pontosnews.gr
Σάββατο, 17/01/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

COSMOTE GROW YOUR BUSINESS: Νέος κύκλος δωρεάν εκπαίδευσης στις ψηφιακές δεξιότητες για επιχειρήσεις

Τo πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζομένους τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες

13/09/2023 - 1:34μμ
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Με νέο κύκλο μαθημάτων ξεκινά το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψηφιακών δεξιοτήτων για επιχειρήσεις COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Certification Program.

Τo πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζομένους τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν πάνω σε ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους. Επιπλέον, συμβάλλει σημαντικά στην εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών στις επιχειρήσεις.

 Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα επιστρέφει ανανεωμένο με νέα μαθήματα και νέα δομή μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου, τον οποίο παρακολούθησαν πάνω από 1.500 επαγγελματίες από διάφορους κλάδους και πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά δόθηκαν –κατόπιν online τεστ αξιολόγησης– πάνω από 8.000 βεβαιώσεις παρακολούθησης επιμέρους μαθημάτων με τη σφραγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και 400 πιστοποιητικά κατάρτισης για όσους ολοκλήρωσαν επιτυχώς όλα τα μαθήματα του πρώτου κύκλου.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον επέδειξαν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο, την εστίαση και τον τουρισμό, ενώ σημαντική ήταν και η συμμετοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο και τον χώρο της υγείας.

Το GROW YOUR BUSINESS – Certification Program σχεδιάστηκε από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την COSMOTE. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται αποκλειστικά online. Το πρόγραμμα αποτελείται από 10 θεματικές ενότητες, οι οποίες αθροίζουν συνολικά σε 109 ώρες διδασκαλίας από έγκριτους καθηγητές πανεπιστημίου και επικεντρώνονται σε ψηφιακές δεξιότητες σε διάφορους τομείς λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Αναλυτικά, οι θεματικές ενότητες περιλαμβάνουν: Digital Skills, Ανάπτυξη eCommerce Plan, Logistics, Pricing & ERP, Σχεδιασμός Digital Marketing Plan, Usability & Content Marketing, Search Engines, Social Media, Email Marketing & CRM, Analytics, IoT & ΑΙ, ενώ προστέθηκε και ενότητα για τη σημασία των κριτηρίων ESG στην αξιολόγηση των επιδόσεων μιας επιχείρησης.

Η πρώτη ενότητα του προγράμματος ξεκινάει στις 16 Οκτωβρίου, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2024 με την τελευταία θεματική ενότητα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν και να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης μετά το σχετικό online τεστ αξιολόγησης, ενώ όσοι παρακολουθήσουν όλες τις ενότητες θα λάβουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το ΚΕΒΙΔΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τώρα την εγγραφή τους εδώ, καθώς και να μάθουν περισσότερα  για τα μαθήματα του Προγράμματος εδώ.

Στο σύγχρονο, διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η COSMOTE παραμένει ο κατεξοχήν εξειδικευμένος συνεργάτης στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προσφέροντας εκπαίδευση, καθοδήγηση και καινοτόμες λύσεις για την ισότιμη συμμετοχή τους στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής κοινωνίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ (φωτ: pixabay.com / PePeggy_Marco)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάνω από 85 εκατ. ευρώ θα μοιράσουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

16/01/2026 - 9:24μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Φεβρουαρίου

16/01/2026 - 12:55μμ
(Φωτ.: pixabay.com/users/helpsg-399520/)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΥΠΑ: 10.000 νέες θέσεις εργασίας για άνεργες γυναίκες – Δίνεται έμφαση στη μητρότητα

16/01/2026 - 11:25πμ
(Φωτ.: Pixabay)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«ΔΕΟΣ»: Νέοι «ράμπο» με ανακριτικές υπερεξουσίες και στόχο φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος

14/01/2026 - 11:49μμ
Το ελληνικών συμφερόντων «DELTA HARMONY» (φωτ: marinetraffic / Dimitris Alipasalis)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συναγερμός στην ελληνική ναυτιλία: Επίθεση με drones σε δεξαμενόπλοια στον Εύξεινο Πόντο

13/01/2026 - 2:13μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χειμερινές εκπτώσεις: Σήμερα η πρεμιέρα – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν – Ποιες Κυριακές θα μπορούν να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

12/01/2026 - 10:33πμ
Αγροτικό μπλόκο στην Ισπανία, ενάντια στη συμφωνία με τη Mercosur (φωτ.: EPA / David Borrat)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευρωπαίοι αγρότες για Mercosur: Πούλησαν τη γεωργία για να ευνοήσουν την αυτοκινητοβιομηχανία

11/01/2026 - 2:19μμ
Στιγμιότυπο από εμπορικό κατάστημα στην οδό Ερμού στην Αθήνα (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χειμερινές εκπτώσεις: Αρχίζουν τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου

11/01/2026 - 11:45πμ
Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάνω από 63 εκατ. ευρώ θα μοιράσουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου

10/01/2026 - 3:46μμ
Σιταροχώραφα στην περιοχή Κρόκος Κοζάνης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δημήτρης Στραβού)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Mercosur: Ακραία δυσανάλογη η συμφωνία για την Ελλάδα – Ποια τα δεδομένα

10/01/2026 - 1:08μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Πηγή: facebook / ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης)

ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης: Ένα βαποράκι από τη Σμύρνη δίνει άρωμα άλλης εποχής στο Μουσείο «Μικρασιατικής Εκστρατείας»

19 λεπτά πριν
Από διαδήλωση συμπαράστασης στον ιρανικό λαό, στην Ουάσινγκτον (φωτ.: Ted Eytan  / commons.wikimedia.org)

Ιράν: Μπορεί να αλλάξει χωρίς κατάρρευση;

48 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EPA / Christophe Petit Tesson)

Μασσαλία: Βαν έπεσε πάνω σε παιδιά – 11 ελαφρά τραυματίες, 8χρονος σοβαρά

1 ώρα πριν

Άγιος Αντώνιος ο Μέγας: Σήμερα τιμά η Εκκλησία τη μνήμη του θεμελιωτή του χριστιανικού μοναχισμού

2 ώρες πριν
Καρβουνιάρης, ένας χειμερινός μεταναστευτικός επισκέπτης (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Χειμωνιάτικο Σάββατο με πτώση θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια

2 ώρες πριν
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μαρία Ματσάδο και το βραβείο Νόμπελ (φωτ.: Χ/The White House)

Νορβηγία: «Το βραβείο Νόμπελ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον νικητή»

11 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign