pontosnews.gr
Σάββατο, 8/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κατάθεση Κουκάκη για τις υποκλοπές: Δεν είμαι ο μοναδικός δημοσιογράφος που παρακολουθούν

Σχεδόν 4 ώρες έμεινε ο δημοσιογράφος στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου

16/08/2022 - 8:45μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Στον Άρειο Πάγο προκειμένου να δώσει παραδώσει γραπτό υπόμνημα στον ίδιο τον Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος ερευνά το σκέλος των υποκλοπών που αφορά τη διαρροή πληροφοριών από την ΕΥΠ στα ίδια τα πρόσωπα που ήταν υπό παρακολούθηση, βρέθηκε σήμερα ο Θανάσης Κουκάκης.

Σχεδόν 4 ώρες έμεινε ο δημοσιογράφος στο εισαγγελικό γραφείο. Σύμφωνα με τον ίδιο, το υπόμνημα περιλαμβάνει όλα τα πραγματικά γεγονότα που γνωρίζει και τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

«Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη στιγμή που κατήγγειλα στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών την πρώτη παρακολούθησή μου. Έκτοτε η ελληνική Δικαιοσύνη είχε κινηθεί με πολύ αργά βήματα. Η αλήθεια είναι ότι είχα μια συζήτηση ουσιαστική με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία εστίασε ακριβώς στην πρώτη παρακολούθησή μου από την ΕΥΠ. Όμως δεν υπεισήλθε, όπως θα ήθελα, στις λεπτομέρειες της δεύτερης παρακολούθησής μου από το λογισμικό Predator» είπε στους συναδέλφους του που τον περίμεναν έξω από τον Άρειο Πάγο.

Ακόμα, ο Θανάσης Κουκάκης εκτίμησε ότι οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις θα συνεχιστούν και ότι η Δικαιοσύνη θα μπορέσει ακόμη με ταχύτερα βήματα να κάνει το έργο της.

«Εγώ ζήτησα από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με το υπόμνημά μου να εξετάσει όλες τις πτυχές και όλες τις πληροφορίες που έχουν μέχρι τώρα βγει στη δημοσιότητα. Είχαμε μία εκτενή συζήτηση των θεμάτων αυτών. Ο ίδιος απ’ ότι καταλαβαίνω θα αφήσει την πρωτοβουλία στους εισαγγελείς Πρωτοδικών προκειμένου να προχωρήσουν την έρευνα. Δεν ξέρω αν σε κάποιο σημείο κρίνει ότι θα πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, αυτό είναι δική του υπόθεση, εκείνος θα το πει», πρόσθεσε.

Τέλος, σε ερώτηση για το τι μπορεί να κάνει ένας απλός πολίτης που έχει υπόνοιες ότι παρακολουθείται, ο δημοσιογράφος, ανέφερε: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τροπολογία που πέρασε στις 31 Μαρτίου 2021 ουσιαστικά απαγόρευσε στον κάθε Έλληνα πολίτη να μπορεί να πληροφορηθεί από την αρμόδια Αρχή, την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, το γεγονός ότι έχει παρακολουθηθεί για λόγους εθνικής ασφάλειας. Και έτσι ακριβώς απαγόρευσε σε εσάς, σε εμένα αλλά ακόμα και σε πολιτικούς του αντιπάλους, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης, να πληροφορηθούν το γεγονός ότι αποτελούσαν αντικείμενο παρακολούθησης. Σε σχέση με τους δημοσιογράφους θα ήταν λάθος να υποθέσετε ότι είμαι ο μοναδικός στόχος παρακολούθησης».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το Πέτρινο Γεφύρι Κόνιτσας (πηγή: creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)
ΕΛΛΑΔΑ

Γαβούστημα 2026: Το μεγάλο πολιτιστικό συναπάντημα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Καππαδοκών Κόνιτσας «Οι Ρίζες»

8/08/2026 - 12:15μμ
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά (φωτ.: Δανάη Δαυλοπούλου/ EUROKINSSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από τα λιμάνια της Αττικής

8/08/2026 - 9:47πμ
Εικόνα από τους επιτόπιους ελέγχους από κλιμάκια της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΓΔΑΕΦΚ) στις ιδιοκτησίες που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά στη Δυτική Αττική (φωτ.: Δανάη Δαυλοπούλου/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Αττική: Σε εξέλιξη οι αυτοψίες και οι αποζημιώσεις μετά την καταστροφική φωτιά

8/08/2026 - 8:57πμ
(Φωτ.: pixabay.com/el/users/cocoparisienne-127419/)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας έως τους 39 βαθμούς και ισχυροί άνεμοι

8/08/2026 - 8:07πμ
(Φωτ. αρχείου: Σωτήρης Δημητρόπουλος / Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε κατάστημα στον Άλιμο – Εκκενώθηκε προληπτικά πολυκατοικία

7/08/2026 - 11:33μμ
Η είσοδος της ΔΕΘ (φωτ. αρχείου: Έλλη Τσολάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάπλασή της – Προϋπολογισμός 204,6 εκατομμύρια ευρώ

7/08/2026 - 10:43μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Πιερία: Διαρρήκτες πήραν από αυτοκίνητο αντικείμενα αξίας άνω των 19.000 ευρώ! – Δύο συλλήψεις

7/08/2026 - 9:00μμ
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος (φωτ.: ertnews.gr / Βασίλης Αναστασιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: «Τα έχασα όλα» – Συγκλονίζει ο πατέρας, τι λέει ο οδηγός του φορτηγού

7/08/2026 - 7:14μμ
Ο καπνός από την πυρκαγιά στο Στεφάνι Κορινθίας πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, Παρασκευή 7 Αυγούστου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Στεφάνι Κορινθίας: Ο καπνός σκέπασε τις Μυκήνες – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις

7/08/2026 - 6:26μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Στεγαστικό επίδομα: Ποιοι 1.120 φοιτητές θα λάβουν 2.000 ή 2.500 ευρώ

7/08/2026 - 6:02μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Πέτρινο Γεφύρι Κόνιτσας (πηγή: creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)

Γαβούστημα 2026: Το μεγάλο πολιτιστικό συναπάντημα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Καππαδοκών Κόνιτσας «Οι Ρίζες»

13 λεπτά πριν
Το Bosintang (ονομασία στη Νότια Κορέα) ή tan'gogikuk (ονομασία στη Βόρεια Κορέα) είναι μια κορεατική σούπα με κρέας σκύλου ως κύριο συστατικό (πηγή: creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)

Βόρεια Κορέα: Σούπα με κρέας σκύλου και προπαγάνδα εν μέσω καύσωνα

51 λεπτά πριν
Στιγμιότυπο από τις 14ες Ποντιακές Μνήμες 2025 της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης (φωτ.: facebook.com/enosipontionpolichnis?locale=el_GR)

Ένωση Ποντίων Πολίχνης: 15ες Ποντιακές Μνήμες 2026 στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου

1 ώρα πριν
(Φωτ.: pixabay.com/users/alexas_fotos-686414)

Νέες μειώσεις τιμών σε βασικά αγαθά στα ράφια των σουπερμάρκετ

2 ώρες πριν
Άποψη του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου, τον Ιούνιο του 1966, λίγες ώρες πριν από την παράσταση «Ικέτιδες» του Ευριπίδη που σκηνοθέτησε ο Πόντιος δημιουργός Τάκης Μουζενίδης – αριστερά σε νεότερη ηλικία (πηγή: nt-archive.gr/pub/2317)

Τάκης Μουζενίδης: Από την Τραπεζούντα στην κορυφή του Εθνικού Θεάτρου

2 ώρες πριν
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά (φωτ.: Δανάη Δαυλοπούλου/ EUROKINSSI)

Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από τα λιμάνια της Αττικής

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign