pontosnews.gr
Πέμπτη, 30/10/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση ήθελε ένα ΠΑΣΟΚ του χεριού της

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για το θέμα των υποκλοπών

25/08/2022 - 9:48μμ
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης / EUROKINISSI)

(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης / EUROKINISSI)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

«Η κυβέρνηση ήθελε ένα ΠΑΣΟΚ του χεριού της», δήλωσε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του κόμματος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τού έστησε πλεκτάνη ενώ ζήτησε εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για το θέμα των υποκλοπών.

«Είναι αδιανόητο να αγωνίζομαι για τα εθνικά συμφέροντα και η κυβέρνηση να μου έχει στήσει μία τέτοια πλεκτάνη. Ένιωσα βαθύτατα πληγωμένος», τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης,

«Παρακολουθώντας το τηλέφωνό μου κατάφεραν να παρακολουθούν και εσάς. Κατάφεραν να ‘φακελώσουν’ ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού τους προσωπικού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Η παρακολούθησή μου παίρνει παράταση μέχρι την εκλογή μου στην ηγεσία. Ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και έληξε με την εκλογή μου», πρόσθεσε.

«Ο Μητσοτάκης να πει αύριο δημόσια γιατί με παρακολουθούσαν»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για προσωπικές ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικά και αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε, μάλιστα: «Είστε ο πρωθυπουργός που, στην προεκλογική περίοδο του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθούσε έναν από τους βασικούς υποψηφίους, που βάφτισε νόμιμο λάθος την παραβίαση του Συντάγματος και με καλεί να γίνω συνένοχος».

Και προσέθεσε: «Ουδέποτε υπήρξε επίσημη προσπάθεια ενημέρωσής μου από κάποια δημόσια αρχή. Θέλετε να έρθω μόνος μου για να μου ψυθιρίσετε κάτι στο αυτί. Αυτή η κυβέρνηση και εσείς, δεν αξίζει να έχετε θέσεις ευθύνης, δεν έχει κανένα φρένο αυτός σας ο κατήφορος».

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν κύριο Μητσοτάκη να αφήσει σκιές», υπογράμμισε επίσης ο κ. Ανδρουλάκης και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει δημόσια αύριο – στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή – στον ελληνικό λαό ποιος είναι ο λόγος που τον καθιστούσε εθνικό κίνδυνο.

Για την Εξεταστική Επιτροπή σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να ελεγχθούν συγκεκριμένες υποθέσεις, όποια κυβέρνηση και αν αφορούν.

Και κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ ότι, με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε, έδειξε ότι δεν έχει καμία πρόθεση για ουσιαστικές αλλαγές στην ΕΥΠ.

«Να πάρει θέση και ο Νίκος Δένδιας»
«Εάν δεν ήμουν ευρωβουλευτής και αν αυτή η παράταξη δεν είχε ιδρύσει τις ανεξάρτητες αρχές, σήμερα δεν θα γνωρίζαμε τίποτα γι’ αυτή την νοσηρή υπόθεση», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ήρθε η ώρα της αλήθειας, χωρίς άλλες ψευδείς διαρροές. Χωρίς αυτές που διέψευσαν οι πρεσβείες της Αρμενίας και της Ουκρανίας», τόνισε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, να πάρει θέση για όσα ακούστηκαν ως προς αιτήματα από ξένες πρεσβείες για την παρακολούθησή του.

Και προσέθεσε: «Ήταν εθνικός κίνδυνος η υπογραφή μου στο σχέδιο ResqEU ή μήπως ήταν εθνικός κίνδυνος ότι ζήτησα εμπάργκο όπλων για την Τουρκία; Εάν τελικά ήμουν τόσο μεγάλος κίνδυνος ως ευρωβουλευτής, τώρα που είμαι πρόεδρος του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος είμαι μεγαλύτερος κίνδυνος; Οι Έλληνες δικαιούνται να γνωρίζουν».

«Ποτέ στην διαδρομή μου δεν ήμουν ευνοούμενος της εγχώριας ολιγαρχίας», ανέφερε επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι δεν περπάτησε «σε κόκκινα χαλιά».

«Καλώ δημόσια τον κ. Μητσοτάκη να πει αύριο γιατί ήμουν δημόσιος κίνδυνος. Αύριο οφείλει να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό», επέμεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ακόμη, ζήτησε να ελεγχθεί το ίχνος από την κεραία κινητής τηλεφωνίας του τηλεφώνου που έστειλε το μολυσμένο μήνυμα με το λογισμικό Predator στο κινητό του, ενώ επανέλαβε ότι δεν έχει ως στόχο πολιτικά οφέλη από την υπόθεση των υποκλοπών.

«Τι έχει να πει τώρα ο Τσίπρας;»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μιλώντας για όσα του έχουν κατά καιρούς προσάψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μέχρι προχθές ήμουν ο πρόθυμος εταίρος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι έχει να πει τώρα ο κ. Τσίπρας, που ήμουν ο στόχος της Δεξιάς;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Τώρα αντιστρέφεται το αφήγημα. Πριν τις παρακολουθήσεις ήμασταν πρόθυμοι εταίροι του Μητσοτάκη και τώρα είμαστε πρόθυμοι εταίροι του Τσίπρα», είπε.

 Με πληροφορίες από: ethnos.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εικόνα από την Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητήθηκαν οι αιτήσεις άρσης ασυλίας των βουλευτών Ζωής Κωνσταντοπούλου και Λιάνας Κανέλλη (φωτ.: Μιχάλης Καραγιάννης/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: «Ναι» στην άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου

29/10/2025 - 6:23μμ
Εικόνα από τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής «Για τη διερεύνηση όλων των ζητημάτων που έχουν ανακύψει σχετικά με τη λειτουργία του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), με γνώμονα την ανάδειξη τυχόν ευθυνών και την αποκατάσταση της αξιοπιστίας του συστήματος πληρωμής των αγροτικών ενισχύσεων, ώστε να αποτελεί έναν αξιόπιστο, αποτελεσματικό και δίκαιο μηχανισμό για όλους τους παράγωγους της χώρας» (φωτ.: Μιχάλης Καραγιάννης/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Απορρίφθηκε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για κλήτευση του «Φραπέ» και της Πόπης Σεμερτζίδου

29/10/2025 - 1:21μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε ο προσωρινός αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ιωάννης Καϊμακάμης

27/10/2025 - 3:43μμ
Ο Κώστας Καραμανλής στους τάφους των πεσόντων στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο (πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βόρειο Ήπειρο ο Κώστας Καραμανλής, παραμονές 28ης Οκτωβρίου

27/10/2025 - 3:15μμ
Ο Μάκης Βορίδης μετά την επίθεση (φωτ.: Νέα Κρήτη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηράκλειο: Επίθεση στον Βορίδη με αυγά και ύβρεις – «Χουλιγκάνοι της ακροαριστεράς»

26/10/2025 - 10:09πμ
Καθαρισμός και απολύμανση στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληραίνει η κόντρα για τον Άγνωστο Στρατιώτη: Στα δικαστήρια ο Δούκας

24/10/2025 - 2:10μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες, για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. 23 Οκτωβρίου 2025 (φωτ.: European Union)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για ελληνοτουρκικά: Mακάρι η Τουρκία να άλλαζε άποψη

24/10/2025 - 10:32πμ
(Φωτ.: pixabay.com/Anestiev)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πινγκ πονγκ υπουργείου Άμυνας και Δήμου Αθηναίων για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

24/10/2025 - 8:32πμ
Η σημαίες της Ελλάδας και της Τουρκίας κατά τη διάρκεια σύσκεψης σε υπουργικό επίπεδο (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας-Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης

22/10/2025 - 11:33μμ
Εικόνα από την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την κυβερνητική τροπολογία που προβλέπει την απαγόρευση κατάληψης, αλλοίωσης ή πραγματοποίησης οποιασδήποτε δημόσιας συνάθροισης στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο Κώστας Καραμανλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης  (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγνωστος Στρατιώτης: Ψηφίστηκε η τροπολογία για την προστασία του μνημείου με 159 ψήφους «υπέρ»

22/10/2025 - 7:01μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)

Euroleague: Η Μονακό άλωσε το ΣΕΦ κι επικράτησε του Ολυμπιακού

14 λεπτά πριν
(Φωτ.: poe.org.gr)

28η Οκτωβρίου: Νέες και νέοι της ΠΟΕ έδωσαν δυναμικό παρών στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

27 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI - MEGA PRESS / Παύλος Μακρίδης)

ENBL: «Ποδαρικό» με το… δεξί για τον Ηρακλή

55 λεπτά πριν
(Φωτ.: X / PAOK BC)

FIBA Europe Cup: Πρώτη ήττα στη Γερμανία για τον ΠΑΟΚ

1 ώρα πριν
(Εικ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Μιλτιάδης Νυμφόπουλος: 100+2 προλήψεις και δεισιδαιμονίες της Σάντας – Ή, τι θα συμβεί αν βουίζει το αριστερό αυτί

2 ώρες πριν
(Φωτ.: FIBA)

Basketball Champions League: Η Καρδίτσα λύγισε στο φινάλε απέναντι στη Μερσίν

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign