pontosnews.gr
Κυριακή, 15/03/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Μητσοτάκης vs Τσίπρας: Κάνατε φέιγ βολάν έναν απόρρητο φάκελο αλλά δεν είπατε εάν στην επιστολή Ράμμου υπήρχαν τα ονόματα που αναφέρατε στη Βουλή

Χαμός για το θέμα των υποκλοπών

27/01/2023 - 2:58μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησής του, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ 
(φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησής του, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Για παραπλάνηση του ελληνικού Κοινοβουλίου κατηγόρησε, σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εάν τα ονόματα που ανέφερε δεν υπήρχαν στην επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.

«Ήρθατε κραδαίνοντας τελικά έναν φάκελο. Έγραφε απόρρητος. Έτσι δεν είναι; Τον κάνατε φέιγ βολάν αλλά δεν μας απαντήσατε κ. Τσίπρα αν στην επιστολή υπήρχαν τα ονόματα; Αν δεν υπήρχαν, τότε παραπλανάτε το Κοινοβούλιο, αναφέρεστε σε ονόματα που δεν υπάρχουν. Στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος ονόματα δεν υπήρχαν. Τότε ο κ. Ράμμος έστειλε άλλη επιστολή σε εσάς; Τι συμβαίνει εδώ πέρα; Άλλη σας έστειλε; Να μας πείτε αν στην επιστολή του κ. Ράμμου υπήρχαν ονόματα, ναι ή όχι; Απαντήστε», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσο «για το ζήτημα των υποκλοπών η κυβέρνηση και εγώ έχουμε τοποθετηθεί από την πρώτη στιγμή με ευθύτητα, αναλάβαμε πολιτικές ευθύνες και ψηφίσαμε νέο πλαίσιο λειτουργίας της ΕΥΠ», πρόσθεσε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη και τόνισε πως η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει τη διάλυση της ΕΥΠ. «Είναι κατά την άποψή μας μια λογική ισορροπία ανάμεσα στα αγαθά των ατομικών δικαιωμάτων και στην ανάγκη για συλλογική προστασία και ασφάλεια. Παλιές αδυναμίες δεν εξάντλησαν ακόμα τον επίλογό τους. Θα πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε όλα όσα ακούστηκαν στο νέο σενάριο του ΣΥΡΙΖΑ να στήσει μια ακόμα κατασκοπευτική ιστορία στα μέτρα του. Αποκαλύψεις οι οποίες έγιναν με διαρροές στοιχεία στα δικά σας μέσα πρώτα», τόνισε.

«Ο πρωθυπουργός επιχειρεί να παίξουμε τις κουμπάρες»

Στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να απαντήσει εάν η επιστολή που παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ περιλάμβανε «ονόματα», ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Χρήστος Ράμμος απαντούσε σε δική του επιστολή της 28ης Δεκεμβρίου που είχε «συγκεκριμένα ονόματα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε, επίσης, ότι ο πρωθυπουργός επιχειρεί να «παίξουμε τις κουμπάρες» και τόνισε πως «είναι κατηγορούμενος και όχι κατήγορος».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Δημήτρης Παπαμήτσος / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αυστραλία λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

14/03/2026 - 1:45μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

12/03/2026 - 11:20μμ
Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη,   Πέμπτη 12 Μαρτίου 2026 (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Δεν θα οδηγήσω τη χώρα σε πρόωρες εκλογές – Μήνυμα για Κύπρο και ανησυχία για τις επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν

12/03/2026 - 5:35μμ
Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας από ψηλά (πηγή: Facebook / Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τουρκία ανεβάζει ξανά τους τόνους για τα νησιά του Αιγαίου – Ενοχλούν οι Patriot στην Κάρπαθο

12/03/2026 - 2:00μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη  2η Σύνοδο για την Πυρηνική Ενέργεια, στο Παρίσι, Tρίτη 10 Μαρτίου 2026 (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από το Παρίσι: Η Ελλάδα γυρνά σελίδα, ώρα να εξετάσουμε και την πυρηνική ενέργεια

10/03/2026 - 2:28μμ
Επαναπατρισμός Ελλήνων πολιτών από τη Μέση Ανατολή με πτήση της Sky Express, από την Μουσκάτ, πρωτεύουσα του Ομάν, χθες, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» (φωτ.: Σωτήρης Δημητρόπουλος/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Με ειδικές πτήσεις από Ομάν και ΗΑΕ έφτασαν στην Αθήνα 277 πολίτες και οι οικογένειές τους

7/03/2026 - 10:18πμ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Υπάρχουν ύποπτοι για σχέσεις με το Ιράν στην Ελλάδα – Λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα

6/03/2026 - 4:16μμ
Ο πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα, Θεόδωρος Μπιζάκης με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Αλί Οζέλ και τους συνεργάτες, στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Μαρία Ζαχαράκη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα-Τουρκία: Συνομιλίες στην Άγκυρα για διμερείς σχέσεις και περιφερειακές εξελίξεις

6/03/2026 - 1:10μμ
Έλληνες πολίτες και οι οικογένειές τους επαναπατρίστηκαν, την Πέμπτη 5 Μαρτίου, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας (φωτ.: ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επαναπατρισμός Ελλήνων από τη Μέση Ανατολή: 315 πολίτες επέστρεψαν από Αμπού Ντάμπι, Ντουμπάι, Ιερουσαλήμ

6/03/2026 - 10:09πμ
Εικόνα από τη δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου «Ορισμός εκλογικής περιφέρειας Απόδημου Ελληνισμού - Διευκόλυνση άσκησης εκλογικού δικαιώματος εκλογέων εκτός επικράτειας μέσω επιστολικής ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές» (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολική ψήφος: Με 201 «υπέρ» εγκρίθηκε το νομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών

4/03/2026 - 8:37μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Κάσιμ-Τζομάρτ Τοκάεφ σε εκλογικό κέντρο, Κυριακή 15 Μαρτίου 2026 (φωτ.: Χ / Kazinform)

Καζακστάν: Δημοψήφισμα για νέο Σύνταγμα – Μεταρρύθμιση ή ενίσχυση της εξουσίας Τοκάεφ;

59 δευτερόλεπτα πριν
Κόσμος διασχίζει διαβάσεις πεζών στο κέντρο της Αθήνας (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Φοροελαφρύνσεις για εκατομμύρια πολίτες: Τι αλλάζει σε ΕΝΦΙΑ, τεκμήρια και δηλώσεις

24 λεπτά πριν
(Φωτ.: facebook/ Σύλλογος Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί»)

Οι «Κομνηνοί» της Εύβοιας ένωσαν Πόντιους, Καππαδόκες και Ηπειρώτες σε ένα αξέχαστο ποντιακό γλέντι

51 λεπτά πριν
Διαδηλωτές καίνε ομοίωμα του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για την Ημέρα Κουντς (Quds Day) στο Μουζαφαραμπάντ, πρωτεύουσα του πακιστανικού Κασμίρ, στις 13 Μαρτίου 2026 (φωτ.: EPA / Amiruddin Mughal)

Τραμπ για επιθέσεις του Ιράν στον Κόλπο: «Με εξέπληξε» – Απειλές κατά Νετανιάχου και νέα ένταση στα Στενά του Ορμούζ

1 ώρα πριν
Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στο ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Φίχτια Αργολίδος (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως σήμερα: Γιατί θεωρείται «σταθμός» στη Σαρακοστή

2 ώρες πριν
Εκτεταμένες ζημιές μέσα στο παλάτι του Γκολεστάν, στην Τεχεράνη (φωτ.: Χ/Saad Abedine)

Ιράν: Καταστροφές σε τουλάχιστον 56 μουσεία και ιστορικούς χώρους – Εκτεταμένες ζημιές στις «Βερσαλλίες της Τεχεράνης»

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign