pontosnews.gr
Σάββατο, 29/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Βασίλης Τομπουλίδης: Ζητάμε την ψήφο σας για ουσιαστική, μαχητική αντιπολίτευση στη δημοτική Αρχή στο δήμο Θεσσαλονίκης

Θα είμαστε η φωνή του λαού, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»

30/09/2023 - 12:28μμ
Ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης σε αυτές τις εκλογές χρειάζεται μία ολοκληρωτικά διαφορετική πορεία» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Βασίλης Τομπουλίδης, ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη δημοσιογράφο Αναστασία Καρυπίδου, υπογραμμίζει πως οι πολίτες εκφράζουν έντονο προβληματισμό και δυσαρέσκεια για όσα βιώνουν στην καθημερινότητά τους και ειδικότερα σε καθαριότητα, κυκλοφοριακό, έλλειψη χώρων αναψυχής και ακρίβεια σε στέγη και καλεί τους ψηφοφόρους να στηρίξουν την παράταξή του στην κάλπη, ώστε ο ίδιος και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι της παράταξης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ να είναι η «φωνή του λαού για όλα τα κρίσιμα ζητήματα».

Κατά την άποψή του, τα προβλήματα της πόλης είναι πολλά: «ελεύθεροι χώροι, αστικές συγκοινωνίες, σχολικές υποδομές, ελλείψεις προσωπικού στις δημοτικές υπηρεσίες και άλλα».

Εξάλλου όπως σημειώνει «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες ενός εκατομμυρίου πολιτών. Στο κέντρο του σχεδιασμού όλων των κυβερνήσεων και των δημοτικών διοικήσεων βρισκόταν και βρίσκεται η «αναμόρφωση» της πόλης σε όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων διαφόρων κλάδων, σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων».

Από τα δημοτικά έδρανα, πρόσθεσε, «Οι εκλεγμένοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και εδώ, στον δήμο Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτουν και θα συνεχίσουν να αποκαλύπτουν στον λαό όσα οι άλλοι του κρύβουν. Είναι δύναμη κινητοποίησης και αμετακίνητης στήριξης των διεκδικήσεων του λαού για: μόνιμη και σταθερή δουλειά, ελεύθερους χώρους, αυξημένη κρατική χρηματοδότηση για τα σχολεία, ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και των Κέντρων Υγείας με μόνιμο προσωπικό, δωρεάν συμμετοχή του λαού και των παιδιών του σε προγράμματα πολιτισμού και αθλητισμού, αναβαθμισμένες δωρεάν υπηρεσίες με επαρκές μόνιμο προσωπικό για τη φροντίδα και την ανάπτυξη των παιδιών, την προστασία των ηλικιωμένων, την ουσιαστική στήριξη σε παιδιά και γονείς ΑμεΑ, την ενίσχυση των υπηρεσιών του δήμου με σταθερό και μόνιμο προσωπικό».

Όσο για τους λόγους που θα έπρεπε οι Θεσσαλονικείς να επιλέξουν το συνδυασμό του οποίου είναι επικεφαλής, ο Βασίλης Τομπουλίδης είπε: «Για να εκλέξουμε περισσότερους δημοτικούς συμβούλους, που με πράξεις -όχι λόγια- θα βρεθούν από την επόμενη κιόλας μέρα δίπλα στον λαό, που θα γίνουν η φωνή του στο Δημοτικό Συμβούλιο για όλα τα κρίσιμα ζητήματα. Για να υπάρχει ουσιαστική, μαχητική αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή και στο αντιλαϊκό μέτωπο των υπόλοιπων συνδυασμών στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Για να εκλέξουμε περισσότερους δημάρχους αγωνιστές, όπως τον Κώστα Πελετίδη στην Πάτρα. Μαζί με τον λαό να εμποδίσουμε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, να επιβάλουμε ρωγμές στην κανονικότητα της εκμετάλλευσης, της φτώχειας και της ανασφάλειας. Να δημιουργούμε ασπίδες προστασίας σε κάθε γειτονιά ενάντια στους πλειστηριασμούς, να πρωτοστατούμε στο “ένας για όλους και όλοι για έναν”».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εναέρια λήψη των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ ενόψει της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Παπανίκος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επτά «ναι» στη Θεσσαλονίκη, αλλά κενό 2,5 δισ. στους δήμους – Η ατζέντα πριν από τη ΔΕΘ

27/08/2026 - 10:28μμ
Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημόσιο χρέος, Ταμείο Ανάκαμψης και Τουρκία στην ατζέντα Μητσοτάκη πριν από τη ΔΕΘ

24/08/2026 - 2:15μμ
(Φωτ.: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Γεροβασίλη: Αποχώρησε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής

24/08/2026 - 12:15μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί

23/08/2026 - 5:25μμ
Αιολικό πάρκο στα Δίδυμα Ερμιονίδας (Φωτ.: Eurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο χωροταξικό πλαίσιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

22/08/2026 - 12:29μμ
Εικόνα από την εξόδιο ακολουθία του πρώην υπουργού Στέφανου Μάνου (φωτ.: Μιχάλης Καραγιάννης/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Μάνος: Το τελευταίο «αντίο» στον πρώην υπουργό στην Κηφισιά

20/08/2026 - 2:53μμ
Η Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά: Παρέμβαση ευρωβουλευτών στην Κομισιόν ενόψει της κρίσιμης δίκης

19/08/2026 - 7:22μμ
Ματ Χάγκενγκρουμπερ, ο νέος γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: Γεν. Προξ. ΗΠΑ, Θεσσαλονίκη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη ο Ματ Χάγκενγκρουμπερ

19/08/2026 - 5:57μμ
Εξωτερική άποψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (πηγή: google.com/maps)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός στην Αθήνα μετά τις απειλές του Ιράν για χτυπήματα στην Ευρώπη

19/08/2026 - 4:53μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Κώστας Τζούμας)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ρένα Δούρου διέγραψε τη Νίνα Κασιμάτη από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

18/08/2026 - 6:23μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φωτογραφίες αγνοουμένων εκτίθενται έξω από το Πανεπιστημιακό Εκπαιδευτικό Νοσοκομείο Tribhuvan (TUTH), στο Κατμαντού του Νεπάλ (φωτ.: EPA/ NARENDRA SHRESTHA)

Εφιάλτης χωρίς τέλος στο Νεπάλ: Αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των νεκρών – Περισσότεροι από 2.800 οι αγνοούμενοι

12 λεπτά πριν
(Πηγή: facebook.com/MSNMesianis)

Μεγάλη Γιορτή Κρασιού στη Μεσιανή Κοζάνης

38 λεπτά πριν
Ο σταθμός «Νομαρχία» του μετρό Θεσσαλονίκης, ένας από τους πέντε νέους στην επέκταση της γραμμής προς την Καλαμαριά (φωτ.:  Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)

Ήρθε ο βασιλιάς στο χωριό

1 ώρα πριν
(Φωτ.: ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)

Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα πάρουν χρήματα έως τις 4 Σεπτεμβρίου

1 ώρα πριν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ (φωτ.: EPA/AL DRAGO / POOL)

ΗΠΑ-Βενεζουέλα: «Ιστορική» συμφωνία για κοιτάσματα 65 δισεκ. βαρελιών αργού πετρελαίου

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου»)

Δυναμική παρουσία των «Ακριτών του Πόντου» Ασπροπύργου στην 20ή Πανελλήνια Συνάντηση Νεολαίας

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV