pontosnews.gr
Παρασκευή, 6/02/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Αγρότες: Με κάθε μέσο η «απόβαση» στην Αθήνα – Μέχρι αύριο οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

«Το αποθεματικό δεν είναι ατελείωτο, δεν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο για τους αγρότες», προειδοποίησε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης

20/02/2024 - 1:09μμ
Αγρότες με τα τρακτέρ τους αναχωρούν από το Κάστρο της Βοιωτίας για να λάβουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παναγιώτης Πραγιάννης)

Αγρότες με τα τρακτέρ τους αναχωρούν από το Κάστρο της Βοιωτίας για να λάβουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παναγιώτης Πραγιάννης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Με κάθε μέσο φτάνουν από το πρωί στην Αθήνα αγρότες και κτηνοτρόφοι, για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 18:30 στο Σύνταγμα. Μάλιστα, όπως έκαναν γνωστό, σήμερα με τα τρακτέρ τους θα διανυκτερεύσουν στην Πανεπιστημίου.

Σε ισχύ είναι μέτρα της Τροχαίας, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι αύριο, με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο δρόμων. Η ΕΛΑΣ καλεί τους οδηγούς να αποφύγουν τις κεντρικές οδούς περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας και της πλατείας Συντάγματος.

Το κονβόι των τρακτέρ λίγο μετά τις 9:00 αναχώρησε από το Κάστρο Βοιωτίας· οι τελευταίες συνεννοήσεις με την Αστυνομία έγιναν στα διόδια των Αφιδνών. «Το κόστος που κατεβαίνουνε στην Αθήνα δεν είναι μικρό. Η κυβέρνηση να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Θέλει 300 ευρώ να κατέβει ένα μηχάνημα στην Αθήνα» είπε στις τηλεοπτικές κάμερες ένας από τους αγρότες.

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν το πρωί αγρότες από την Κρήτη, ενώ γεμάτα ήταν τα πούλμαν που ξεκίνησαν από τη βόρεια Ελλάδα. Για να δώσουν και αυτοί συμβολικά το παρών, αγρότες από την Ημαθία και τον Έβρο φόρτωσαν τα γεωργικά μηχανήματα σε φορτηγά και νταλίκες.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, μόνο από τη Θεσσαλία έχουν αναχωρήσει 60 λεωφορεία – περί τις 5.000 οι συμμετοχές στο συλλαλητήριο.

«Το αποθεματικό δεν είναι ατελείωτο, δεν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο για τους αγρότες», είπε στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Με συνοδεία περιπολικών θα γίνει η κάθοδος των τρακτέρ από το Κάστρο Βοιωτίας όσο και από τα Μέγαρα. Προκειμένου να μην υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση της κυκλοφορίας, τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες να σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Λόγω των μέτρων, θα γίνουν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλεψη για κλείσιμο σταθμών του μετρό.

«Θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα μέχρι και αύριο το μεσημέρι που αναμένεται να ολοκληρωθεί και η αποχώρηση των αγροτών από το κέντρο της Αθήνας για τους πολίτες που θέλουν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου, υπενθυμίζοντας το χάρτη που έχει δοθεί για τη διευκόλυνση των κατοίκων της πρωτεύουσας.

(Πηγή: ΕΛΑΣ)

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν είναι οι εξής:

• Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.
• Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.
• Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.
• Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στις 7 & 8 Φεβρουαρίου

6/02/2026 - 9:32πμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Ακινητοποιημένα σήμερα τα πλοία στον Πειραιά λόγω 24ωρης απεργίας

6/02/2026 - 8:36πμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές – Οι νοτιάδες φέρνουν αφρικανική σκόνη

6/02/2026 - 8:08πμ
Από τις προσπάθειες εντοπισμού του άτυχου οδηγού (φωτ.: EUROKINISSI / «Παρατηρητής της Θράκης»)
ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Νεκρός ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο σε ιρλανδική διάβαση

5/02/2026 - 9:59μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Θανάσης Καλλιάρας)
ΕΛΛΑΔΑ

«Βιολάντα»: Έφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη και σε γραφεία – Αποκαλύφθηκε το σημείο της διαρροής προπανίου

5/02/2026 - 7:11μμ
Απεγκλωβισμός από την οδό Παπαγεωργίου στον Πύργο, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026 (φωτ.: ilialive.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

«Πνίγηκε» ο Πύργος από την κακοκαιρία – Προβλήματα και στην Αρχαία Ολυμπία

5/02/2026 - 5:23μμ
Ο Γιάννης Παναγόπουλος στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ, Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν έχω να κρύψω ή να φοβηθώ τίποτα – Η αλήθεια θα αποκατασταθεί

5/02/2026 - 4:04μμ
Ό,τι απέμεινε από το τμήμα του «Βιολάντα» όπου σημειώθηκε η φονική έκρηξη, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: offnetwork.gr / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Βιολάντα: Έρευνα για άδειες, ελέγχους και σοβαρές παραλείψεις πριν από την έκρηξη

5/02/2026 - 1:33μμ
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στη Βουλή, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιάννης Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ ελέγχεται για βαριά κακουργήματα – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του

5/02/2026 - 12:45μμ
Σωστικά συνεργεία επιχειρούν στα κατεστραμμένα βαγόνια τις πρώτες ώρες του δυστυχήματος στα Τέμπη (φωτ.: EUROKINISSI / Λεωνίδας Τζέκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Άρειος Πάγος: Οριστικά στη Λάρισα η δίκη για τα Τέμπη – Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι

5/02/2026 - 12:21μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Τούρκος ελεγκτής Σερκάν Σ που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 26χρονο Έλληνα (φωτ.: glomex)

Βαρύ κατηγορητήριο για τον 26χρονο Έλληνα μετά τον θάνατο ελεγκτή στη Γερμανία

22 λεπτά πριν
(Φωτ.: Facebook/Σύλλογος Ποντίων Χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες»)

Οι «Τραντέλλενες» στον παλμό των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών

50 λεπτά πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)

Οι ΗΠΑ καλούν τους πολίτες τους να «εγκαταλείψουν άμεσα το Ιράν» ενόψει συνομιλιών υψηλού ρίσκου στο Ομάν

1 ώρα πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας)

ΕΛΑΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στις 7 & 8 Φεβρουαρίου

2 ώρες πριν
Ο πατριάρχης Φώτιος, επί θρόνου, συζητά με μαθητές του (από το χειρόγραφο του Σκυλίτζη, Εθνική Βιβλιοθήκη Μαδρίτης. Εικ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Άγιος Φώτιος ο Μέγας: Ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως που «φώτισε» τον Χριστιανισμό με τη σοφία του

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Ακινητοποιημένα σήμερα τα πλοία στον Πειραιά λόγω 24ωρης απεργίας

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign