pontosnews.gr
Κυριακή, 24/08/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κολωνός: Την Παρασκευή η ετυμηγορία για την υπόθεση της 12χρονης

Στο εδώλιο έχουν καθίσει 25 άνδρες, καθώς και η μητέρα του κοριτσιού

27/03/2024 - 8:57πμ
Στιγμιότυπο από πορεία αλληλεγγύης προς το 12χρονο κορίτσι που επί σειρά μηνών πέρασε μια κόλαση στα χέρια των μαστροπών της (φωτ.: EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας)

Στιγμιότυπο από πορεία αλληλεγγύης προς το 12χρονο κορίτσι που επί σειρά μηνών πέρασε μια κόλαση στα χέρια των μαστροπών της (φωτ.: EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Την ετυμηγορία του για την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται να ανακοινώσει το πρωί της Παρασκευής το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, που από τον περασμένο Ιανουάριο δικάζει 25 άντρες και την μητέρα του παιδιού για την επί σειρά μηνών το 2022 σεξουαλική βία και εκμετάλλευση που υπέστη το κορίτσι.

Το δικαστήριο, που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία του παιδιού, αναμένεται την Παρασκευή το πρωί να ανακοινώσει ποιους και για ποιες κατηγορίες θεωρεί ενόχους ή αθώους για την ασύλληπτη πορεία στην κόλαση που οδηγήθηκε η ανήλικη μαθήτρια με πρωταγωνιστές στην δυσώδη υπόθεση τον 55χρονο Ηλία Μίχο, την μητέρα και ακόμη έναν κατηγορούμενο που αποκαλείται «Μιχάλης», ο οποίος ως τρίτος μαστροπός φέρεται να προωθούσε το κοριτσάκι μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι βαρύτατες και αφορούν διακεκριμένη μαστροπεία και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ωστόσο ο Μίχος δικάζεται και για την κατηγορία του βιασμού, καθώς η δικογραφία δέχεται πως μετά την άγρια σεξουαλική βία που άσκησε στο 12χρονο κορίτσι , ξεκίνησε να το προωθεί και σε άλλους άντρες.

Οι δικαστές, πλην των τριών θεωρούμενων ως βασικών κατηγορούμενων και για τους 23 άντρες που δικάζονται ως «πελάτες». Σύμφωνα με την δικογραφία, οι 18 από αυτούς πλήρωσαν και προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις με το κοριτσάκι. Οι υπόλοιποι δικάζονται είτε γιατί πήγαν να συναντήσουν την 12χρονη και δεν προχώρησαν γιατί έφυγε το θύμα από το «ραντεβού», είτε είχαν στην κατοχή τους πορνογραφικό υλικό της ανήλικης.

Η εισαγγελική θέση

Το δικαστήριο άκουσε πριν από λίγες ημέρες την θέση της εισαγγελέα της έδρας η οποία εισηγήθηκε για τον Μίχο να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κρίνοντας ότι πρέπει να αθωωθεί λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό. Επίσης δεν αποδέχθηκε ότι ο 55χρονος εκπόρνευε το παιδί και ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για διευκόλυνση σε μαστροπεία. Συνολικά ζήτησε για τον επιχειρηματία απαλλαγή για τέσσερις βαριές κατηγορίες και ενοχή για άλλες τέσσερις.

Ζήτησε επίσης ενοχή της μητέρας του παιδιού όπως δικάζεται, θεωρώντας πως πρέπει να κριθεί αυστηρά καθώς είχε την φροντίδα και επιμέλεια της 12χρονης. Αντίστοιχα ζήτησε ενοχή για τον «Μιχάλη». Όσο για τους «πελάτες» η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε την ενοχή των 22 και απαλλαγή ενός.

Ακολούθησαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων σε συνεχείς συνεδριάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκαίρως καθώς μέσα στις πρώτες μέρες του Απριλίου αρχίζουν να λήγουν τα 18μηνα των κατηγορουμένων.

Με την ολοκλήρωση και των αγορεύσεων των συνηγόρων το δικαστήριο αφού έχει εκτιμήσει όλα τα δεδομένα, την Παρασκευή θα ανακοινώσει αν θα αποδεχθεί το σκεπτικό της εισαγγελικής λειτουργού ή αν η κρίση των τριών τακτικών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων θεμελιώνεται διαφορετικά.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Δροσερή Κυριακή με παροδικές νεφώσεις

24/08/2025 - 8:07πμ
(Φωτ. αρχείου: Δήμος Νεάπολης-Συκεών)
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Νεάπολης- Συκεών: Έκτακτη αιμοδοσία στις 27 και 28 Αυγούστου

23/08/2025 - 9:57μμ
(Φωτ.: Νίκος Χριστοφορίδης/ pontosnews.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Μελισσοκόμος συνελήφθη για τη φωτιά στο Χορτιάτη

23/08/2025 - 7:41μμ
(Φωτ.: Γρ. Τύπου Δήμου Αριστοτέλη)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Μνημείο για τους Μακεδονομάχους της οικογένειας Γερογιάννη στην Αρναία

23/08/2025 - 6:48μμ
(Φωτ. αρχείου: astynomia.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Βόλο: Συνελήφθη ο 40χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

23/08/2025 - 5:48μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Συνελήφθη για αντιποίηση 52χρονη που ντυνόταν καλόγρια και πουλούσε εκκλησιαστικά είδη

23/08/2025 - 4:25μμ
(Φωτ. αρχείου: Mariakray / Pixabay)
ΕΛΛΑΔΑ

Παξοί: Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα πήραν οι συγγενείς της 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα

23/08/2025 - 3:55μμ
(Φωτ.: Νίκος Χριστοφορίδης / pontosnews.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Χορτιάτη

23/08/2025 - 1:15μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη 44χρονος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και χειροδικία σε βάρος 26χρονης ανιψιάς του

23/08/2025 - 12:44μμ
(Φωτ. αρχείου: 
EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)
ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία: Φωτιά στα Δερβενοχώρια, σε δασική έκταση

23/08/2025 - 12:12μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: facebook.com/ groups/konpolbe?locale=el_GR)

Η Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως υποδέχεται τους φίλους της με μεζέ από την Πόλη

19 λεπτά πριν
Άνδρες της αμερικανικής Εθνοφρουράς περιπολούν κοντα στο Μνημείο του Ουάσινγκτον, στο πάρκο National Mall στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσινγκτον (φωτ.: EPA/SHAWN THEW)

«Washington Post»: Το αμερικανικό Πεντάγωνο σχεδιάζει να στείλει στρατεύματα και στο Σικάγο

44 λεπτά πριν
Ποντιακή λύρα, αγγείο, ακορντεόν και μπουζούκι παίζουν Έλληνες που έφτασαν στα τέλη Δεκεμβρίου 1954 στην Αυστραλία, στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών Greta, στη Νέα Νότια Ουαλία. Οι μουσικοί, από αριστερά προς τα δεξιά, είναι οι Ανδρέας Κρουμπλίδης (Κιλκίς), Εμμανουήλ Λαγός (Κατερίνη), Θεόκλητος Αταλασίδης (Κιλκίς), Στέργιος Μήτκας (Κιλκίς), Νικόλαος Καλλιφατίδης (Καστοριά) (φωτ.: Εθνικά Αρχεία της Αυστραλίας)

Δημογραφική ανάλυση των Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία μέσα από τις… νεκρολογίες

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)

Δροσερή Κυριακή με παροδικές νεφώσεις

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

Super League: Με το δεξί Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος

10 ώρες πριν
(Φωτ.: ΚΟΕ)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Κ18: Για το χάλκινο μετάλλιο αύριο η Εθνική εφήβων

10 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign