pontosnews.gr
Δευτέρα, 29/06/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Περιορίζεται η αστάθεια την Κυριακή του Πάσχα – Ο καιρός μέχρι την Τρίτη

Βελτίωση του καιρού, με αρκετή ηλιοφάνεια και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπεται από το μεσημέρι της Κυριακής και τις επόμενες ημέρες

4/05/2024 - 7:59μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Περιορίζεται η αστάθεια την Κυριακή του Πάσχα, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ μόνο στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Γρήγορα τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν και μόνο στην Κρήτη θα συνεχιστούν μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ γρήγορα όμως θα εξασθενήσουν και θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα φτάσει στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 23 με 25 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις οι οποίες τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στην ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις με βροχές κατά κανόνα ασθενείς οι οποίες από το μεσημέρι θα περιοριστούν στην Κρήτη. Σταδιακή βελτίωση του καιρού στην Κρήτη αναμένεται από το απόγευμα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στις Κυκλάδες τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα νοτιότερα πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Καιρός: Στο νομό Μαγνησίας και τις Σποράδες λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 και τις πρώτες πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια με τοπικές ασθενείς βροχές και από το μεσημέρι γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα του Πάσχα

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, και μόνο στην ηπειρωτική χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά τοπικοί όμβροι και στα βόρεια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά κατά τόπους τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη του Πάσχα

Την Τρίτη του Πάσχα γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους οι οποίες στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν στα ορεινά τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και μόνο στα νότια πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φωτιά στη Βάρδα Ηλείας, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 (φωτ.: Facebook / Πυρκαγιά Ενημέρωση / Παναγιώτης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Βάρδα Ηλείας: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις – Οι ισχυροί άνεμοι δημιουργούν συνεχώς νέες εστίες

29/06/2026 - 6:03μμ
Μέλη του Ρουβίκωνα σε «αντισιωνιστική περιπολία» στη Θεσσαλονίκη, προς την Πλατεία Μαβίλη. Σάββατο 27 Ιουνίου (φωτ.: Facebook / Ρουβίκωνας)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την «αντισιωνιστική περιπολία» του Ρουβίκωνα

29/06/2026 - 5:06μμ
Από την παρουσίαση του νέου VisitGreece, της επίσημης διαδικτυακής πύλης προβολής για τον ελληνικό τουρισμό. Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο VisitGreece: Στον «αέρα» από την 1η Ιουλίου η ανανεωμένη ψηφιακή πύλη του ελληνικού τουρισμού

29/06/2026 - 3:10μμ
(Φωτ.: Βασίλης Ψωμάς/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Σύλληψη 57χρονης για εμπρησμό από πρόθεση – Στο μικροσκόπιο νέο περιστατικό πυρκαγιάς

29/06/2026 - 12:30μμ
(Φωτ.: 
EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται σε ακόμη πέντε κλάδους – Στα 2,5 εκατ. οι εργαζόμενοι που καλύπτονται

29/06/2026 - 12:03μμ
Το λοιμοκαθαρτήριο στο νησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Σαλαμίνα, όπου κατέληγαν οι πρόσφυγες ερχόμενοι από τις αλησμόνητες πατρίδες (πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR)
ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Η οδύσσεια των προσφύγων και η ιστορική διαδρομή του νησιού στη μπούκα του Πειραιά

29/06/2026 - 11:35πμ
(Φωτ.: Δανάη Δαυλοπούλου/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με απειλή μαχαιριού σε διαμέρισμα – Τραυματίστηκε αστυνομικός και εντοπίστηκε κοκαΐνη

29/06/2026 - 11:18πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησαν οι πληρωμές του επιδόματος για τα παιδιά – Έως αύριο στους λογαριασμούς των δικαιούχων

29/06/2026 - 9:20πμ
(Φωτ.: seismoi. gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός τα ξημερώματα αναστάτωσε τη Λακωνία – Έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου

29/06/2026 - 8:25πμ
Γυναίκα προσπαθεί να δροσιστεί με βεντάλια (φωτ.: EPA / Martin Divisek)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ανεβαίνει λίγο ακόμη η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Έως 37 βαθμοί στα δυτικά

29/06/2026 - 8:08πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέλη των «Ακριτών» Επταμύλων στην παρέλαση για την 113η επέτειο από την απελευθέρωση των Σερρών, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 (φωτ.: Δήμος Σερρών)

Χρόνια πολλά, Σέρρες: Η πόλη γιόρτασε 113 χρόνια ελευθερίας με έντονο ποντιακό αποτύπωμα

9 λεπτά πριν
Γιγαντοαφίσα στην Αγία Πετρούπολη με έναν Ρώσο στρατιώτη (φωτ.: EPA / Anatoly Maltsev)

ΝΑΤΟ: Η Άγκυρα ζητά «δίκτυο ασφάλειας χωρίς εξαιρέσεις», ενώ η Ευρώπη προετοιμάζεται για τη ρωσική απειλή

33 λεπτά πριν
Φωτιά στη Βάρδα Ηλείας, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 (φωτ.: Facebook / Πυρκαγιά Ενημέρωση / Παναγιώτης Δημητρόπουλος)

Φωτιά στη Βάρδα Ηλείας: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις – Οι ισχυροί άνεμοι δημιουργούν συνεχώς νέες εστίες

1 ώρα πριν
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)

Σαμαράς: Επόμενο βήμα η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων, από το Ισραήλ

1 ώρα πριν
Στιγμιότυπο από το προσυνέδριο νεολαίας της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος, στη Νέα Ιωνία Αττικής (φωτ.: Facebook / Dimitris Pantelas)

7ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Μικρασιατών: Η νεολαία στο επίκεντρο, με προσυνέδριο και νέες πρωτοβουλίες

2 ώρες πριν
Μέλη του Ρουβίκωνα σε «αντισιωνιστική περιπολία» στη Θεσσαλονίκη, προς την Πλατεία Μαβίλη. Σάββατο 27 Ιουνίου (φωτ.: Facebook / Ρουβίκωνας)

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την «αντισιωνιστική περιπολία» του Ρουβίκωνα

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign