Από ανακοπή άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, ηθοποιός Ρένια Βενιέρη, η οποία νοσηλευόταν μαζί με τον γνωστό αθλητικογράφο και ευρωβουλευτή της ΝΔ για μήνες, μετά τη μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.
Η Ρένα Βενιέρη προ ημερών είχε βγει από την ΜΕΘ, όπου νοσηλεύονταν, ωστόσο δεν τα κατάφερε.
Στα μέσα Φεβρουαρίου, η φωτιά που είχε ξεσπάσει από μάτι κουζίνας που είχε ξεχαστεί αναμμένο, προκάλεσε σοβαρότατα προβλήματα και στους δύο. Ο Μ. Μαυρομμάτης έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματός του, ενώ πιο βεβαρημένη ήταν η κατάσταση της Ρ. Βενιέρη η οποία είχε υποστεί εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
















![Το Συνέδριο του Βερολίνου [13 Ιουλίου 1878], σε πίνακα του Anton von Werner. Οι Μεγάλες Δυνάμεις αναδιαμόρφωσαν τους όρους της ειρήνης, αφήνοντας τους Αρμένιους εκτός αίθουσας και εκτός προστασίας (πηγή: Wikipedia)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/01/synedrio-verolinoy-120x86.jpg)