pontosnews.gr
Παρασκευή, 9/01/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα: Βελτίωση, με αρκετή ηλιοφάνεια και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας

Θα περιοριστεί σταδιακά η αστάθεια, και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν φαινόμενα μέχρι τις απογευματινές ώρες

5/05/2024 - 8:10πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Βασίλης Παπαδόπουλος)

(Φωτ.: EUROKINISSI/Βασίλης Παπαδόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Περιορίζεται η αστάθεια την Κυριακή του Πάσχα, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ μόνο στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Γρήγορα τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν και μόνο στην Κρήτη θα συνεχιστούν μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ γρήγορα όμως θα εξασθενήσουν και θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα φτάσει στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 23 με 25 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις οι οποίες τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στην ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις με βροχές κατά κανόνα ασθενείς οι οποίες από το μεσημέρι θα περιοριστούν στην Κρήτη. Σταδιακή βελτίωση του καιρού στην Κρήτη αναμένεται από το απόγευμα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στις Κυκλάδες τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα νοτιότερα πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Καιρός: Στο νομό Μαγνησίας και τις Σποράδες λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 και τις πρώτες πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια με τοπικές ασθενείς βροχές και από το μεσημέρι γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα του Πάσχα

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, και μόνο στην ηπειρωτική χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά τοπικοί όμβροι και στα βόρεια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά κατά τόπους τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη του Πάσχα

Την Τρίτη του Πάσχα γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους οι οποίες στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν στα ορεινά τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και μόνο στα νότια πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: Κώστας Τζούμας/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Επανέρχονται από τα ξημερώματα τα δρομολόγια ΚΤΕΛ προς Αθήνα

8/01/2026 - 10:26μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Σε 48ωρη απεργία τα ταξί της Αττικής στις 13 και 14 Ιανουαρίου

8/01/2026 - 9:34μμ
Ένταση στο μπλόκο των αγροτών στο Καναβάρι της Βοιωτίας (φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγροτικό μέτωπο σε τεντωμένο σχοινί: Διάλογος με όρους από την κυβέρνηση, ένταση και φωτιές στο μπλόκο της Θήβας

8/01/2026 - 8:13μμ
Στιγμιότυπο από το ΚΤΕΛ Κηφισού, στην Αθήνα (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ακυρώνει 50 δρομολόγια λόγω μπλόκων

8/01/2026 - 5:22μμ
Αποκλεισμός της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης στα Τέμπη από αγρότες και κτηνοτρόφους του μπλόκου της Νίκαιας, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Οι αγρότες απέκλεισαν Μπράλο και Τέμπη, η κυβέρνηση αποκλείει νέα μέτρα

8/01/2026 - 3:41μμ
Στρατής Λιαρέλλης και Νίκος Ανδρουλάκης στην κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

«Γιωργάρα, στο καλό»: Συγκίνηση στο αντίο στον Γιώργο Παπαδάκη

8/01/2026 - 3:16μμ
Αεροφωτογραφίες από την κατασκευή του FlyOver στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: MOTIONTEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολο 48ωρο για τη Θεσσαλονίκη: Κλείνει o Περιφερειακός, με παρακάμψεις και κυκλοφοριακή πίεση

8/01/2026 - 2:53μμ
Ο 53χρονος πατέρας στα Δικαστήρια Ηρακλείου, 8 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: cretalive.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική υπόθεση στη Μεσσαρά: Πατέρας κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση δύο παιδιών του

8/01/2026 - 2:29μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Έκλεισαν εθνικές οδοί, γέφυρες, τελωνεία αλλά και παρακαμπτήριοι δρόμοι

8/01/2026 - 12:06μμ
Οι ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία στο λιμάνι της Ραφήνας (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Θανάσης Δημόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ακυρώσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των ισχυρών ανέμων

8/01/2026 - 9:09πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Facebook / Χρίστος Πολίτης / Christos Politis)

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Πολίτης

5 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Αργυτώ Αναστασίου)

Euroleague: Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

6 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI)

Basketball Champions League: Αποκλείστηκε ο Προμηθέας με δύο ήττες

6 ώρες πριν
Οικογενειακή φωτογραφία σε προσφυγικό βιβλιάριο, από την έκθεση «ΜΕΤΟΙΚΕΣΙΑ», που δημιουργήθηκε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λοζάνης (φωτ. αρχείου: Έλλη Τσολάκη)

Μαρτυρία Στυλιανού Γαντζίδη: Κρεμμύδι και ψωμί να τρώμε, καλύτερα να ζούμε στην Ελλάδα, παρά στην Τουρκία

6 ώρες πριν
(Φωτ.: Κώστας Τζούμας/EUROKINISSI)

Θεσσαλονίκη: Επανέρχονται από τα ξημερώματα τα δρομολόγια ΚΤΕΛ προς Αθήνα

7 ώρες πριν
(Φωτ.: Facebook/Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης)

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

7 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign