pontosnews.gr
Κυριακή, 9/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καιρός: Βροχές, ισχυροί άνεμοι και χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας – Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία στα νότια

Αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

10/12/2023 - 8:01πμ
Αλογάκι της Παναγίας (Mantis religiosa) στέκεται ανάμεσα σε στάλες βροχής που έχουν συσσωρευθεί πάνω σε φύλλο αγγουριάς κατα την διάρκεια βροχόπτωσης (φωτ. αρχείου: Θανάσης Καλλιαράς/EUROKINISSI)

Αλογάκι της Παναγίας (Mantis religiosa) στέκεται ανάμεσα σε στάλες βροχής που έχουν συσσωρευθεί πάνω σε φύλλο αγγουριάς κατα την διάρκεια βροχόπτωσης (φωτ. αρχείου: Θανάσης Καλλιαράς/EUROKINISSI)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Τοπικές βροχές από νωρίς το απόγευμα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα νότια που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Μέσα στη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Αρχικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με λίγες τοπικές βροχές. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες προβλέπεται αύξηση των νεφώσεων με τοπικές βροχές στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα νότια. Τις βραδινές ώρες οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και τις Κυκλάδες.

Μέσα στη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ορεινά από αργά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από βόρειες 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια. Θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 (μείον 3) έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά από 2 έως 16 με 17 βαθμούς και στα νότια από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Αττική

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικότερα τμήματα. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες αύξηση των νεφώσεων με πιθανότητα ασθενών βροχών.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με λίγες τοπικές βροχές. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά αύξηση των νεφώσεων, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στη δυτική Μακεδονία. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά από αργά το απόγευμα.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στο νότιο Ιόνιο. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες αύξηση των νεφώσεων και στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικές βροχές που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια θα πέσουν από αργά το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικότερα τμήματα. Βαθμιαία από το απόγευμα αύξηση των νεφώσεων με τοπικές βροχές που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Μέσα στη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Λίγα χιόνια θα πέσουν τις βραδινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στην Κρήτη και βαθμιαία από τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες. Μέσα στη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικότερα τμήματα. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες αύξηση των νεφώσεων με πιθανότητα ασθενών βροχών. Λίγα χιόνια θα πέσουν από αργά το απόγευμα στα ορεινά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κατασχεμένες πινακίδες κυκλοφορίας (πηγή: Ελληνική Αστυνομία)
ΕΛΛΑΔΑ

Πινακίδες κυκλοφορίας με ψηφιακή αίτηση: Τι αλλάζει και ποια θα είναι η διαδικασία

9/08/2026 - 12:10μμ
Στον Υμηττό (φωτ.: αρχείο EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Η χώρα σε «πυριτιδαποθήκη» για τρεις ημέρες: 39άρια, ριπές 9 μποφόρ και Red Code

9/08/2026 - 9:21πμ
Η κατεστραμμένη μηχανή των αστυνομικών της ΔΙΑΣ και το αυτοκίνητο που την εμβόλισε, στην Αθηνών-Σουνίου (πηγή: ΕΡΤ)
ΕΛΛΑΔΑ

Αθηνών-Σουνίου: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή της ΔΙΑΣ – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

9/08/2026 - 8:33πμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Σταθερά αυγουστιάτικη εικόνα και σήμερα – Δεν θα ξεπεράσει τους 37°C το θερμόμετρο στις περισσότερες περιοχές

9/08/2026 - 8:10πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κίνδυνος πυρκαγιάς: Κλειστός ο λόφος Φινόπουλου από σήμερα τα μεσάνυχτα – Η έκκληση του Δήμου Αθηναίων

8/08/2026 - 8:54μμ
(Φωτ.: pixabay/Mariakray)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πάρο: Τετράχρονο παιδί πνίγηκε σε πισίνα

8/08/2026 - 8:12μμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η εξάρθρωση της ρωσόφωνης μαφίας – Συνελήφθησαν 49χρονος και 37χρονος

8/08/2026 - 7:27μμ
(Φωτ.:  fernando zhiminaicela / Pixabay)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΓΕΚΑ: Προληπτική ανάκληση προϊόντος μαρμελάδας φράουλας γνωστής μάρκας

8/08/2026 - 5:55μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Λυκαβηττός: Σε 57χρονη Ελληνίδα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε σπηλιά

8/08/2026 - 4:29μμ
(Φωτ.: facebook.com/profile.php/Thermaikos Korinou)
ΕΛΛΑΔΑ

Παραδοσιακή μουσική βραδιά «Θράκη – Μακεδονία – Πόντος» από τον Θερμαϊκό Κορινού

8/08/2026 - 3:00μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατασχεμένες πινακίδες κυκλοφορίας (πηγή: Ελληνική Αστυνομία)

Πινακίδες κυκλοφορίας με ψηφιακή αίτηση: Τι αλλάζει και ποια θα είναι η διαδικασία

20 λεπτά πριν
Ο Μιχάλης Κόκκινος κρατά το φωτογραφικό λεύκωμα για την Αλικαρνασσό της Μικράς Ασίας (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αλικαρνασσός Μικράς Ασίας: Το λεύκωμα με τις φωτογραφίες που δεν πήραν μαζί τους οι πρόσφυγες

43 λεπτά πριν
(Φωτ. EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20: Η Ρούσσου το ασημένιο μετάλλιο στα 800μ.

1 ώρα πριν
Η ιρανική εφημερίδα Hamshahri, με φωτογραφία των Στενών του Ορμούζ και κεντρικό τίτλο τη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί: «Η συμφωνία με το Ομάν δεν σημαίνει ότι ανοίγουν ξανά τα Στενά του Ορμούζ». 9 Αυγούστου 2026 (φωτ.: EPA / Abedin Taherkenareh)

Το Ιράν κρατά «κλειδωμένο» το Ορμούζ – Ο βαρύς λογαριασμός που στέλνει στις ΗΠΑ

2 ώρες πριν
Φρεσκοσυλλεγμένα φουντούκια στην Κερασούντα κατά τη διάρκεια της συγκομιδής (φωτ.: Anadolu)

Από την Κερασούντα στις σοκολάτες όλου του κόσμου: Άρχισε η συγκομιδή των φουντουκιών

2 ώρες πριν
Η Μέριλιν Μονρόε με τον Αλέκο Λιδωρίκη, στον οποίο παραχώρησε την ιστορική συνέντευξη το 1954 (φωτ.: Αρχείο Λιδωρίκη)

Μέριλιν Μονρόε: «Θα ήθελα να είχα γεννηθεί στον τόπο σας» – Η άγνωστη ελληνική εξομολόγηση

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign