pontosnews.gr
Τρίτη, 3/02/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χρήματα για το κορμί της 12χρονης και εκβιασμοί για να κλείσουν στόματα – Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκομένων

Στον εισαγγελέα η μητέρα της ανήλικης – Αναμένονται νέες συλλήψεις

13/10/2022 - 10:36πμ
Ηλίας Μίχος και Ιωάννης Σοφιανίδης οι άνδρες που έχουν, μέχρι στιγμής, συλληφθεί για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό (φωτ.: astynomia.gr)

Ηλίας Μίχος και Ιωάννης Σοφιανίδης οι άνδρες που έχουν, μέχρι στιγμής, συλληφθεί για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό (φωτ.: astynomia.gr)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο ξετυλίγεται το κουβάρι της αρρωστημένης υπόθεσης με το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό. Μετά τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Ιωάννη Σοφιανίδη που έχουν ήδη προφυλακιστεί, στο εισαγγελέα καταθέτει σήμερα η μητέρα του κοριτσιού που συνελήφθη χθες «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση». Και όπως προκύπτει από δημοσιογραφικές πληροφορίες, αναμένεται να γίνουν κι άλλες συλλήψεις από το περιβάλλον του Ηλία Μίχου.

Αστυνομικές πηγές τόνισαν πως στη σύλληψη της 37χρονης μητέρας οδήγησαν τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον 53χρονο κατηγορούμενο, οι συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες της μαζί του και τα μηνύματα που αντάλλασσαν και τα οποία κατέγραψε τον τελευταίο μήνα ο κοριός της ΕΛΑΣ, και η ύποπτη συμπεριφορά της όλο αυτό το διάστημα.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν και απευθείας καταθέσεις, στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας και από άλλους άνδρες, πληροφορία που όμως δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα.

Η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ο 53χρονος προσπαθεί να την ενοχοποιήσει. Η γυναίκα φέρεται να υποστηρίζει πως το παιδί είχε πάρει την κάρτα της καθώς στον δικό της τραπεζικό της λογαριασμό είχε βάλει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, δύο ποσά των 20 και 25 ευρώ περίπου, που προορίζονταν για την 12χρονη.

Μετά από παραγγελία του προέδρου της Αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος θα ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των μελών της οικογένειας της 12χρονης, του 53χρονου και της οικογένειάς του. Εφόσον εντοπιστούν ποσά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα των κατόχων τους, θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις και δεν αποκλείεται να απαγγελθούν κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Πάντως όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, από την αρχή της διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων θεώρησαν αφύσικη την συμπεριφορά της 37χρονης ως προς την κόρη της, ενώ υπήρχαν ορισμένα στοιχεία, όπως το ακριβό κινητό τηλέφωνο της 12χρονης που δεν «κολλούσαν» με την οικονομική κατάσταση της πολύτεκνης οικογένειας.

Οι αρχές φέρονται να έχουν φτάσει στα ίχνη και κάποιων άλλων ατόμων, από έναν αριθμό περίπου 15 ανδρών, που έδωσε η ανήλικη κατά την διάρκεια των δύο πρώτων καταθέσεων της στο ανηλίκων, παρουσία παιδοψυχολόγου της υπηρεσίας, ενώ χθες προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση που όμως δεν ολοκληρώθηκε γιατί δεν ήταν σε καλή ψυχική κατάσταση.

Στο μεταξύ και για διαφορετικό λόγο συνελήφθη ο πατέρας της 12χρονης. Πληροφορίες που μεταδίδει το iefimerida.gr αναφέρουν ότι ο πατέρας της ανήλικης είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γερμανοί στρατιώτες στο λιμάνι του Αμβούργου στη διάρκεια στρατωτικής άσκησης τον περασμένο Σεπτέμβριο (φωτ. αρχείου: EPA/Filip Singer)
ΕΛΛΑΔΑ

Αμβούργο: Συνελήφθη Έλληνας για απόπειρα σαμποτάζ σε πλοία του γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού

3/02/2026 - 6:30μμ
(Φωτ. αρχείου: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ /Φανή Τρυψάνη)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που ξυλοκόπησε την έγκυο σύζυγό του

3/02/2026 - 2:41μμ
Πανελλαδικές εξετάσεις σε εξέλιξη, σε Λύκειο στους Θρακομακεδόνες. Παρασκευή 30 Μαΐου 2025 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)
ΕΛΛΑΔΑ

Εθνικό Απολυτήριο: Ξεκινά η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση – Τι αλλάζει στο Λύκειο

3/02/2026 - 2:03μμ
Η 16χρονη Λόρα σε πλάνο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του ταξιδιωτικού πρακτορείου στην Ομόνοια (πηγή: ΕΡΤ)
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση Λόρας: Επιβεβαιώθηκε το αεροπορικό ταξίδι της στη Φρανκφούρτη

3/02/2026 - 12:26μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Νέα Πέραμο: Κράτησαν ζωντανό τον 27χρονο έξι μέρες – Τα αναπάντητα ερωτήματα

3/02/2026 - 11:55πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΔΕΔΥ: Τρίωρη στάση εργασίας για το θέμα του 13ου & 14ου μισθού

3/02/2026 - 9:05πμ
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο στη Σίνδο

3/02/2026 - 8:36πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ασταθής καιρός με βροχές, χιόνια και ισχυρούς ανέμους

3/02/2026 - 8:08πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Λεωνίδας Τζέκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Έκθεση ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη: Σοβαρά κενά στην πυραντοχή των καθισμάτων της Intercity 62

2/02/2026 - 11:25μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΑΔΕ: Καμπανάκι κινδύνου για ψεύτικα SMS, δήθεν από MYaade και GOV – Τι να προσέξουν οι πολίτες

2/02/2026 - 10:29μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: «Λύγισε» στα πέναλτι η Εθνική γυναικών και πάει για το χάλκινο

10 λεπτά πριν
Αριστερά ο Νεόφυτος Σταύρου σήμερα και δεξιά μόλις είχε έρθει στην Αυστραλία, το 1951 (φωτ.: The Greek Herald)

Από ψάλτης στην Ξυλοτύμβου, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος στο Σίδνεϊ και υποψήφιος για το βραβείο Επιτευγμάτων Αυστραλίας-Κύπρου

18 λεπτά πριν

Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος: Η μνήμη και το έργο του Γ. Παρχαρίδη θα παραμείνουν ζωντανά και θα εμπνέουν τις επόμενες γενιές

44 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI)

Euroleague: Στάση στο Ντουμπάι για το αήττητο σερί του Ολυμπιακού

1 ώρα πριν
Ο Γιώργος Παρχαρίδης μιλά μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΟΕ στην επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων, την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας)

Στο Πρωτοχώρι Κοζάνης η ταφή του Γιώργου Παρχαρίδη

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Facebook/Voula Patoulidou)

Βούλα Πατουλίδου για Γιώργο Παρχαρίδη: «Χαιρετώ τον μεγάλο Πόντιο που έδωσε αγώνα ακούραστο για την αναγνώριση της Γενοκτονίας»

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign