θέατρα.

Τότε σκέφτηκε τη νεο-ρετρό κατάσταση, κοινώς την επαναφορά κλασικών ελληνικών έργων που έγιναν και ταινίες, σε νέα βερσιόν. Το πείραμα πέτυχε και οι θεατρικές επιχειρήσεις πήραν μια μικρή ανάσα.

Ο πόνος του «Σμαρούλα»

Το καλοκαίρι του 1974 η δημοκρατία επέστρεψε στη χώρα και ο Βαγγέλης Λειβαδάς εγκαινίασε στην Ευελπίδων το θέατρο «Σμαρούλα». Το όνομα της γυναίκας της ζωής του, η οποία πρωταγωνίστησε και στο πρώτο έργο που ανέβηκε, την Εθνική κωμωδία.

Όμως από τη δεκαετία του 1990 άρχισαν τα προβλήματα και για τα καλοκαιρινά θέατρα του κέντρου που ερήμωσαν σιγά-σιγά.

Το καλοκαίρι του 2006 η Μις Πέπσι με πρωταγωνίστρια την Μπέσυ Μάλφα ήταν η τελευταία παράσταση που ανέβηκε εκεί. Το θέατρο γκρεμίστηκε για να γίνει γκαράζ. Το ζευγάρι έδωσε αγώνες για να κηρυχθεί διατηρητέο, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.

Δύο χρόνια μετά, το φθινόπωρο του 2008, λόγω υψηλού μισθώματος ο Λειβαδάς αναγκάστηκε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με το «Βέμπο». Το θέατρο έμεινε κλειστό για 6 χρόνια. Ούτε εκείνος ούτε η Σμαρούλα Γιούλη έζησαν για να το δουν να ξανανοίγει, έστω και από άλλους επιχειρηματίες.

Το οδυνηρό πέσιμο της αυλαίας

«Ναι, έχω παράπονο από τους ανθρώπους του θεάτρου. Όταν σε έχουν ανάγκη είναι όλο αγάπες! Έχουν εξαφανιστεί όλοι. Δεν τους παρεξηγώ, αντίθετα τους συγχωρώ», είχε δηλώσει τότε ο Βαγγέλης Λειβαδάς σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις. Το ζευγάρι απομονώθηκε ενώ οι φήμες για προβλήματα υγείας έδιναν και έπαιρναν.

27 Νοεμβρίου 2011. Ο Βαγγέλης Λειβαδάς έσβησε από τις αναθυμιάσεις του αερόθερμου, στο σπίτι τους στη Γλυφάδα.

Η Σμαρούλα, που είχε υποστεί ισχυρό σοκ βλέποντας τον σύζυγό της νεκρό μέσα στα κλινοσκεπάσματά του, δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει από το μυαλό της αυτές τις τραγικές εικόνες.

Στοίχειωσαν μέσα της, την βασάνιζαν και δεν μπόρεσε να βρει την ηρεμία ως και την τελευταία πνοή της ζωής της, στις 7 Μαρτίου 2012. Η μεγάλη κυρία του θεάτρου πέθανε σε γηροκομείο. Χωρίς τη φωνή της και χτυπημένη από την άνοια κοιτούσε συνέχεια προς την πόρτα. Σαν να περίμενε τον άντρα της ζωής της να μπει μέσα. Αλλά εκείνος είχε ήδη φύγει.

Σπύρος Δευτεραίος

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έλληνες πρόσφυγες στο κατάστρωμα του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS «Edsall» (DD-219), κατά την εκκένωση της Σμύρνης τον Σεπτέμβριο του 1922 (φωτ.: Naval History and Heritage Command / NH 85298)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σμύρνη 1922: Το τηλεγράφημα που δικαιώνει τον Τζορτζ Χόρτον – Η έκκληση που απέρριψαν οι ΗΠΑ

4/09/2026 - 9:39πμ
Ο αρχαιολόγος Γεώργιος Μυλωνάς σε διάλεξη για τις Μυκήνες στο Πανεπιστήμιο Southeast Missouri State το 1961
(φωτ.: Southeast Missouri State University – Sagamore / Public Domain)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Γεώργιος Ε. Μυλωνάς: Ο διακεκριμένος Σμυρνιός αρχαιολόγος που είδε την Καταστροφή με τα μάτια του και ξέφυγε από το θάνατο

2/09/2026 - 12:41μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI - ACTION IMAGES)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

20 χρόνια από τη μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας επί των ΗΠΑ στη Σαϊτάμα

1/09/2026 - 12:12μμ
Παύλος Παλαιολόγος, ο σπουδαίος χρονικογράφος της Μικρασιατικής Καταστροφής (εικ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Παύλος Παλαιολόγος – Η Σμύρνη του 1922 μέσα από την πένα ενός σπουδαίου Κωνσταντινουπολίτη

31/08/2026 - 4:04μμ
Πρόσφυγες στο κτήριο του Προνοητή στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, στις 9 Μαΐου 1923 (φωτ.: Ιδιωτικό Αρχείο Σπύρου Γαούτση)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα: Γλίτωσαν από τη Μικρασιατική Καταστροφή – Τα κανόνια του Μουσολίνι χτύπησαν το καταφύγιό τους στην Κέρκυρα

31/08/2026 - 9:57πμ
Η Σινώπη είναι χτισμένη πάνω σε χερσόνησο και περικλειόταν από αρχαίο τείχος με πύλη. Εδώ βλέπουμε τμήμα των παραθαλάσσιων τειχών που έχουν απομείνει (φωτ.: Θωμαΐς Κιζιρίδου)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου 1917 έγινε στάχτη η ελληνική συνοικία στη Σινώπη του Πόντου

30/08/2026 - 11:09πμ
(Φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/Eurokinissi)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Στέλιος Καζαντζίδης: «Η ράτσα μου, η πιο πονεμένη της γης» – 95 χρόνια από τη γέννηση του παιδιού των προσφύγων που έκανε τον Πόντο τραγούδι

29/08/2026 - 1:05μμ
H Μαριάννα Κουράκου δίνει συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, 28 Οκτωβρίου 2025 (πηγή: Glomex)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Μαριάννα Κουράκου: Η «αρτίστα» που στην ακμή της τα άφησε όλα για την οικογένεια – Και δεν μετάνιωσε

28/08/2026 - 11:24πμ
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος δίπλα στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στη Σέλμα, στις 15 Μαρτίου 1965 (πηγή: Greek Orthodox Archdiocese of America)
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σαν σήμερα: Η πορεία από την οποία απουσίασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος πριν σταθεί δίπλα στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

28/08/2026 - 9:31πμ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Νίκος Τσιφόρος: Ο δημιουργός που πρώτα ζούσε και μετά έγραφε, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1909

27/08/2026 - 3:21μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)

Λαγκαδάς: Πυροβολισμοί έξω από κοσμηματοπωλείο – Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικού

4 λεπτά πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/NEPAL ARMY)

Νεπάλ: Δύο εργάτες ανασύρθηκαν ζωντανοί από υπόγεια σήραγγα, 9 μέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα

31 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

US Open: Πρόωρος αποκλεισμός για την Σάκκαρη

58 λεπτά πριν
Έλληνες πρόσφυγες στο κατάστρωμα του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS «Edsall» (DD-219), κατά την εκκένωση της Σμύρνης τον Σεπτέμβριο του 1922 (φωτ.: Naval History and Heritage Command / NH 85298)

Σμύρνη 1922: Το τηλεγράφημα που δικαιώνει τον Τζορτζ Χόρτον – Η έκκληση που απέρριψαν οι ΗΠΑ

1 ώρα πριν
(Φωτ.: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Μαραθώνας: «Η μητέρα μου έλεγε ότι είχε τακτοποιήσει το θέμα» – Τι αποκαλύπτει ο εγγονός της 90χρονης

2 ώρες πριν
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Στον ανακριτή σήμερα οι γονείς – Οι βαριές κατηγορίες

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV