pontosnews.gr
Δευτέρα, 16/03/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Δακτύλιος από τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα εξαιρούνται

Το μέτρο περιορισμού κυκλοφορίας την Παρασκευή ισχύει έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ δεν είναι σε ισχύ τα σαββατοκύριακα

8/10/2022 - 11:19πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Επιστροφή από τη Δευτέρα για το δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνας· το μέτρο περιορισμού κυκλοφορίας των οχημάτων θα είναι σε ισχύ έως τις 21 Ιουλίου 2023. Το πρόστιμο είναι 100 ευρώ.

Ο δακτύλιος ισχύει από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 7:00 έως τις 20:00, και την Παρασκευή από τις 7:00 τις 15:00. Δεν ισχύει τα σαββατοκύριακα, τις επίσημες αργίες και τις ημέρες απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τις ζυγές ημέρες του μήνα κυκλοφορούν όσα οχήματα έχουν πινακίδα που λήγει σε ζυγό αριθμό, και τις μονές συμβαίνει το αντίστοιχο.

Εξαιρούνται και κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας:

  • Τα εκ κατασκευής αμιγώς ηλεκτρικά και υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα, όπως και τα οχήματα φυσικού αερίου και υγραερίου.
  • Τα αυτοκίνητα EURO 6 εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 120 γρ./χλμ και έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά σε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.
  • Τα αυτοκίνητα EURO 6 εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 145 γρ./χλμ και έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά σε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιανουαρίου 2021 και εφεξής.

Οι κάτοχοι των οχημάτων που εξαιρούνται θα πρέπει να πρέπει να εκδώσουν το ειδικό σήμα μέσω του gov.gr.

Επίσης οι περιορισμοί δεν ισχύουν για όσα αυτοκίνητα έχουν σχετική άδεια. Σε ό,τι αφορά τις περσινές άδειες, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισημαίνεται ότι υπάρχει προθεσμία 10 εργάσιμων ημερών για την ανανέωσή τους. Μέχρι τότε θα υπάρξει ελαστικότητα στους ελέγχους, με την επίδειξη της παλιάς.

Ο δακτύλιος είναι στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Ανδρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας». Στις οριακές λεωφόρους και οδούς του μικρού δακτυλίου τα μέτρα δεν ισχύουν.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 20χρονου: Συμπληρωματική δίωξη για συμμορία στα δύο άτομα που ήταν μαζί με το θύμα

15/03/2026 - 4:29μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Τουρκική μαφία: Τέσσερις προσαγωγές για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

15/03/2026 - 2:39μμ
Κεριά και κασκόλ στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, στην Καλαμαριά (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Καταθέτει φίλος του θύματος – Βαρύ το κλίμα στη Θεσσαλονίκη

15/03/2026 - 11:46πμ
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα – Τοπικές βροχές στα δυτικά

15/03/2026 - 8:08πμ
Απολογία στον ανακριτή Τρικάλων του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας "ΒΙΟΛΑΝΤΑ" Κωνσταντίνου Τζιωρτζιώτη, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2026. Ο ιδιοκτήτης της βιομηχανίας "ΒΙΟΛΑΝΤΑ" συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 14/02/26, καθώς η εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων, Ευτυχία Μελετοπούλου, μετά την αξιολόγηση των νέων στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από την ΔΑΕΕ, αναβάθμισε το κατηγορητήριο. Mε βάση τα νέα στοιχεία από την έρευνα της ΔΑΕΕ για την έκρηξη και πυρκαγιά που οδήγησε στον τραγικό θάνατο των πέντε γυναικών, στο εργοστάσιο της επιχείρησης, οι κατηγορίες μετατράπηκαν σε έκρηξη με ενδεχόμενο δόλο και ανθρωποκτονία από αμέλεια. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία στον σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα»

14/03/2026 - 11:02μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κούρτης σε ηλικία 92 ετών

14/03/2026 - 9:10μμ
(Φωτ.: seismos.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ νότια της Κρήτης

14/03/2026 - 8:42μμ
Αυτοσχέδιος βωμός με κεριά και κασκόλ του ΠΑΟΚ στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο άτυχος 20χρονος (φωτ.: EUROKINISSI/Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμαριά: Ο 20χρονος πέθανε από μεγάλη απώλεια αίματος – Το μαχαίρι τον βρήκε στην καρδιά

14/03/2026 - 7:46μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)
ΕΛΛΑΔΑ

e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ: Τα επιδόματα και οι πληρωμές έως τις 20 Μαρτίου

14/03/2026 - 4:09μμ
Γκράφιτι στο σημείο όπο έπεσε νεκρός ο 20χρονος (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Καλαμαριά: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο – Οπαδική «χροιά» βλέπει η Εισαγγελία

14/03/2026 - 3:11μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άποψη του Independent Quest, ενός πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, νηολογημένου στην Πορτογαλία, το οποίο αναχωρεί από το λιμάνι της Αμβέρσας, εν μέσω των νέων ναυτιλιακών στρατηγικών της ΕΕ, μετά το κλείσιμο του Στενού του Ορμούζ (φωτ.: EPA/Olivier Hoslet)

Επικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Στενό του Ορμούζ – Τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες πολέμου σχεδιάζει το Ισραήλ

16 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάταλι Σκιαδοπούλου)

Super League: Στραβοπάτησε στο Περιστέρι η ΑΕΚ – Άνετα ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό

47 λεπτά πριν
Μέλη της Ποντιακής Αδελφότητας Νότιας Αυστραλίας παρουσιάζουν ποντιακούς χορούς στη διάρκεια ελληνικού φεστιβάλ (φωτ.: facebook/ Pontian Brotherhood of SA Inc.)

Η μοναδικότητα των ποντιακών χορών από την Ποντιακή Αδελφότητα Νότιας Αυστραλίας – Ομάλ’, Τρυγόνα και Κότσαρι στην καρδιά της Αδελαΐδας

1 ώρα πριν
(Φωτ.: ΕΛΟΠ)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U23: Χάλκινο μετάλλιο o Κολιτσόπουλος

2 ώρες πριν
Στιγμιότυπο από τη θεία λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι (φωτ.: YouTube)

Με μαθητές από την Ελλάδα η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στο Φανάρι

3 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)

myAADE: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2026 – Στα €2,29 δισ. το συνολικό ποσό

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign