pontosnews.gr
Πέμπτη, 22/01/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Νεκρή η κόρη του «εγκεφάλου του Πούτιν» Αλεξάντερ Ντούγκιν – Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητό της

Ο πραγματικός στόχος της επίθεσης πιστεύεται ότι ήταν ο Ντούγκιν ο οποίος αποφάσισε τελευταία στιγμή να φύγει με άλλο αυτοκίνητο

21/08/2022 - 11:13πμ
Ο Ντούγκιν κρατάει το κεφάλι του βλέποντας το αυτοκίνητο με επιβάτιδα την κόρη του να καίγεται (Πηγή φωτ.: twitter.com/Conflicts/status)

Ο Ντούγκιν κρατάει το κεφάλι του βλέποντας το αυτοκίνητο με επιβάτιδα την κόρη του να καίγεται (Πηγή φωτ.: twitter.com/Conflicts/status)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Η κόρη ενός στενού συμμάχου του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σκοτώθηκε όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε χθες Σάββατο το βράδυ έξω από τη Μόσχα, ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές σήμερα.

Η Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του υπερεθνικιστή φιλοσόφου Αλεξάντερ Ντούγκιν ο οποίος είναι γνωστός και ως ο «εγκέφαλος του Πούτιν», σκοτώθηκε όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο Toyota Land Cruiser το οποίο οδηγούσε, σύμφωνα με ρωσική επιτροπή έρευνας.

Όπως μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό μέσο 112, η Ντούγκινα και ο πατέρας της επρόκειτο να επιστρέψουν στη Μόσχα με το ίδιο αυτοκίνητο. Όμως ο Ντούγκιν, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο πραγματικός στόχος της επίθεσης, τελευταία στιγμή αποφάσισε να ταξιδέψει ξεχωριστά.

Βίντεο, η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί και το οποίο αναρτήθηκε στο Telegram, δείχνει τον Ντούγκιν να παρακολουθεί σοκαρισμένος την ώρα που τα σωστικά συνεργεία φτάνουν στο σημείο όπου βρίσκεται το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

VIDEO: Footage from the scene of the bombing, with Aleksandr Dugin looking on in the foreground.https://t.co/e2rA0Pa7C0

— Conflict News (@Conflicts) August 20, 2022

Η ρωσική επιτροπή έρευνας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία, ενώ πρόσθεσε ότι εξετάζει «όλες τις εκδοχές» σχετικά με το συμβάν.

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν τάσσεται εδώ και χρόνια υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία των ρωσόφωνων περιοχών, με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας ρωσικής αυτοκρατορίας. Σε αυτή θα περιλαμβάνεται και η Ουκρανία.

Η 30χρονη Ντάρια Ντούγκινα, δημοσιογράφος, είχε επίσης ταχθεί υπέρ της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Τον Μάιο χαρακτήρισε σε συνέντευξή της τον πόλεμο «σύγκρουση πολιτισμών» και δήλωσε περήφανη που τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της είναι στόχος κυρώσεων από τη Δύση.

Νωρίτερα φέτος οι αμερικανικές και οι βρετανικές αρχές επέβαλαν κυρώσεις στη Ντάρια Ντούγκινα για τη διασπορά «παραπληροφόρησης» σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Νοτύγκιν είναι στόχος κυρώσεων των ΗΠΑ ήδη από το 2015 για τη φερόμενη εμπλοκή του στην προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας στη Ρωσία.

Η επιρροή του Ντούγκιν στον Πούτιν αποτελεί αντικείμενο εικασιών, με κάποιους αναλυτές να εκτιμούν ότι είναι μεγάλη ενώ άλλοι να τη χαρακτηρίζουν μηδαμινή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EPA/GIAN EHRENZELLER)
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ υπαναχωρεί για τους δασμούς μετά τις αντιδράσεις της Ευρώπης για τη Γροιλανδία

21/01/2026 - 11:06μμ
Εικόνα από την ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο για τη συμφωνία ΕΕ-Mercosur (φωτ.: EPA/YOAN VALAT)
ΚΟΣΜΟΣ

Στον πάγο η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Mercosur με απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

21/01/2026 - 9:42μμ
Φιλοκούρδοι διαδηλωτές συγκρούονται με την τουρκική αστυνομία στη Νουσαϊμπίν της Μαρντίν, κατά τη διάρκεια πορείας υπέρ των Κούρδων της Συρίας, 20 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: EPA / Metin Yoksu)
ΚΟΣΜΟΣ

Τελευταία πράξη για τους Κούρδους στη βόρεια Συρία;

21/01/2026 - 4:08μμ
Ο κόσμος του Τραμπ, όπως τον «βλέπει» η τεχνητή νοημοσύνη (πηγή: naftemporiki.gr / Shutterstock)
ΚΟΣΜΟΣ

Όταν η ειρήνη αποκτά πρόεδρο εφ’ όρου ζωής: Ο νέος ΟΗΕ του Τραμπ έρχεται – Ποιοι θα γίνουν μέλη;

21/01/2026 - 1:18μμ
Ο Ντόναλντ Τραμπ στη συνέντευξη Τύπου για τον ένα χρόνο στην προεδρία των ΗΠΑ (φωτ.: EPA/AARON SCHWARTZ / POOL)
ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: Μεταναστευτικό, Βενεζουέλα, Οικονομία, ΝΑΤΟ και Γροιλανδία – Τι είπε για Ερντογάν

21/01/2026 - 1:30πμ
Επιβάτες στον σιδηροδρομικό σταθμό Sants στη Βαρκελόνη της Καταλονίας (φωτ. αρχείου: EPA/MARTA PEREZ)
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Εκτροχιάστηκαν επιβατικές αμαξοστοιχίες σε Βαρκελόνη και Ζιρόνα – Υπάρχει νεκρός και τραυματίες

21/01/2026 - 1:06πμ
Το κτήριο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διακρίνεται πίσω από κοντέινερ στο λιμάνι της Φρανκφούρτης. Η εμπορική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ προέβλεπε την επιβολή δασμών ύψους 15% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ αλλά την κατάργηση των δασμών σε ό,τι αφορά τις αμερικανικές εξαγωγές στην ΕΕ (φωτ.: EPA/Ronald Wittek)
ΚΟΣΜΟΣ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέστειλε τη διαδικασία επικύρωσης της εμπορικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ –  «Φτάνει πια με τις κολακείες» στον Τραμπ

20/01/2026 - 6:54μμ
Σύροι στρατιώτες περιπολούν σε πόλη της βορειοανατολικής Συρίας (φωτ.: EPA/Mohammed Al-Rifai)
ΚΟΣΜΟΣ

Κούρδοι της Συρίας: Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον»

20/01/2026 - 5:46μμ
ΚΟΣΜΟΣ

Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ισπανία για τη σιδηροδρομική τραγωδία

20/01/2026 - 12:42μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΚΟΣΜΟΣ

Σύγκρουση για τη Γροιλανδία: Ευρωπαϊκό «όχι» και πιέσεις Τραμπ

20/01/2026 - 9:04πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Αήττητη στα ημιτελικά η Ελλάδα

51 λεπτά πριν
Οι υφυπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας Χάρης Θεοχάρης και Mehmet Kemal Bozay (φωτ.: Υπουργείο Εξωτερικών)

Ελλάδα-Τουρκία: Στην Αθήνα έγινε ο 9ος γύρος συνομιλιών για το Κοινό Σχέδιο Δράσης στο πλαίσιο της «Θετικής Ατζέντας»

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

EuroCup: Διασύρθηκε από την Τουρκ Τέλεκομ ο Πανιώνιος

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Μιχάλης Καραγιάννης/EUROKINISSI)

Η κακοκαιρία συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα – Νεκρή γυναίκα στην Άνω Γλυφάδα από τα ορμητικά νερά

2 ώρες πριν
(Φωτ.: FIBA)

FIBA Europe Cup: «Διπλό» πρόκρισης στη Σλοβακία για τον ΠΑΟΚ

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EPA/GIAN EHRENZELLER)

Ο Τραμπ υπαναχωρεί για τους δασμούς μετά τις αντιδράσεις της Ευρώπης για τη Γροιλανδία

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign