pontosnews.gr
Πέμπτη, 13/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Δίκη Φιλιππίδη: Για «ερωτικό ενδιαφέρον με ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα Δροσάκη» έκανε λόγο η Κάτια Δανδουλάκη

Η ηθοποιός κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος επέδειξε συμπεριφορά «πέραν του ορίου» - «Είδα φλερτ, δεν είδα πράξη, αλλά ποιος θα δει ένα βιασμό;» σημείωσε

24/11/2022 - 12:56μμ
Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσέρχεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσέρχεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Τα γεγονότα που οδήγησαν στη διακοπή της τελευταίας συνεργασίας που είχε με τον κατηγορούμενο για σεξουαλική βία σε βάρος τριών γυναικών Πέτρο Φιλιππίδη, εξιστόρησε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνης κατέθεσε στο δικαστήριο πως μετά από δύο παραστάσεις που είχαν συνεργαστεί χωρίς προβλήματα με τον κατηγορούμενο, τον επέλεξε ως σκηνοθέτη σε μία ακόμη παράσταση, πριν από μερικά χρόνια, συνεργασία ωστόσο που διέκοψε λόγω της συμπεριφοράς του Πέτρου Φιλιππίδη απέναντι στην ηθοποιό Λένα Δροσάκη προς την οποία εκδήλωνε ερωτικό ενδιαφέρον με «ψυχολογικό κυνηγητό» .

Στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται σήμερα πολλοί ηθοποιοί καθώς και ο πρόεδρος του ΣΕΗ οι οποίοι παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την κατάθεση της μάρτυρος.

Όπως κατέθεσε η ηθοποιός, ο κατηγορούμενος δημιούργησε μία ιδιαίτερα δύσκολη συνθήκη στην ηθοποιό Λένα Δροσάκη -παρούσα στο δικαστήριο- η οποία τον έχει καταγγείλει δημόσια, αλλά και σε ολόκληρο τον θίασο.

«Είχαμε μια συνεργασία με τον Πέτρο σε 3 παραστάσεις. Είχαμε μια καλή συνεργασία στις δύο. Η τρίτη μας συνεργασία δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, ήταν προβληματική, είχε πρόβλημα. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια ιδιαίτερη νευρικότητα κι ένα έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα τη Δροσάκη. Σε σημείο που μετά έγινε καταπιεστικό και ενοχλητικό και για την ίδια τη Λένα και τους υπόλοιπους. Εκείνη ήταν έτοιμη να φύγει από το θίασο και δεν ήταν η μόνη. Όταν ένας θίασος ολόκληρος αναστατώνεται, αισθάνθηκα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η συνεργασία» τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η μάρτυρας αναφερόμενη σε συμπεριφορά «πέραν του ορίου» του κατηγορούμενου συναδέλφου της τόνισε πως «ήταν μία δυσάρεστη συνεργασία» καθώς «δημιουργούσε προβλήματα που δεν ξεπερνιούνται». Όπως είπε η κ. Δανδουλάκη, κάλεσε τον κατηγορούμενο να μιλήσουν. «Μου λέει “που είναι ο θίασος;”, του λέω “θέλω να μιλήσουμε οι δυο μας”. Ήταν κυρίως ένας μονόλογος. Εξήγησα ότι έκανα μεγάλη υπομονή. Ότι υπάρχει καταπίεση που δεν είναι ανεκτή σε ένα θίασο. Του είπα ότι φταίει ο ίδιος ο εαυτός του. Δημιουργούσε προβλήματα που δεν ξεπερνιούνται. Τον έπιασα από τους ώμους, τον αγκάλιασα και του ζήτησα να χρησιμοποιήσω τον βοηθό του για να μη μείνει χωρίς δουλειά. Μου είπε βεβαίως. Από εκεί και πέρα τελείωσε το θέμα. Λέγαμε στις τηλεοράσεις ότι ο Πέτρος είχε πολλή δουλειά και γι’ αυτό δεν προχωρήσαμε. Δεν επικοινώνησα τι έγινε. Αυτό βγήκε μετά, όταν άρχισαν να μιλούν τα παιδιά και τότε έγινε γνωστή αυτή η στάση μου. Έκανα ότι ένιωσε η ψυχή μου.

Πρόεδρος: Τον ρωτήσατε γιατί είχε αυτή τη στάση;

Μάρτυρας: Γιατί να ρωτήσω; Αφού έβλεπα το ενδιαφέρον. Ήταν πολύ έντονο. Της έδινε εξουσία που δεν ζητούσε. Την έφερνε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία. Ήταν πέραν του ορίου. Άρχισε να γίνεται μια εξουσία πέραν του μέτρου.

Πρόεδρος: Ρωτήσατε γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι;

Μάρτυρας: Δεν ρωτάω κάποιον γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας του…

Πρόεδρος: Επειδή είχατε συνεργαστεί καλά δυο φορές…

Μάρτυρας: Ναι αλλά είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Σε αυτή την παράσταση δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα. Η διαχείριση της εξουσίας είναι λεπτή υπόθεση.

Πρόεδρος: Ρωτήσατε την κ. Δροσάκη;

Μάρτυρας: Είναι ένα πολύ ευγενικό πλάσμα. Μου έλεγε πάντα «εντάξει θα προσπαθήσω». Την έβλεπα κλαμένη. Όταν μου είπε θα φύγω. Της λέω «όχι θα φύγει κάποιος άλλος».

Πάρεδρος: Ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος το κυνηγητό;

Μάρτυρας: Βέβαια. Ερωτικό ενδιαφέρον.

Πάρεδρος: Πώς καταπιέζονταν ο θίασος;

Μάρτυρας: Όλη η προσπάθειά του να έχει δίπλα του τη Λένα, τον έκανε να επιτίθεται στη Λένα, σε όποιον έκανε παρέα η Λένα. Όποιος υπερασπιζόταν τη Λένα ή έκανε περισσότερο παρέα, σε εκείνον έκανε επίθεση.

Η μάρτυρας τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις: «Ο τρόπος που φλέρταρε την κοπέλα ήταν καταπιεστικός. Ο κλοιός του φλερτ ήταν σφιχτός. Δεν γινόταν να συνεχιστεί άλλο αυτό το στρίμωγμα. Ενώ υπήρχε βοηθός, την έχρισε βοηθό για να είναι δίπλα του. Τι άλλο να σας πω… Είδα φλερτ, δεν είδα πράξη, αλλά ποιος θα δει ένα βιασμό;».

Σύμφωνα με την διακεκριμένη ηθοποιό, ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί εύκολα «να ξεπεράσει τα όρια» εξαιτίας του «πληθωρικού χαρακτήρα του» και να προβεί σε «ακραίες πράξεις».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ελληνικό διαβατήριο (φωτ.: ΧΚ)
ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες του εξωτερικού: Πώς δηλώνονται ψηφιακά γέννηση, γάμος και θάνατος – Η διαδικασία σε 6 βήματα

12/08/2026 - 10:54μμ
(Φωτ.: αρχείο EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Γ’ Γυμνασίου: Δωρεάν κρατική πιστοποίηση ξένης γλώσσας – Πώς και πότε ξεκινά

12/08/2026 - 7:24μμ
Κλειστή η πρόσβαση στον Υμηττό, Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 
(φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη: Στο «5» έξι περιοχές – Κλείνουν Λυκαβηττός και δάση στη Χαλκιδική

12/08/2026 - 6:12μμ
(Φωτ. αρχείου: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σίνδος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά 59χρονου που έβαλε έξι φωτιές

12/08/2026 - 5:00μμ
Καπνός από τη φωτιά στον Λουτρόπηγο, όπως φαίνεται από την παραλία της Νέας Περάμου. Τετάρτη 12 Αυγούστου 2026 (φωτ.: Facebook / Πυρκαγιά Ενημέρωση / Kaps Dion)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Λουτρόπυργο Αττικής: Βελτιωμένη η εικόνα – Οκτώ εναέρια μέσα στη μάχη

12/08/2026 - 4:12μμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κώστας Τσιρώνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Λουτρόπυργο Αττικής

12/08/2026 - 2:49μμ
O σεισμολόγος Κώστας Παπαζάχος
(φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Παπαζάχος: Ο σεισμός στην Κολομβία και οι ομοιότητες με εκείνους σε Κύθηρα και Λεωνίδιο

12/08/2026 - 12:21μμ
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό: Διακοπή δρομολογίων στη Γραμμή 2 λόγω απόπειρας αυτοκτονίας στον Άγιο Αντώνιο

12/08/2026 - 11:28πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Μέσα Αυγούστου: Μαντέψτε τι καιρό θα κάνει!

12/08/2026 - 8:08πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις συλλήψεις για φωτιά, ψησταριά και ηλεκτροσυγκόλληση

11/08/2026 - 8:59μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EPA / Anna Szilagyi)

Κυρίαρχη στην Ευρώπη η Παρί – Πήρε ξανά το UEFA Super Cup

7 ώρες πριν
Ο κιβωτιόσχημος τάφος που αποκαλύφθηκε στην ανατολική νεκρόπολη της Ασπένδου και, δεξιά, λεπτομέρεια από τα κτερίσματα (φωτ.: Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας)

Τουρκία: Τάφος 2.400 ετών ίσως ανήκε σε παλαιστή – Η σύνδεση με τον αρχαιοελληνικό αθλητισμό

7 ώρες πριν
Η πετρελαιοκηλίδα στα ανοιχτά του Ομάν, όπως καταγράφηκε από δορυφόρο στις 11 Αυγούστου 2026 (φωτ.: European Union / Copernicus Sentinel-3)

Ομάν: Πετρελαιοκηλίδα άνω των 2.000 τ.χλμ. χτυπά τις ακτές – Φόβοι για οικολογική καταστροφή

8 ώρες πριν
Συμβολικό χταπόδι με τα αρχικά της γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND), έξω από το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο στην Καρλσρούη, πριν από την εξέταση προσφυγής κατά των εξουσιών παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών στο εξωτερικό, στις 14 Ιανουαρίου 2020 (φωτ.: EPA / Ronald Wittek)

Η Γερμανία «λύνει τα χέρια» των μυστικών υπηρεσιών – Hackbacks, παρακολουθήσεις και ενεργές επιχειρήσεις

8 ώρες πριν
Ελληνικό διαβατήριο (φωτ.: ΧΚ)

Έλληνες του εξωτερικού: Πώς δηλώνονται ψηφιακά γέννηση, γάμος και θάνατος – Η διαδικασία σε 6 βήματα

8 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Ραπάνης)

Στα πέναλτι ο ΟΦΗ το Super Cup!

9 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign