pontosnews.gr
Κυριακή, 6/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Θέμης Αδαμαντίδης: Καταπέλτης και η μητέρα των ανήλικων παιδιών του, μιλά για τον εφιάλτη που έζησε

Είχε καταθέσει μήνυση το 2020, και τώρα στέκεται στο πλευρό της Βαρβάρας Κίρκη

3/07/2022 - 1:44μμ
(Φωτ.: youtube)

(Φωτ.: youtube)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Ο κλοιός γύρω από τον Θέμη Αδαμαντίδη στενεύει, καθώς και η πρώην σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του Αναστασία Στεφάνοβα, μιλώντας στο protothema.gr, υπογραμμίζει ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα κακοποίησης.

Τα τελευταία χρόνια, μετά το χωρισμό τους, η Στεφάνοβα ζει στη Βουλγαρία με τα παιδιά της. Εκτός από την κακοποίηση που καταγγέλλει από τον τραγουδιστή, τον εγκαλεί και για αδιαφορία απέναντι στα παιδιά που έχει μαζί του, καθώς δεν καταβάλλει διατροφή.

Τονίζει δε ότι θα προχωρήσει και με τη μήνυσή της εναντίον του, έχοντας χαρτί ιατροδικαστή.

Οι αποκαλύψεις της Αναστασίας Στεφάνοβα στο protothema.gr:

«Είμαι η μητέρα των παιδιών του, έχω δύο γιους με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Θέμη 12 ετών και τον Γιώργο 5 ετών. Ήμουν 15 χρόνια μαζί του, η ζωή μου ήταν μια κόλαση. Την υποστηρίζω τη Βαρβάρα, και αυτά που λέει η κοπέλα είναι όλα αλήθεια. Αυτή πέρασε χειρότερη ζωή από τη δική μου δίπλα στον Θέμη. Του έκανα κι εγώ μήνυση τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά δεν είχα λεφτά για να πληρώσω δικηγόρο και η υπόθεσή μου δεν προχώρησε. Με είχε χτυπήσει μπροστά στα παιδιά. Μια μέρα κάπου είχε πάει, ήρθε στο σπίτι μετά από πέντε μέρες κι άρχισε να με βρίζει και να με χαστουκίζει. Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια, και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα κι είχαν μελανιάσει τα πόδια μου. Αυτός αφού με χτύπησε, σηκώθηκε κι έφυγε. Τότε πήγα κι έκανα τη μήνυση. Του είπα ότι έκανα μήνυση αλλά αυτός δεν πτοήθηκε, συνέχισε να κάνει τα ίδια.

»Έχω φάει πολλά χαστούκια από τον Θέμη, με είχε σπρώξει και είχα σπάσει τα πλευρά μου. Καλούσα την αστυνομία κι αυτός έφευγε από το σπίτι. Γινόταν καταγραφή περιστατικού και τελείωνε εκεί το θέμα. Μετά από τρεις μέρες επέστρεφε στο σπίτι, κλοτσούσε την πόρτα, και ξανά τα ίδια. Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του… κουράστηκα, το καταλαβαίνετε; Μάζεψα τα παιδιά μου κι έφυγα μακριά του για να σωθώ. Εγώ αρρώστησα μαζί του.

»Έχω χαρτί από ιατροδικαστή, και μετά το περιστατικό με την Βαρβάρα σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ τη δική μου μήνυση.

»Δεν μου δίνει διατροφή για τα παιδιά, δεν μου δίνει λεφτά για τα διαβατήρια των παιδιών ώστε να μπορέσω να τα φέρω για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να δουν τους νονούς τους και τους συγγενείς μας. Με βρίζει στο τηλέφωνο, με αφήνει να πεινάω με τα παιδιά, αλλά εγώ δουλεύω εδώ στη Βουλγαρία και προσπαθώ να ζήσω αξιοπρεπώς μαζί με τα παιδιά μου. Στέλνει χρήματα μόνο όποτε το θυμάται. Και να σας πω και κάτι; Η Βάρβαρα με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από τον δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του και την αγαπώ πολύ.

»Όλα τα χρόνια με απατούσε, “σύννεφο” το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά, κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε. Όλα αυτά έναν χρόνο πριν χωρίσουμε οριστικά και φύγω να πάω στη Βουλγαρία. Την πιστεύω τη Βαρβάρα γιατί ο Θέμης πληγώθηκε όταν έφυγα από το σπίτι μαζί με τα παιδιά και πήγα στη Βουλγαρία. Κι άρχισε να ξεσπάει πάνω στην Βαρβάρα, πιστεύω. Πληγώθηκε ο εγωισμός του. Δηλώνει ότι έχει πέντε γιους και δεν τον νοιάζει για τα παιδιά του, καθόλου. Δεν θα κρυφτώ, τελείωσε για μένα ο Θέμης».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε συλλήψεις για φωτιές από αμέλεια – Από καντήλι έως καύση απορριμμάτων

6/09/2026 - 9:12μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιαννιτσά: Πέθανε ο 27χρονος μετά τον καβγά έξω από νυχτερινό μαγαζί

6/09/2026 - 5:31μμ
Εξάρτημα του μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-4 Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας, στο σημείο συντριβής του. Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026  (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)
ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση Phantom: Τα τελευταία δευτερόλεπτα και τα στοιχεία-κλειδιά της έρευνας

6/09/2026 - 3:55μμ
Καπνός από τη φωτιά στη Δροσοπηγή Αφιδνών, Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: Facebook / Πυρκαγιά Ενημέρωση / Nikos Livanos)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Δροσοπηγή Αφιδνών: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις – Μήνυμα από το 112

6/09/2026 - 12:28μμ
(Φωτ.: Πολιτική Προστασία Δήμου Κόνιτσας)
ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε μέρες καίει η φωτιά στο δάσος της Τραπεζίτσας στην Κόνιτσα

6/09/2026 - 11:56πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κόλπος Κεγχρεών: Ένας νεκρός σε σύγκρουση θαλαμηγού με λέμβο

6/09/2026 - 8:34πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Άλλη μια μέρα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες – Λίγα σύννεφα, κι αυτά στα βουνά

6/09/2026 - 8:08πμ
(Φωτ.: facebook)
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Θρήνος για τον σμηναγό Δημήτρη Πέτρου που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στην Τανάγρα

5/09/2026 - 10:51μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέος Κουβαράς: Σορός εντοπίστηκε σε ΙΧ κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς

5/09/2026 - 9:04μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Μαραθώνας: Αναβολή για τη Δευτέρα στη δίκη μητέρας και γιου για εξαφάνιση νεκρού

5/09/2026 - 6:05μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαδηλωτής κρατά πλακάτ με τη μορφή του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη λέξη «Yok» [«Όχι»] (φωτ.: EPA / Christophe Petit Tesson)

Το ιρανικό ντόμινο απειλεί τον Ερντογάν: Πετρέλαιο, πληθωρισμός και η σκιά της κάλπης

7 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Πάνος Πραγιάννης)

Super League: Απίθανο 3Χ3 ο Παναιτωλικός – Νίκη ο ΟΦΗ, μοιρασιά στο Περιστέρι

28 λεπτά πριν
Η Αγορά της αρχαίας Σμύρνης ακόμα επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους αρχαιολόγους (φωτ.: Turkish Ministry of Culture and Tourism)

Η Σμύρνη «μίλησε» ξανά: Άγνωστοι χώροι και σπάνιες τοιχογραφίες ήρθαν στο φως

45 λεπτά πριν
Κατηγορούμενοι ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου στη Γιασί Αντά (φωτ.: Devlet Başkanlığı Cumhuriyet Arşivi / Independent Türkçe)

Σεπτεμβριανά 1955: Ποιοι δικάστηκαν και ποιοι έμειναν στο απυρόβλητο

1 ώρα πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)

Πέντε συλλήψεις για φωτιές από αμέλεια – Από καντήλι έως καύση απορριμμάτων

2 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ)

Γερμανία: Συναγερμός για την άνοδο της ακροδεξιάς στη Σαξονία-Άνχαλτ

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV