pontosnews.gr
Τρίτη, 2/12/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς από τους εκπροσώπους των κομμάτων που ενημέρωσε ο Δένδιας

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις που εξέφρασαν για τα ελληνοτουρκικά και για τον πόλεμο στην Ουκρανία

18/10/2022 - 2:38μμ
Ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022.  (Φωτ.: Eurokinissi/Μιχάλης Καραγιάννης)

Ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022. (Φωτ.: Eurokinissi/Μιχάλης Καραγιάννης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων εκτός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής από τον υπουργό Εξωτερικών.

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με  τους εκπροσώπους:  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργο Κατρούγκαλο, του ΚΚΕ Γιώργο Μαρίνο, του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα και Δημήτρη Λιάπη και της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και Κώστα Γκιουλέκα.

Κατόπιν συνεννόησης, η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 10.30.

Σε δηλώσεις τους μετά την συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών οι εκπρόσωποι των κομμάτων άσκησαν κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης τόσο στο κομμάτι των ελληνοτουρκικών σχέσεων όσο και στο θέμα του πολέμου στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα είπαν:

Γ. Κατρούγκαλος: Αναγκαίες οι κυρώσεις, η επέκταση των χωρικών υδάτων νότια και ανατολικά της Κρήτης και η πίεση στην Τουρκία για διάλογο

Την ανάγκη για κυρώσεις στην Τουρκία, για επέκταση των χωρικών υδάτων νότια και ανατολικά της Κρήτης, αλλά και για πίεση στην Τουρκία για διάλογο υπογράμμισε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022. Συνάντηση με τον τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κατρούγκαλο. (Φωτ.: Eurokinissi/Μιχάλης Καραγιάννης)

«Η τουρκική επιθετικότητα κλιμακώνεται σε επίπεδα που δεν τα είχαμε γνωρίσει μέχρι σήμερα και αυτό απαιτεί όλες οι πολιτικές δυνάμεις, όλος ο ελληνικός λαός να είναι στρατευμένος σε ένα κοινό εθνικό μέτωπο», σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος και πρόσθεσε ότι «το εθνικό μέτωπο όμως έχει ανάγκη από μια αποτελεσματική στρατηγική εξωτερικής πολιτικής που δυστυχώς δεν τη βλέπουμε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

«Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη η επέκταση των χωρικών υδάτων νότια και ανατολικά της Κρήτης, η οποία ήταν αντικείμενο εξαγγελίας ήδη σχεδόν δύο χρόνια;», ανέφερε. «Γιατί συνεχίζεται η έμφαση σε μια πολιτική επικοινωνίας και όχι ουσίας, η οποία εξαγριώνει την επιθετικότητα της Τουρκίας;», πρόσθεσε.

«Εμείς θεωρούμε ότι θα πρέπει να εισπράττει κόστος η Τουρκία σε κάθε νέα πρόκληση, σε κάθε νέα επιθετική συμπεριφορά. Κόστος με κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που να εισπράττει στις οικονομικές της συναλλαγές με την ΕΕ που αποτελεί τον βασικό οικονομικό της εταίρο». «[Απαιτούνται] σαφείς κόκκινες γραμμές, να μην ξανακούσουμε ότι το “Όρουτς Ρέις” το πήρε ο άνεμος στα νερά μας», επεσήμανε.

«Και τέλος όλα αυτά πρέπει να είναι προσανατολισμένα στο να ξαναφέρουν την Τουρκία στο τραπέζι του διαλόγου, να ξαναντιληφθεί ότι με την προβολή ισχύος δεν έχει να κερδίσει τίποτα και μόνο μέσω της διπλωματίας και της προσφυγής στη Χάγη για τις θαλάσσιες οικονομικές ζώνες μπορούμε να έχουμε λύση στη διαφορά μας», κατέληξε.

Γ. Μαρίνος: Να σταματήσει η αποστολή οπλισμού από την Ελλάδα στην Ουκρανία

Οι δυνάμεις του ευρω-ατλαντισμού διαμορφώνουν το έδαφος για την «προώθηση ενός επώδυνου συμβιβασμού» που να εξυπηρετεί τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά συμφέροντα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ενώ ζήτησε να σταματήσει η αποστολή οπλισμού από τη χώρα μας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022. Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ Γιώργο Μαρίνο.(Φωτ.: Eurokinissi/Μιχάλης Καραγιάννης)

«Το ΚΚΕ, σε πλήρη αντιστοιχία με τα λαϊκά συμφέροντα, καταδικάζει και αντιπαλεύει αποφασιστικά την πολιτική της εμπλοκής της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και στα βρώμικα σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τη συνδρομή του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων», σημείωσε ο κ. Μαρίνος.

«Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής που θέτει σε μεγάλους κινδύνους τον λαό μας, χειροτερεύουν διαρκώς οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, με απρόβλεπτες συνέπειες», τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε:

«Οι δυνάμεις του ευρω-ατλαντισμού, για τα δικά τους συμφέροντα, αναπτύσσουν παραπέρα τις στρατηγικές σχέσεις με την Τουρκία και τροφοδοτούν την επιθετικότητα της τουρκικής αστικής τάξης και ταυτόχρονα διαμορφώνουν το έδαφος για την προώθηση ενός επώδυνου συμβιβασμού, των συμφερόντων των αμερικανικών και ευρωπαϊκών μονοπωλίων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο».

«Στις συνθήκες αυτές είναι ανάγκη να δυναμώσει η πάλη του λαού μας για την απεμπλοκή της χώρας από τα σχέδια των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, να κλείσουν οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, να σταματήσει η αποστολή οπλισμού από τη χώρα μας στον πόλεμο στην Ουκρανία», κατέληξε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Σ. Σακοράφα: Η Ευρώπη σύρεται από τις ΗΠΑ σε μια αναποτελεσματική πολιτική

«Η Ευρώπη σήμερα σύρεται από τις ΗΠΑ σε μια αναποτελεσματική πολιτική, για την οποία πληρώνει βαρύ τίμημα και σε χρήμα και σε αίμα», σημείωσε η εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα, μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022. Συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα και Δημήτρη Λιάπη . (Φωτ.: Eurokinissi/Μιχάλης Καραγιάννης)

Όπως επεσήμανε, η πολιτική αυτή «έχει μέχρι στιγμής καταφέρει να θυματοποιήσει την Ευρώπη, αλλά και να συγκλίνουν δύο χώρες τις οποίες θεωρεί εχθρούς, η Ρωσία και η Κίνα».

«Είναι πάρα πολύ κρίσιμο το ζήτημα που τέθηκε στο τελευταίο συμβούλιο ασφαλείας, το θέμα της αναζοπύρωσης και της ενεργοποίησης της διπλωματίας», σημείωσε και κατέληξε: «Η ανακωχή είναι ανάγκη επιτακτική. Θα πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία εδώ και τώρα».

Α. Μυλωνάκης (Ελληνική Λύση): Ο Ερντογάν και το βαθύ κράτος της Τουρκίας έχουν αποφασίσει να κάνουν θερμό επεισόδιο

«Ο Ερντογάν και το βαθύ κράτος της Τουρκίας έχουν αποφασίσει να κάνουν κάποιο θερμό επεισόδιο», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων κατά την οποία, όπως σημείωσε, συζήτησαν το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο, την εργαλειοποίηση των μεταναστών από τον Ερντογάν και τα ρωσο-ουκρανικά.

Ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022. Συνάντηση με τον εκπροσωπο της “Ελληνικής Λύσης” Αντώνη Μυλωνάκη. .(Φωτ.: Eurokinissi/Μιχάλης Καραγιάννης)

«Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι πρέπει όλοι οι Έλληνες να είμαστε μονιασμένοι», ανέφερε και σημείωσε πως η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού εμπλέκεται στην προσπάθεια της Τουρκίας για θερμό επεισόδιο.

Ο κ. Μυλωνάκης σημείωσε πως η ΕΥΠ θα πρέπει να εξετάσει ιδιαίτερα το ζήτημα των 92 αλλοδαπών, «τους οποίους η Τουρκία έσπρωξε προς το ελληνικό έδαφος και τους είδαμε γυμνούς».

«Η ΕΥΠ έχει πάρα πολλή δουλειά. Είναι περίεργο (περιστατικό): 92 άνθρωποι γυμνοί, χωρίς χαρτιά, άρα σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, νεαροί στο σύνολό τους, χωρίς γυναίκες και φαίνονται καθαρά ότι είναι στρατεύσιμοι».

«Πρέπει να προσέξουμε γιατί αν θα γίνει θερμό επεισόδιο, οι δολιοφθορές στο εσωτερικό της πατρίδας μας θα γίνονται συνεχώς. Οι 92 πρέπει να ψαχτούν από πού ήρθαν και τι είναι», πρόσθεσε.

«Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες, ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι σε εγρήγορση, γιατί οι επόμενες μέρες, εβδομάδες, μήνες θα είναι πάρα πολύ επικίνδυνες», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή έχει στηρίξει ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα πρέπει να εφαρμοστούν, 12 ναυτικά μίλια σε όλη την επικράτεια εδώ και τώρα. Και να προχωρήσουμε στην ακυρότητα του τουρκολιβυκού μνημονίου που το είχαμε ζητήσει, αργήσαμε και βλέπουμε τα αποτελέσματα τώρα».

Ν. Μπακογιάννη: Η ελληνική εξωτερική πολιτική αντιμετωπίζει την τουρκική ένταση με ψυχραιμία

Η ελληνική εξωτερική πολιτική αντιμετωπίζει την τουρκική ένταση με ψυχραιμία, υπογράμμισε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022. Συνάντηση με την εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.(Φωτ.: Eurokinissi/Μιχάλης Καραγιάννης)

Η κ. Μπακογιάννη ευχαρίστησε τον υπουργό Εξωτερικών για την πλήρη και σε βάθος ενημέρωση, η οποία, όπως ανέφερε, είναι «εξαιρετικά χρήσιμη για να γνωρίζουμε όλα τα κόμματα ποια είναι η πραγματική κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα».

«Βρισκόμαστε αναμφισβήτητα μπροστά σε μια πρωτοφανή ένταση ρητορικής από πλευράς Τουρκίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μια ένταση την οποία η ελληνική εξωτερική πολιτική αντιμετωπίζει με ψυχραιμία, πάνω από όλα με αυτοπεποίθηση και βασιζόμενη στις συμμαχίες τις οποίες έχει, οι οποίες δίνουν εμφατικά το παρόν κάθε φορά που ακούγονται ανεκδιήγητες τουρκικές θέσεις», κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και ενίσχυση των αγροτών στο κυριακάτικο μήνυμα Μητσοτάκη

30/11/2025 - 1:13μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τη φωτογραφική μηχανή, κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αύριο η πρόσθετη ενίσχυση των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους

23/11/2025 - 10:58πμ
Ο Αλέξης Τσίπρας εκφωνεί επικήδειο για τον Αλέκο Φλαμπουράρη (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αλέκο, είμαστε όλοι εδώ» – Η υπόσχεση Τσίπρα στην πολιτική κηδεία του Φλαμπουράρη

20/11/2025 - 5:08μμ
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πικρός «Φραπές» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Άφαντος ο Ξυλούρης, έστειλε υπόμνημα

20/11/2025 - 12:46μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Financial Times: Ο Κυριάκος Πιερρακάκης από τους βασικούς διεκδικητές της ηγεσίας του Eurogroup

19/11/2025 - 5:40μμ
Ο μέχρι σήμερα βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Διαμαντής Καραναστάσης (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής Α’ Αθηνών Διαμαντής Καραναστάσης

19/11/2025 - 12:54μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον απόηχο της επίσκεψης Ζελένσκι: Το ενεργειακό deal, τα μηνύματα, τα «ευχαριστώ» και το παρασκήνιο

16/11/2025 - 11:45μμ
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, στο Προεδρικό Μέγαρο, Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025. (Φωτ.: Κώστας Τζούμας/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όσα έγιναν στη συνάντηση Ζελένσκι-Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο – Το «ευχαριστώ» του Ουκρανού προέδρου στον ελληνικό λαό

16/11/2025 - 2:59μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Σταμάτης – Το συγκινητικό «αντίο» του Αντώνη Σαμαρά

16/11/2025 - 2:05μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Προσδεθείτε, έρχονται πολλές νέες ελληνοαμερικανικές συνεργασίες

14/11/2025 - 4:33μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: facebook/Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου & Περιχώρων «Οι Ακρίτες»)

Οι «Ακρίτες» Πολυκάστρου ετοιμάζονται για τον ετήσιο χορό τους

42 λεπτά πριν

Αρμένιοι, Πόντιοι και Κύπριοι στη Ρόδο τιμούν τα θύματα των Γενοκτονιών

1 ώρα πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)

Τσουχτερό πρόστιμο σε 16χρονο που οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα, δεν είχε δίπλωμα και αγνόησε το σήμα αστυνομικών

2 ώρες πριν
Σπίτια στην παραθαλάσσια Φάτσα, σε φωτογραφία του 1910 (πηγή: Ιστορικό Αρχείο Προσφυγικού Ελληνισμού Δήμου Καλαμαριάς / Συλλογή Άννας Θεοφυλάκτου)

Φάτσα Πόντου: Το ξεχασμένο αναγνωστήριο «Ομόνοια» των Ελλήνων

2 ώρες πριν
(Πηγή: vesselfinder.com)

Πλοίο με σημαία Ρωσίας δέχθηκε επίθεση στα ανοιχτά των τουρκικών ακτών

3 ώρες πριν
Η παραβολή των παρθένων από τους Pieter Brueghel (πρεσβ.) / Philip Galle / Hieronymus Cock (πηγή: Metropolitan Museum of Art / commons.wikimedia.org)

Στις δέκα παρθένους (Μέρος Ε’)

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign