pontosnews.gr
Σάββατο, 12/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ο καιρός την Τρίτη: Με βροχές και καταιγίδες συνεχίζεται η κακοκαιρία «Ilina»

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά κατά διαστήματα, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά

4/04/2023 - 8:02πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Η κακοκαιρία «Ilina» συνεχίζει να επηρεάζει για δεύτερη ημέρα την Ελλάδα. Η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά και τα νότια σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά κατά διαστήματα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τη νότια Εύβοια και τη νότια Πελοπόννησο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και τα νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και τις πρωινές ώρες στην περιοχή του Καστελόριζου έως 8 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς με μικρή εξασθένηση στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 και τοπικά στα ανατολικά και τα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία μετά το μεσημέρι σε δυτικούς-βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις στρεφόμενοι πολύ γρήγορα σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία σταδιακά μέχρι τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν και κατά τόπους θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, πολύ γρήγορα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι-βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πρόσκαιρα στη νότια Πελοπόννησο θα είναι ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πιθανώς στα ημιορεινά της Ηπείρου.
Άνεμοι: Νότιοι-νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, πολύ γρήγορα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες στη νότια Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, πολύ γρήγορα στα βόρεια βορειοδυτικοί και από το μεσημέρι στα νότια δυτικοί-βορειοδυτικοί τοπικά στα νότια 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Νότιοι-νοτιοδυτικοί 5 με 7 και από το απόγευμα δυτικοί, πιθανώς το βράδυ τοπικά έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά διαστήματα ισχυρές.
Άνεμοι: Νότιοι-νοτιοανατολικοί 5 με 7 και τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του Καστελόριζου τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς με μικρή εξασθένηση στα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες στα νότια θα είναι ισχυρές. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στα νότια έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία μετά το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Θανάσιμα τραυματίστηκε 87χρονη – Την παρέσυρε ο γιος της με το όχημά του

12/09/2026 - 1:06μμ
Οι δύο γιατροί στην είσοδος της πολυκατοικίας στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι, παρουσία αστυνομικών. Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Το «χαμένο» δίωρο στο Κολωνάκι – Οι ψηφιακοί μάρτυρες που ξαναγράφουν το χρονικό

12/09/2026 - 10:59πμ
Η είσοδος του νοσοκομείου στις Σέρρες (φωτ.: αρχείο EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Απόδραση-θρίλερ στις Σέρρες: Ένοπλοι «ΟΠΚΕ» άρπαξαν κρατούμενο από το νοσοκομείο

12/09/2026 - 9:28πμ
Λίγα λουλούδια από θαυμαστές, έξω από το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: «Καίει» τους γιατρούς ο οδηγός ταξί – Τι ερευνά η ΑΑΔΕ

12/09/2026 - 8:29πμ
Πλησιάζει η ώρα που οι ομπρέλες θα θυμηθούν την κανονική χρήση τους (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού – Αρχικά από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, οι υπόλοιποι υπομονή

12/09/2026 - 8:10πμ
Στην αποβάθρα της Σμύρνης περιμένοντας τη σωτηρία. Πίσω διακρίνεται η καμένη πόλη (πηγή: Φωτογραφικό Αρχείο ΙΕΕΕ / Εθνικό Ιστορικό Μουσείο)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος «Ο Άγιος Γεώργιος» τιμά τη μνήμη των θυμάτων της Καταστροφής της Σμύρνης

11/09/2026 - 11:39μμ
(Πηγή: ΑΑΔΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΑΔΕ: Διπλό χτύπημα στο «Ελ. Βενιζέλος» – Κατάσχεση 477.000 λαθραίων τσιγάρων

11/09/2026 - 9:11μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Η κατηγορούμενη γιατρός παρουσίαζε το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης σε συνέδριο

11/09/2026 - 7:48μμ
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Το Σάββατο, το εισιτήριο της ΔΕΘ φτάνει μέχρι το Τόκιο

11/09/2026 - 7:20μμ
(Φωτ. αρχείου)
ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Στα χέρια αστυνομικού εκτός υπηρεσίας ανήλικοι ληστές

11/09/2026 - 6:18μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)

Τραγωδία στην Κρήτη: Θανάσιμα τραυματίστηκε 87χρονη – Την παρέσυρε ο γιος της με το όχημά του

18 λεπτά πριν
Στιγμιότυπο από τα «Καπετανίδεια 2023» στη Δραπετσώνα (φωτ.: Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας)

«Καπετανίδεια 2026» στη Δραπετσώνα: Διήμερο μνήμης για τον εθνομάρτυρα Νίκο Καπετανίδη

46 λεπτά πριν
Ο π. Δημήτριος Μπουρίκας τελεί τον αγιασμό παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών (φωτ.: Μιχάλης Παβιαδάκης)

Ιντιάνα: Ξανάνοιξε το ελληνικό σχολείο – Η πιο γεμάτη τάξη είναι των ενηλίκων

1 ώρα πριν
Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφονται στο κέντρο της Αθήνας (φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/ EUROKINISSI)

Αττική έως το 2060: «Πολύ υψηλός» κίνδυνος καύσωνα από την Αθήνα έως τα Μέγαρα

2 ώρες πριν
Μετά την έκρηξη σε εγκατάσταση της EMCO στην περιοχή Γκόρνι Βαρπίστα, στη Βουλγαρία (πηγή: Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση)

Βουλγαρία: Νέα έκρηξη στις αποθήκες του Γκέμπρεφ – Η σκιά της GRU στον πόλεμο των πυρομαχικών

2 ώρες πριν
Οι δύο γιατροί στην είσοδος της πολυκατοικίας στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι, παρουσία αστυνομικών. Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)

Θάνατος Μαζωνάκη: Το «χαμένο» δίωρο στο Κολωνάκι – Οι ψηφιακοί μάρτυρες που ξαναγράφουν το χρονικό

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV