pontosnews.gr
Κυριακή, 26/10/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Σε εξέλιξη οι πορείες για το Πολυτεχνείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Στην αμερικανική πρεσβεία η αιματοβαμμένη σημαία

Κλειστοί οι δρόμοι στα κέντρα των δύο μεγαλύτερων πόλεων – Συμμετέχουν δεκάδες χιλιάδες κόσμου

17/11/2023 - 7:20μμ
Διαδηλωτές όλων των ηλικιών αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας για την 50η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου (φωτ.: EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Διαδηλωτές όλων των ηλικιών αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας για την 50η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου (φωτ.: EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αιματηρή εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η Πατησίων και οι γύρω δρόμοι είναι κλειστοί, καθώς η πορεία ξεκίνησε ακριβώς στις 15:00 από το Πολυτεχνείο με κατεύθυνση την Αμερικανική Πρεσβεία. Εκεί έφθασε λίγο μετά τις 17:00 η κεφαλή της πορείας με την αιματοβαμμένη σημαία, η οποία στη συνέχεια φυγαδεύτηκε από φοιτητές.

Πανό και πλήθος κόσμου στην πορεία της Αθήνας (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)

Χιλιάδες κόσμου κατέβηκαν στους δρόμους της Αθήνας να τιμήσουν τους νεκρούς της 17ης Νοεμβρίου του 1973 (φωτ.: EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Πανό για το Πολυτεχνείο και παλαιστινιακές σημαίες ως ένδειξη αλληλεγγύης σε όσα συμβαίνουν στη Γάζα (φωτ.: EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας)

Ορισμένοι διαδηλωτές προκάλεσαν ζημιές σε ξενοδοχείο επί της οδού Σταδίου. Στο πλάι έγραψαν σύνθημα «Σαμποτάζ στις ισραηλινές επενδύσεις» (φωτ.: EUROKINISSI/Βασίλης Ρεμπάπης)

Το απόγευμα μια ομάδα περίπου 10 ατόμων πέταξε μπογιές και έσπασε την τζαμαρία ενός ξενοδοχείου, που βρίσκεται επί της οδού Σταδίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί συνολικά εννέα άτομα κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας για την πρόληψη επεισοδίων.

Οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων.

Στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινητοποιήσεις για την 50η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και στη Θεσσαλονίκη.

Δυναμική είναι η πορεία και στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)

Πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκε μετά τις 17:00 στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου ξεκίνησε η μεγάλη πορεία, η οποία την παρούσα στιγμή διασχίζει το κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να καταλήξει στο σημείο εκκίνησης.

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου μπροστά από τις σχολές του ΑΠΘ (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)

Οι διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα για το Πολυτεχνείο αλλά και αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν συνολικά περίπου 11.000 πολίτες.

Αμερικανική σημαία έχει παραδοθεί στις φλόγες στη διάρκεια της πορείας στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούν την πορεία, πολλοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης έχουν κλείσει ενώ μεγάλα καταστήματα έχουν κατεβάσει τα στόρια τους, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Ένα λουλούδι για τους νεκρούς φοιτητές στο μνημείο της Θεσσαλονίκης ((φωτ.: EUROKINISSI/Κωνσταντίνος Τζακιτζής)

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται σήμερα τα φερόμενα αρχηγικά μέλη, για τις επιδοτήσεις που… ζαλίζουν

26/10/2025 - 9:46πμ
Λουκέτα, αυτοκόλλητα και φθορές στις «Ομπρέλες» της Νέας Παραλίας (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

«Ξενιτεύτηκαν» στην Αθήνα για επισκευή οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου

26/10/2025 - 8:34πμ
Χρυσάνθεμα, τ' Αε-Δημητρί' τστιτσέκια (φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πιστό στο ραντεβού του το «μικρό καλοκαιράκι» τ’ Αε-Δημητρί’

26/10/2025 - 8:10πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Και δεύτερη προφυλάκιση αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας

25/10/2025 - 11:59μμ
(Φωτ.: EPA / Christopher Neundorf)
ΕΛΛΑΔΑ

Να μην ξεχάσω: Να πω αντίο στη θερινή ώρα τα ξημερώματα

25/10/2025 - 10:21μμ
Εργαζόμενος του δήμου Αθηναίων υπό το βλέμμα του δημάρχου Χάρη Δούκα σφραγίζει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (φωτ. αρχείου: facebook/Δήμος Αθηναίων)
ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Ο δήμος Αθηναίων σφράγισε το μπαρ όπου διασκέδασε η 16χρονη

25/10/2025 - 8:56μμ
Η έδρα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα βρίσκεται στο κτήριο του Πρωτοδικείου Αθηνών (φωτ.: Γεωργία Βορύλλα)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Την πρώτη προφυλάκιση κατηγορούμενου για εγκληματική οργάνωση αποφάσισαν οι δικαστικές Αρχές

25/10/2025 - 8:29μμ
Ορισμένοι από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση προσέρχονται για τις απολογίες τους (φωτ.: EUROKINISSI/Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιτελικό ρόλο είχε ο λογιστής – Διώκεται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

25/10/2025 - 5:16μμ
Η Φώφη Γεννηματά, τον Ιούνιο του 2018 στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την ομιλία της ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, (φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ/Pixel)
ΕΛΛΑΔΑ

Φώφη Γεννηματά: Τέσσερα χρόνια χωρίς τη γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης

25/10/2025 - 4:07μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπό τους ήχους της «Συννεφούλας» η σορός του Διονύση Σαββόπουλου στο Α΄ νεκροταφείο

25/10/2025 - 3:30μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλαδική συγκέντρωση συνταξιούχων στην Κλαυθμώνος, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2024 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)

Στην… κατάψυξη τα όρια συνταξιοδότησης έως το 2030

22 λεπτά πριν
Μαχητής του PKK παραδίδει τον οπλισμό του, 11 Ιουλίου 2025 (πηγή: X / Kurdistan 24 English)

Το PKK ανακοίνωσε την απόσυρση όλων των μαχητών από την Τουρκία

46 λεπτά πριν
Ο Αλέξανδρος Φωστηρόπουλος στη σκηνή του «The Voice» (πηγή: Glomex)

Φουλ της ποντιακής λύρας στο φετινό «Voice» – Η εμφάνιση του Αλέξανδρου Φωστηρόπουλου

1 ώρα πριν
Ο Μάκης Βορίδης μετά την επίθεση (φωτ.: Νέα Κρήτη)

Ηράκλειο: Επίθεση στον Βορίδη με αυγά και ύβρεις – «Χουλιγκάνοι της ακροαριστεράς»

2 ώρες πριν
Συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται σήμερα τα φερόμενα αρχηγικά μέλη, για τις επιδοτήσεις που… ζαλίζουν

2 ώρες πριν
Αποσπάσματα από την εφ. «Αθήναι», και στο φόντο ο γνωστός πίνακας του Κενάν Μεσαρέ* (εικ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

26 Οκτωβρίου 1912: Η Θεσσαλονίκη απελευθερώνεται – Ο Τύπος υποδέχεται την είδηση με ύμνους και ποιήματα

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign