pontosnews.gr
Τετάρτη, 7/10/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για δώρα τεχνολογίας από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Κέρδος 15% της αξίας των αγορών σε go4more πόντους για αγορές 399€ και άνω με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

22/12/2023 - 3:10μμ
(Φωτ.: pixabay.com/ua_Bob_Dmyt_ua)

(Φωτ.: pixabay.com/ua_Bob_Dmyt_ua)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για δώρα τεχνολογίας θα βρουν και φέτος οι καταναλωτές στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ, για να επιλέξουν αυτό που επιθυμούν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στα e-shop τους, οι καταναλωτές θα βρουν δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας ακόμα φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας ή έως 36 δόσεις χωρίς κάρτα. Επιπλέον, κερδίζουν 15% της αξίας των αγορών τους σε go4more πόντους για αγορές αξίας 399€ και άνω με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Ειδικότερα, στα Smartphones οι καταναλωτές θα βρουν τα ισχυρά 5G XIAOMI 13T Series, με δώρο ένα smartphone Redmi 12C αξίας έως 139,90€, από 699,90€. Επίσης, θα βρουν τα SAMSUNG Galaxy smartphones με δώρο prepaid κάρτες Edenred αξίας έως 200€. Ενδεικτικά, Galaxy A34 5G από 399,90€ με δώρο 50€, Galaxy A54 5G από 499,90€ με δώρο 70€ και Galaxy S23 Ultra από 1.449€ με δώρο 200€. Ισχύει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Για να απολαμβάνουν τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και τις απεριόριστες δυνατότητες που προφέρει το COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη που φτάνει το 90%.

Όσοι ενδιαφέρονται για tablet θα βρουν το SAMSUNG Galaxy Tab S9 WiFi 8/128GB, με οθόνη Dynamic AMOLED 2Χ 11”, αναβαθμισμένο S Pen με πιστοποίηση IP68 και οκταπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή, στα 949€. Μαζί θα πάρουν δώρο το Book Cover Keyboard Slim αξίας 159,90€ μέσω SAMSUNG Members. H προσφορά ισχύει έως 07/01/2024.

Στα laptop το LENOVO IdeaPad Slim 3 15.6” FHD, με σκληρό δίσκο SSD 512GB, μνήμη RAM 16GB και επεξεργαστή Intel Core i5, διατίθεται στα 599€. Συνδυάζει κομψότητα και ευχρηστία, είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και ιδιαίτερα λεπτό. Μπορεί κανείς να το πάρει εύκολα μαζί του οπουδήποτε, ακόμα και σε ένα ταξίδι και μπορεί να το χρησιμοποιήσει είτε για εργασία, είτε για ψυχαγωγία.

Για όσους προτιμούν τον κλασικό σχεδιασμό, το έξυπνο ηχείο MARSHALL Uxbridge αποτελεί την ιδανική επιλογή. Προσφέρει απόλυτη ευκρίνεια και κορυφαίο ήχο, με υποστήριξη φωνητικών εντολών μέσω Google Assistant, ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi & Βluetooth, στα 189€.

Μια καλή ιδέα για Χριστουγεννιάτικο δώρο είναι και τα true wireless ακουστικά JBL Tune 230NC, με ενεργή ακύρωση εξωτερικών θορύβων και αυτονομία μπαταρίας έως 40 ώρες. Έχουν κομψό και εργονομικό σχεδιασμό, εφαρμόζουν άψογα στ’ αυτιά και έχουν ενσωματωμένα 4 μικρόφωνα για εξαιρετική ποιότητα επικοινωνίας στις κλήσεις, με τιμή στα 59,9€.

Ιδανικό για sports, με προηγμένες λειτουργίες υγείας και ευεξίας, είναι το smartwatch GARMIN fenix. Έχει ενσωματωμένο GPS και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας έως 11 ημέρες. Διατίθεται στα 579€. Για τους λάτρεις του gaming οι κονσόλες PS5® μαζί με αγαπημένους τίτλους παιχνιδιών, διατίθενται στα 599€.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν smart TV, στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρουν LG 4K Smart TV series με εικόνα υψηλής ανάλυσης 4Κ με υποστήριξη HDR10 Pro για ρεαλιστικά χρώματα, στα 499€ με 55” και στα 589€ με 65″.

Για τις δουλειές του σπιτιού, όπως το σκούπισμα, προτείνεται η ανθεκτική επαναφορτιζόμενη σκούπα SAMSUNG Jet 85 VC Stick 25.2 V, στα 598,99€, που κάνει το σκούπισμα πιο εύκολο από ποτέ. Καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε δάπεδο, έχει μπαταρία μακράς διάρκειας, ενώ το ειδικό εξάρτημα Pet Tool+ είναι μια πολύ καλή λύση για όσους έχουν κατοικίδια.

Μια ακόμα συσκευή για το σπίτι, που προσφέρει ασφάλεια, είναι και το έξυπνο θυροτηλέφωνο TP-LINK Tapo D230S1, με υπερευρεία γωνία λήψης 160 μοιρών, έξυπνη ανίχνευση κίνησης και λειτουργία Color Night Vision. Τοποθετείται πολύ εύκολα, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για έως και 3 μήνες σε τυπική χρήση. Η τιμή του είναι στα 99,90€.

Και αυτές τις γιορτές οι καταναλωτές θα βρουν στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ προηγμένες συσκευές από κορυφαίους κατασκευαστές, σε μια μεγάλη γκάμα για να επιλέξουν το δώρο που θα προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μέλη της Επιτροπής Νόμπελ Χημείας ανακοινώνουν τους παραλήπτες του Βραβείου Νόμπελ Χημείας 2026, Κένσο Σοάι και Ανρί Μπ. Καγκάν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βασιλική Ακαδημία Επιστημών της Σουηδίας στη Στοκχόλμη (φωτ.: EPA/FREDRIK SANDBERG SWEDEN OUT)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Νόμπελ Χημείας 2026: Στους Ανρί Καγκάν και Κένσο Σοάι για τις ανακαλύψεις στην ασύμμετρη κατάλυση

7/10/2026 - 2:23μμ
(Φωτ.: Αρχείο Ελευθέριου Κοσμά/ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Διάστημα: Ελληνικοί δορυφόροι «τσέπης» από την Αθήνα στην Αστάνα του Καζακστάν

7/10/2026 - 11:29πμ
Μέλη της Βασιλικής Σουηδικής Ακαδημίας Επιστημών ανακοινώνουν ότι ο Φράνσις Χάλζεν είναι ο αποδέκτης του Νόμεπλ Φυσικής για το 2026. Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2026 (φωτ.: EPA / Christine Olsson Sweden Out)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Νόμπελ Φυσικής 2026 στον Φράνσις Χάλζεν που «διάβασε» το Σύμπαν μέσα στους πάγους

6/10/2026 - 3:19μμ
Εναέρια εικόνα της καταστροφής στο Οροπέδιο Λασιθίου μετά τις ισχυρές πλημμύρες (φωτ.: Αντώνης Ζουριδάκης/EUROKINISSI)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναβάθμιση του 112 στη νέα εποχή Next Generation

5/10/2026 - 10:13μμ
Συνθετική εικονογράφηση για την τεχνητή νοημοσύνη και τους χρήστες του διαδικτύου (εικόνα: δημιουργία με ΤΝ)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τεχνητή νοημοσύνη: «Πάνω σε όλους εμάς» οι δοκιμές των εταιρειών στο διαδίκτυο

4/10/2026 - 3:11μμ
Το κρανίο του αρχαίου ρινόκερου
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ηράκλειο: Ρινόκερος ηλικίας 8 εκατομμυρίων ετών βρέθηκε στο Γεωπάρκο της Σητείας

29/09/2026 - 7:30μμ
(Φωτ.: Sergei Tokmakov / Pixabay.com)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αυστραλία: Πράκτορας τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI διείσδυσε σε κυβερνητικό ιστότοπο

24/09/2026 - 2:49μμ
(Φωτ.: pixabay)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Social media: Αύξηση της προβληματικής χρήσης από εφήβους – Από 36,1% το 2015, στο 48% το 2024

23/09/2026 - 6:17μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ/Αρχείο)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κυτταρική γήρανση: Τα «γερασμένα» κύτταρα στο μικροσκόπιο της επιστήμης

22/09/2026 - 4:30μμ
(Φωτ.: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΜΠ: Σε λειτουργία ο νέος υπερυπολογιστής «ICARUS» – Ο ισχυρότερος σε ελληνικό πανεπιστήμιο

19/09/2026 - 2:00μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αναστάσιος Λυκούδης, συνήγορος του Γιώργου Μαζωνάκη (φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/EUROKINISSI)

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Στον ανακριτή οι διασώστριες του ΕΚΑΒ και η αναισθησιολόγος της οδού Καρνεάδου

15 λεπτά πριν
(Πηγή: YouTube/ Yurttaş TV)

Στο AKP ο δήμαρχος Σμύρνης Τζεμίλ Τουγκάι – Ιστορικό πολιτικό πλήγμα για τους κεμαλιστές

48 λεπτά πριν
Η στιγμή της υπογραφής της Επιστολής Προθέσεων για τη συνεργασία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την Εθνοφρουρά της Φλόριντα, από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον διοικητή της Εθνοφρουράς της Φλόριντα υποστράτηγο John Haas (φωτ.: POOL/ ΑΠΕ/Ορέστης Παναγιώτου/ EUROKINISSI)

Ελλάδα-ΗΠΑ: Στρατιωτική συμφωνία ΓΕΕΘΑ με την Εθνοφρουρά της Φλόριντα

1 ώρα πριν
(Φωτ.: facebook.com/syllogos.kamiankenargos)

Μεγάλη Ποντιακή Βραδιά από τον Σύλλογο Ποντίων Βρυξελλών στις 24 Οκτωβρίου

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος»/Facebook)

Αδελφότητα Μικρασιατών Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος»: Έντεκα χρόνια μικρασιατικής μουσικής παράδοσης στις σελίδες ενός λευκώματος

2 ώρες πριν
Μέλη της Επιτροπής Νόμπελ Χημείας ανακοινώνουν τους παραλήπτες του Βραβείου Νόμπελ Χημείας 2026, Κένσο Σοάι και Ανρί Μπ. Καγκάν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βασιλική Ακαδημία Επιστημών της Σουηδίας στη Στοκχόλμη (φωτ.: EPA/FREDRIK SANDBERG SWEDEN OUT)

Νόμπελ Χημείας 2026: Στους Ανρί Καγκάν και Κένσο Σοάι για τις ανακαλύψεις στην ασύμμετρη κατάλυση

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV