pontosnews.gr
Πέμπτη, 20/11/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χιόνια, καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και παγετός στον καιρό της Κυριακής

Η κακοκαιρία «Bettina» ήρθε για κυριακάτικη επίσκεψη

26/11/2023 - 8:08πμ
Η Πολιτική Προστασία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή εφόσον χρειαστεί να μετακινηθείτε εν μέσω κακοκαιρίας (φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)

Η Πολιτική Προστασία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή εφόσον χρειαστεί να μετακινηθείτε εν μέσω κακοκαιρίας (φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες, με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας της Θράκης και πρόσκαιρα της Ηπείρου με ενδεικτικό υψόμετρο τα 500-700 μέτρα, καθώς και τοπικά σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 7-9 και πιθανώς πρόσκαιρα στα πελάγη έως 10 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα και τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός, στα βόρεια τοπικά ισχυρός. Θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -4 έως 9 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια από 0 έως 14 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα η μέγιστη θα φτάσει τους 20-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρά, σταδιακά θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο τα 500-700 μέτρα) καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στο Ιόνιο και θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο τα 500-700 μέτρα) μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 7 με 9 και στο Ιόνιο πιθανώς τοπικά έως 10 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 7 με 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βαβμιαία βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 7 με 9 και στα νότια πιθανώς ως 10 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά, σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 7 με 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 8 και στα ανατολικά πιθανώς τοπικά έως 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Λάλα: Αρνούνται κάθε εμπλοκή

20/11/2025 - 9:48μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετεγγραφές 2025: Βγήκαν τα αποτελέσματα από τη Β’ φάση – Πώς θα τα δείτε

20/11/2025 - 7:54μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Κωνσταντίνος Τσακιτζής)
ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από το Παλαιοχώρι της Αρναίας στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης

20/11/2025 - 7:28μμ
Τα νερά του Αλιάκμονα κάλυψαν το χώρο όπου γίνεται το River Party (φωτ.: Δήμος Νεστορίου)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αλιάκμονας «έπνιξε» το Νεστόριο: Πέντε κτηνοτρόφοι εγκλωβίστηκαν, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας

20/11/2025 - 4:44μμ
Στιγμιότυπο μετά την καταιγίδα στην πόλη των Τρικάλων (φωτ.: EUROKINISSI / Θανάσης Καλλιάρας)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο κύμα βροχών και καταιγίδων στη δυτική Ελλάδα – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

20/11/2025 - 2:22μμ
Δημοσιογράφοι και κάμερες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (φωτ.: EUROKINISSI / Κώστας Τζούμας)
ΕΛΛΑΔΑ

Στο Αυτόφωρο γνωστή ηθοποιός για επικίνδυνη οδήγηση – Είχε πιει, δεν είχε πινακίδες και δίπλωμα!

20/11/2025 - 1:34μμ
Διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Σωτηρία» (φωτ.: INTIME / Παναγιώτης Τζάμαρος)
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο 22χρονος που κατάπιε αμάσητο το μπέργκερ για ένα… challenge

20/11/2025 - 1:10μμ
Ο πατέρας του άτυχου 19χρονου έξω από τα δικαστήρια των Γιαννιτσών (φωτ.: glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε η δίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

20/11/2025 - 11:29πμ
Περιπολικό της αστυνομίας στην είσοδο του λούνα παρκ  στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα με θύμα έναν 19χρονο (φωτ.: Glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών η δίκη για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

20/11/2025 - 9:13πμ
Έντονη συννεφιά με ομίχλη στην πόλη του Ναυπλίου, Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2025 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός την Πέμπτη: Βροχές, καταιγίδες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

20/11/2025 - 8:00πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

Euroleague: Άνετα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντουμπάι ο Παναθηναϊκός

11 λεπτά πριν
(Φωτ.: Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας «Ο Πόντος»)

Δυναμική συμμετοχή των ποντιακών συλλόγων στην παρουσίαση του βιβλίου «Για μια νέα στρατηγική απέναντι στη Τουρκία»

39 λεπτά πριν
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)

Ο Ζελένσκι παρέλαβε το ειρηνευτικό προσχέδιο του Τραμπ – Ουκρανοί αξιωματούχοι το χαρακτηρίζουν «παράλογο» και «σοβιετικού τύπου προπαγάνδα» 

1 ώρα πριν
(Φωτ.: paokfc.gr)

Ιστορική συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Eurokinissi)

Στη φυλακή οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Λάλα: Αρνούνται κάθε εμπλοκή

2 ώρες πριν
(Φωτ.: europol.europa.eu)

Διεθνές χτύπημα σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας: 35 συλλήψεις και πάνω από 3.000 αρχαιότητες κατασχέθηκαν σε Ευρώπη και Βαλκάνια

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign