pontosnews.gr
Κυριακή, 22/03/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Με βροχές και καταιγίδες μπαίνει ο Μάρτιος – Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ και το meteo.gr

1/03/2024 - 8:08πμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Πρώτη μέρα του Μαρτίου σήμερα, και σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, από τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και τα δυτικά ηπειρωτικά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και μέχρι τις απογευματινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη και το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στα δυτικά από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Στα βόρεια και τα δυτικά θα φτάσει τους 15-17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17-19, και στην ανατολική νησιωτική χώρα τοπικά τους 20° Κελσίου.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4-5 και νωρίς το πρωί στο Ιόνιο 6-7 μποφόρ, από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία.
Άνεμοι: Ανατολικών διευθύνσεων 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα έως και τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα βόρεια.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5, πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες νοτιοανατολικοί 4-6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν από το μεσημέρι την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και από το απόγευμα και την Εύβοια. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 4-6, πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες στα νότια θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στις Κυκλάδες θα είναι κατά τόπους ισχυρά αλλά από το βράδυ βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5-7 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από αργά το απόγευμα. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 6-8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα ηπειρωτικά και τις Σποράδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-5, στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Από την περσινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

22/03/2026 - 5:43μμ
Κρούσματα αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφική μονάδα της Λέσβου, στο χωριό Πελόπη (φωτ.: EUROKINISSI / Παναγιώτης Μπαλάσκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα αφθώδους πυρετού στην ίδια περιοχή

22/03/2026 - 5:15μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ταξί: Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία από τις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας

22/03/2026 - 4:48μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα άνω των 22.000 ευρώ κατάφερε να συγκεντρώσει 17χρονος μοτοσικλετιστής σε ένα βράδυ

22/03/2026 - 1:33μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Αργυρώ Αναστασίου)
ΕΛΛΑΔΑ

Μπαίνουμε στη θερινή ώρα: Πότε αλλάζουν τα ρολόγια

22/03/2026 - 10:25πμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Συννεφιασμένη και η Κυριακή – Χειμωνιάτικο παραμένει το σκηνικό

22/03/2026 - 8:00πμ
Τη φωτογραφία ανάρτησε η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία στους δημόσιους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
ΕΛΛΑΔΑ

Το μεγαλύτερο έγκλημα δηλητηρίασης σπάνιων πτηνών των τελευταίων ετών στο δάσος της Δαδιάς

21/03/2026 - 11:04μμ
Το Ευαγγέλιο που διαφήμιζε για πώληση ο γκαλερίστας (φωτ.: glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιμέτωπος με τέσσερα κακουργήματα ο γκαλερίστας – Διώκεται και υπάλληλος της επιχείρησης

21/03/2026 - 7:15μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Προσωρινά κρατούμενος ο 19χρονος που ήταν με το θύμα

21/03/2026 - 4:22μμ
Ένα μέρος από τα κατασχεθέντα (φωτ.: Υπ. Προστασίας του Πολίτη)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Γ. Τσαγκαράκη: Συνελήφθη και υπάλληλος του γκαλερίστα για το Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

21/03/2026 - 2:56μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από παλαιότερη σύμπραξη του μουσικού εργαστηρίου με τον π. Πολύκαρπο Κοντοζίδη (φωτ.: facebook / Γιώργος Πουλαντσακλής)

«Ακρίτες» Σταυρούπολης: Διήμερο εκδηλώσεων για τα 15 χρόνια του μουσικού εργαστηρίου

11 λεπτά πριν
Από την περσινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)

Θεσσαλονίκη: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

38 λεπτά πριν
Κρούσματα αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφική μονάδα της Λέσβου, στο χωριό Πελόπη (φωτ.: EUROKINISSI / Παναγιώτης Μπαλάσκας)

Λέσβος: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα αφθώδους πυρετού στην ίδια περιοχή

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Ταξί: Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία από τις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας

2 ώρες πριν
Φωτογραφία του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου σε κατεστραμμένη αίθουσα νηπιαγωγείου στη Ντιμόνα του Ισραήλ, μετά από ιρανικό πυραυλικό χτύπημα (φωτ.: EPA/Abir Sultan)

Επίθεση της Χεζμπολάχ σε Ισραηλινούς στρατιώτες – Ρουκέτες σε αμερικανικό διπλωματικό κέντρο στη Βαγδάτη

2 ώρες πριν
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν υποδέχεται τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τζέντα, στις 17 Ιουλίου 2023 (φωτ.: EPA / Bandar al-Jaloud)

Περί Σαουδικής Αραβίας

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign