pontosnews.gr
Τρίτη, 28/10/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καιρός: Από καλοκαίρι, χειμώνας με καταιγίδες και χιόνια

Η θερμοκρασία θα σημειώσει απότομη πτώση σε όλη τη χώρα

19/04/2024 - 8:07πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)

(Φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές από το απόγευμα στη δυτική και βαθμιαία στην κεντρική και τη βόρεια χώρα.

Η μεταβολή του καιρού θα γίνει αρχικά στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και σταδιακά τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο (κυρίως στα δυτικά τμήματά της) με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το απόγευμα θα είναι τοπικά ισχυρές.

Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν τη κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά.

Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας και της κεντρικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά νότιοι 4 με 6 και από αργά το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί έως 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς ίδιας έντασης.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς και τοπικά στη νησιωτική χώρα τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα.

Άνεμοι: Αρχικά δυτικοί 3 με 4 στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νότιους 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι σταδιακά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 ενισχυόμενοι τη νύχτα στα 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις προμεσημβρινές ώρες σταδιακά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν και σε περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας (ν. Πιερίας, ν. Θεσσαλονίκης, ν. Χαλκιδικής καθώς και στα θαλάσσια – παραθαλάσσια του ν. Σερρών και ν.Καβάλας) θα είναι τοπικά ισχυρά. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι τις βραδινές ώρες στα 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ένταση των φαινομένων από το μεσημέρι με σποραδικές καταιγίδες που θα είναι τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοι 4 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά από αργά το απόγευμα σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 και το βράδυ στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα είναι τοπικά ισχυρά.

Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί και στη νοτιοανατολική Πελοπόννησο νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι σταδιακή στροφή των ανέμων σε νότιους 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες όπου θα είναι τοπικά ισχυρές.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και μετά το μεσημέρι νότιοι 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 και στην Κρήτη έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις που από αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ισχυρές.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ και το βράδυ 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά.

Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι τη νύχτα.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκαν 13 κατηγορούμενοι, ελεύθερος ο λογιστής και ο πατέρας του φερόμενου ως αρχηγού

27/10/2025 - 11:19μμ
Ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη αγγίζει την προτομή του γιου του (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη

27/10/2025 - 9:10μμ
Ο Online Acquisition Director του ΟΠΑΠ, Θάνος Πάτσης, και ο Responsible Gaming Expert του ΟΠΑΠ, Σάββας Ηλιόπουλος, παραλαμβάνουν το βραβείο «Global EGR Safer Gambling Operator of the Year 2025» (φωτ.: ΟΠΑΠ)
ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια διάκριση για τον ΟΠΑΠ και τις πολιτικές του για το Υπεύθυνο Παιχνίδι του στα EGR Awards 2025

27/10/2025 - 5:52μμ
Το γλέντι στο Έλος μετατράπηκε σε τραγωδία (φωτ.: glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Παραδόθηκε ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας στο χωριό της Κισσάμου

27/10/2025 - 4:54μμ
Αψηφώντας τη βροχή παρέλασαν, σήμερα, μαθήτριες και μαθητές στη Θεσσαλονίκη τιμώντας την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940  (φωτ.: Νάσος Σιμόπουλος/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Υπερήφανα νιάτα παρέλασαν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας αψηφώντας την καταρρακτώδη βροχή

27/10/2025 - 3:14μμ
Συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: 11ος κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος

27/10/2025 - 1:30μμ
Το πλαϊνό πλοίου που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Χανιά (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 72χρονου σε γκαράζ πλοίου – ΕΔΕ για τον λιμενάρχη Χανίων

27/10/2025 - 12:09μμ
Στιγμιότυπο από το γλέντι στο Έλος Κισσάμου, στη Γιορτή Κάστανου (φωτ.: cretapost.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Το κρητικό γλέντι βάφτηκε με αίμα: Τον εκτέλεσε ενώ χόρευε για τη γιορτή του

27/10/2025 - 9:44πμ
Η έδρα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα βρίσκεται στο κτήριο του Πρωτοδικείου Αθηνών (φωτ.: Γεωργία Βορύλλα)
ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα έκαναν και άλλοι, την πληρώνω μόνο εγώ – Στη φυλακή ο φερόμενος αρχηγός

27/10/2025 - 9:20πμ
Τα απομεινάρια ναυαγίου στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου (φωτ.: αρχείο EUROKINISSI / Παναγιώτης Μπαλάσκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Ναυάγιο στη Λέσβο: Νεκροί 4 μετανάστες – Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης

27/10/2025 - 8:33πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Πηγή: youtube.com/@TODAY)

Ο κυκλώνας Melissa απειλεί την Τζαμάικα – Ίσως ο ισχυρότερος των τελευταίων 10ετιών

2 ώρες πριν
Συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκαν 13 κατηγορούμενοι, ελεύθερος ο λογιστής και ο πατέρας του φερόμενου ως αρχηγού

3 ώρες πριν
Συντρίμμια οικήματος που κατέρρευσε μετά τον σεισμό (Φωτ.: Χ/Neden TT oldu?)

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία – Έγινε αισθητός και στο Αιγαίο

3 ώρες πριν
Πρωτότυπη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας «Μαγική πόλη» στο Δουργούτι (φωτ.: Αρχείο Νίκου Κούνδουρου)

Οι παραγκουπόλεις στο σινεμά – Οι Έλληνες και Αρμένιοι πρόσφυγες που οι κυβερνήσεις ήθελαν να κρύψουν

4 ώρες πριν
(Πηγή: facebook.com/poe.org)

ΣΠΟΣ Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου: Νέο ΔΣ στην Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας

4 ώρες πριν
Ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη αγγίζει την προτομή του γιου του (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)

Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη

5 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign