pontosnews.gr
Παρασκευή, 11/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Μακελειό στη Γλυφάδα: Αναζητείται το κίνητρο του 76χρονου Άρη – Συγκλονιστική μαρτυρία

Άγνωστο το πώς ο Αιγύπτιος από έμπιστος της οικογένειας Καρνέση έγινε μακελάρης

14/02/2024 - 11:39μμ
Αστυνομικοί στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας European Navigation στη Γλυφάδα, όπου έγινε το μακελειό (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Αστυνομικοί στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας European Navigation στη Γλυφάδα, όπου έγινε το μακελειό (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Το κίνητρο του 76χρονου Άρη, ο οποίος από έμπιστος της οικογένειας Καρνέση επί 36 χρόνια έγινε μακελάρης, αναζητούν οι Αρχές. Η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα ένοπλη επίθεση με τους τέσσερις νεκρούς (μαζί με τον δράστη) έχει πολλά κενά.

Στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο Αιγύπτιος προτού προχωρήσει στην επίθεση και βάλει τέλος στη ζωή του. Γι’ αυτό και θα ζητηθεί άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Προς το παρόν δεν αναμένεται να υπάρξει αίτημα για άρση του τραπεζικού απορρήτου, εν μέσω δημοσιευμάτων για μεγάλο χρηματικό ποσό στην κατοχή του δράστη. Αστυνομικές πηγές τόνισαν στην ΕΡΤ ότι η μητέρα της Μαρίας και της Δέσποινας Καρνέση προτού φύγει από τη ζωή του είχε αφήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, ενώ και η οικογένεια σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως όταν απολύθηκε πέρσι είχε λάβει αποζημίωση σχεδόν 75.000 ευρώ.

Η έρευνα συνεχίζεται και για την προέλευση των δυο όπλων με τα οποία πραγματοποίησε την επίθεση.

Για τους αστυνομικούς είναι ξεκάθαρο από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει ότι στόχος του 76χρονου ήταν η Μαρία Καρνέση, συνιδιοκτήτρια της εταιρείας, την οποία και σκότωσε. Πληροφορίες αναφέρουν πως στον καβγά που είχε μαζί της ακούστηκε να φωνάζει: «Θα με πετάξετε έξω από το σπίτι;». Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η έξωση ήταν η αφορμή.

Απ’ την πλευρά της η European Navigation σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι «ουδέποτε η εταιρεία ή η Μαρία Καρνέση είχαν παραχωρήσει στον δολοφόνο κάποιο σπίτι να διαμένει στη Γλυφάδα, πολλώ δε μάλλον όταν το σπίτι που αναφέρθηκε επί της οδού Τσιτσάνη αρ. 16 δεν ανήκει είτε στην αποθανούσα ή στην εταιρεία για να είναι δυνατόν να του έχει πει η Μαρία Καρνέση να το εκκενώσει. Εξάλλου, όπως καλώς γνωρίζουμε, ουδεμία οικονομική ανάγκη είχε ο δολοφόνος, αφού διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά διαθέσιμα».

Επιπλέον στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι το κίνητρο παραμένει άγνωστο, σημειώνεται ότι ουδέποτε ο 76χρονος είχε απασχολήσει την εταιρεία, είτε τις αδελφές Καρνέση, είτε τον Αντώνη Βλασσάκη, και προστίθεται ότι εργαζόταν ως επιστάτης σε κτήμα άλλου μέλους της οικογένειας στους Πεταλιούς.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες όσων βρίσκονταν στα γραφεία της European Navigation την ώρα που εισέβαλε ο 76χρονος. Ένας εργαζόμενος περιέγραψε:

«Εγώ τον ρώτησα τι πάει να κάνει, και ο Άρης μου απάντησε ότι σήμερα θα τελειώσουν όλα. Στο μεταξύ όσο μιλούσα με τον Άρη πρόσεξα ότι στο πάνω μέρος του παντελονιού είχε περασμένο πίσω από τη ζώνη ένα όπλο. Δεν ξέρω τι ακριβώς όπλο ήταν αυτό γιατί είδα μόνο τη λαβή του. Εγώ επειδή φοβήθηκα ότι θα γινόταν κάποιο κακό ανέβηκα γρήγορα στο γραφείο του Βλασσάκη και του είπα ότι είχα δει τον Άρη και ότι είχε όπλο μαζί του.

»Ο Βλασσάκης στην αρχή μου είπε να φωνάξουμε τον Γ., ο οποίος ήταν απόστρατος αστυνομικός και ήταν παλιά στην Ασφάλεια, αλλά επειδή δεν είχαμε πολύ χρόνο ο Βλασσάκης μου είπε να πάω εγώ να καθυστερήσω τον Άρη και αυτός θα καλούσε την Αστυνομία. Εγώ είχα δει νωρίτερα ότι ο Άρης είχε πάει στο γραφείο της γυναίκας του Βλασσάκη, της κυρίας Δέσποινας, και την κλείδωσε μέσα. Αφού πήρε τα κλειδιά και κατέβηκε στον 2ο όροφο, πέταξε τα κλειδιά στις σκάλες.

»Κινήθηκε προς το γραφείο της Μαρίας Καρνέση. Τον πλησίασα με σκοπό να τον ηρεμήσω. Συνέχισε στο διάδρομο και του είπα να σταματήσει. Τότε βλέπω ότι κρατάει ένα όπλο. Εγώ αμέσως του έσπρωξα το χέρι και εκείνος μου είπε: “Φύγε από τη μέση, έχεις καλή οικογένεια και δεν θέλω να σε σκοτώσω. Θα τελειώσω αυτούς που θέλουν να με διώξουν από το σπίτι”.

»Ο Άρης έσκυψε προς το σάκο που είχε μαζί του και πήρε μια καραμπίνα και την έστρεψε προς το μέρος μου.

»Εγώ μόλις είδα ότι γύρισε την καραμπίνα προς το μέρος μου έτρεξα και απομακρύνθηκα προς τις σκάλες και κατέβηκα προς την ρεσεψιόν της εταιρείας και καθώς έτρεχα στις σκάλες άκουσα ένα δυνατό “μπαμ” και κατάλαβα ότι ο Άρης είχε πυροβολήσει».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί – Τι βρέθηκε στο ιατρείο

10/09/2026 - 7:56μμ
(Φωτ.: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Σμηναγός Δημήτρης Πέτρου: Το τελευταίο «αντίο» στον πιλότο που έφυγε τόσο πρόωρα στο δυστύχημα στην Τανάγρα

10/09/2026 - 6:35μμ
(Φωτ.: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία στην έρευνα για τον θάνατό του – Η οικογένεια όρισε τεχνικό σύμβουλο

10/09/2026 - 5:44μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Κόνιτσα: Σε πλήρη ανάπτυξη οι δυνάμεις για την πυρκαγιά στην Τραπεζίτσα – Σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Τουρνά

10/09/2026 - 4:53μμ
Δικαστική αίθουσα (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Τον Νοέμβριο η δίκη για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας

10/09/2026 - 4:28μμ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης. Δευτέρα 18 Αυγούστου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Η κατάθεση της γιατρού για τα κρίσιμα λεπτά – Τι λέει ο ΙΣΑ

10/09/2026 - 2:54μμ
Το λεωφορείο που έπεσε σε στάση, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση λεωφορείων στη Νεάπολη: Χειρουργήθηκε η 21χρονη – Τι είπε ο οδηγός του ΚΤΕΛ

10/09/2026 - 2:30μμ
Στο ιατρείο στο Κολωνάκι έγινε νέα αυτοψία παρουσία εισαγγελέα, αστυνομικών της Ασφάλειας και «ελληνικού FBI», αλλά και κλιμακίου του ΙΣΑ. Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Στο μικροσκόπιο το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης – Τι κατέθεσε η γιατρός

10/09/2026 - 11:41πμ
Σκεπασμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρο του 40χρονου επισμηναγού Γιάννη Μπλέσια (φωτ.: ilialive.gr / Γιάννης Σπυρούνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Γιάννη Μπλέσια: Βουβός ο Πύργος στο τελευταίο «αντίο» στον επισμηναγό

10/09/2026 - 10:54πμ
Η είσοδος της πολυκατοικίας στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι. Σε ιατρείο που στεγάζεται εκεί ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να έπαθε την ανακοπή, προτού μεταφερθεί στο «Ελπίς». Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ποιος έκανε την ιατρική πράξη – Τα κρίσιμα λεπτά πριν από την ανακοπή

10/09/2026 - 8:33πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ)

Ελπιδοφόρος: Ο Άγιος Νικόλαος στο Σημείο Μηδέν, σύμβολο ελπίδας 25 χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου

4 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)

Super League: Νίκησε την Κηφισιά και έκανε το 3Χ3 ο Παναθηναϊκός

5 ώρες πριν
(x.com/@ferozwala)

Ελβετία: Τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο

5 ώρες πριν
Ο δάσκαλος Σπύρος Μαντίδης με τη μητέρα του, τη σύζυγό του Χριστίνα, τα παιδιά και τα εγγόνια του (πηγή: Facebook / Χρήστος Αηδονίδης – «Ψηφιακή Σάντα»)

Σπύρος Μαντίδης: Ο δάσκαλος της Σάντας κόντρα στο «τα πολλά τα γράμματα τη διαβόλ’»

6 ώρες πριν
(Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου/Facebook/pliroforiodotis.gr)

Με 50μελή αποστολή ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου στο Φεστιβάλ της Βέροιας

6 ώρες πριν
(Φωτ,: x.com/Drone Wars)

11η Σεπτεμβρίου: 2.977 drones σχημάτισαν τους Δίδυμους Πύργους πάνω από τη Νέα Υόρκη

7 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV