Με καινούργιες και παλιές δραστηριότητες ξεκινά για τον Ποντιακό Σύλλογο Μαυροβάτου «Το Καρς» η καλλιτεχνική περίοδος 2024-2025, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.
Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει, και τα μαθήματα, που θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Μαυροβάτου, θα είναι:
- Τμήμα ζωγραφικής (παιδικό),
- Τμήμα χορωδίας ενηλίκων,
- Τμήμα ποντιακών χορών (Παιδικό / Εφηβικό / Τμήμα Β’ / Τμήμα Α’ / Μικτό / Σέρρα),
- Θεατρική Ομάδα,
- Εκμάθηση Νοηματικής Ελληνικής γλώσσας,
- Τμήμα πιλάτες & Πρόγραμμα ενδυνάμωσης.
Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Σύλλογο τηλεφωνικά (στο τηλ. του σωματείου ή στα νουμερα που αναγράφονται στην αφίσα) ή με μήνυμα μέσω της σελίδας στα ΜΚΔ.













![Απρίλιος. Μικρογραφία του μήνα από το χειρόγραφο Τυπικό της Μονής του Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντας [1346]. Μητροπολίτου Τραπεζούντος Χρύσανθου, «Η Εκκλησία Τραπεζούντος». Από το Αρχείον Πόντου, του 1933 (πηγή: Επιτροπή Ποντιακών Μελετών)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/03/aprilios-cvr-120x86.jpg)



