pontosnews.gr
Σάββατο, 27/06/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Νέο παραλήρημα Ερντογάν κατά της Ελλάδας: Αυτά δεν τα χάφτουμε Μητσοτάκη. Θα πάθετε ότι και οι πρόγονοί σας πριν από 100 χρόνια

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής εμφάνισης σε συνάντηση νέων στη Βαν της ανατολικής Τουρκίας

12/06/2022 - 9:07μμ
(Πηγή: YouTube/Anadolu Ajansi)

(Πηγή: YouTube/Anadolu Ajansi)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Προεκλογική εκστρατεία κάνει ο Τούρκος πρόεδρος, με μόνιμο θέμα τις απειλές κατά της Ελλάδας. Αντί να ασχολείται με τα πλείστα εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας και με το πώς θα ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν να χάνει από όλους τους αντιπάλους του, επιδίδεται σε επιθέσεις κατά της Ελλάδας και της Δύσης αλλά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σήμερα, μιλώντας σε συνάντηση νέων στη Βαν της ανατολικής Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε νέα επίθεση στην Ελλάδα και προειδοποίησε πως θα πάθουμε ότι και οι πρόγονοί μας πριν από 100 χρόνια.

O Ερντογάν υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση μετά τις σαφείς προειδοποιήσεις της Άγκυρας αποφάσισε να μην κάνει νέες δηλώσεις κατά της Τουρκίας: «”Δεν θα κάνουμε δηλώσεις κατά της Τουρκίας πλέον. Δεν έχουμε κάτι νέο να πούμε”. Τον πιστεύουμε. Τον φιλοξένησα στην έπαυλη Vahdettin, καταλήξαμε σε συμφωνία στο δείπνο, μετά απ’ αυτό να μιλάμε μεταξύ μας. Εντάξει. Πέρασαν δύο-τρεις εβδομάδες, πας στις ΗΠΑ και απευθύνεις ομιλία στο Κογκρέσο κατά της πώλησης F16 (στην Τουρκία). Έστησαν 5+4 αμερικανικές βάσεις (στην Ελλάδα). Κι όταν ρωτάμε γιατί τις έφτιαξαν, λένε “κατά των Ρώσων”. Τι κάνατε εσείς στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας; Τα λόγια σας είναι γεμάτα ψέματα. Δεν μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τη Δύση. Μπλοκάρουν από το 1963 την ένταξή μας στην ΕΕ. Δεν έχουν εντιμότητα. Το δικό μας έθνος έχει ακεραιότητα», είπε ο Ερντογάν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Vatan.

«Αυτά δεν τα χάφτουμε Μητσοτάκη. Η μαγκιά αυτού του λαού δεν χάφτει τέτοιες πλάκες… Όταν σ’ αυτό το λαό πριν από 100 χρόνια οι πρόγονοί σου επιχείρησαν να κάνουν τέτοια πλάκα, ξέρεις τι έπαθαν. Μην επιχειρήσεις να πάθετε το ίδιο…», είπε ο Ερντογάν σύμφωνα με την ανταπόκριση του Μανώλη Κωστίδη στον τ/σ ΣΚΑΪ.

«Πήγαμε με τον κυβερνητικό μου εταίρο, τον Μπαχτσελί, στην άσκηση EFES 2022. Δώσαμε μήνυμα κάπου –ξέρετε πού– και φαίνεται πώς το κατάλαβαν», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Είναι σαφές πως από τα λεγόμενά του ο Τούρκος πρόεδρος αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Μένει μόνο να το δηλώσει και στους διεθνείς οργανισμούς, και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την πρώτη αποστολή Έλληνα αστροναύτη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026 (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μαξίμου ο σχεδιασμός για την πρώτη ελληνική αποστολή αστροναύτη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

26/06/2026 - 12:19μμ
Ο Αλέξης Τσίπρας σε πρόσφατη εκδήλωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, στη Νίκαια (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης / EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η κυβερνητική πρωτιά με την ΕΛ.Α.Σ. και τέλος στον κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ

25/06/2026 - 11:59μμ
Tο εμβληματικό μνημείο «Είμαστε τα βουνά μας» ή «Τατίκ-Παπίκ» (δηλαδή «Η Γιαγιά και ο Παππούς»). Το γλυπτό, έργο του Σαργκίς Μπαγκντασαριάν από το 1967, βρίσκεται βόρεια του Στεπανακέρτ και απεικονίζει έναν ηλικιωμένο άνδρα και μια γυναίκα λαξευμένους σε ηφαιστειακή πέτρα (πηγή: Matthew Karanian/ alchetron.com)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κραυγή της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος για τους ομήρους του Αρτσάχ: Έκκληση να μην μετατραπεί σε «ξεχασμένη υπόθεση» η πολιτική ομηρία 19 ανθρώπων

25/06/2026 - 6:40μμ
Φωτ.: (europeancommission/ Instagram)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Qatargate: Καμία ενημέρωση για άρση ασυλίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου δεν έχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

23/06/2026 - 6:21μμ
(Πηγή: © European Union, 2019 - Source: EP)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Qatargate: Στη Βουλή το αίτημα άρσης ασυλίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου

23/06/2026 - 2:43μμ
(Φωτ.: ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά – Πολιτικές αντιδράσεις μετά το περιστατικό

23/06/2026 - 11:38πμ
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, όταν ήταν Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην ΕΕ, τον Νοέμβριο 2019 (φωτ.: EPA/OLIVIER HOSLET)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Qatargate: Ένταλμα σύλληψης από τις Βρυξέλλες για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

22/06/2026 - 6:01μμ
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (με το λευκό πουκάμισο) προσερχόμενη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με ακόμα δύο άτομα (φωτ.: Δανάη Δαυλοπούλου/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών με αναστολή

22/06/2026 - 2:58μμ
Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την παρουσίαση της εφαρμογής PosoKanei, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026 (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για την ακρίβεια: Δεν υπάρχουν εύκολες ή μαγικές λύσεις

21/06/2026 - 12:33μμ
Ο Β. Χελένσκι στις Βρυξέλλες, 18/6/2026 (φωτ.: EPA / Olivier Matthys)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρυξέλλες: Με τον Ζελένσκι συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

18/06/2026 - 8:50μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Κολάζ - Πέννυ Παυλάκη απο SBS Greek και Μαρινέλλα από Eurokinissi)

Η Μαρινέλλα «ζωντανεύει» στο Σίδνεϊ μέσα από μια μεγάλη συμφωνική μουσική παράσταση

30 λεπτά πριν
Απολιθωμένος κορμός δέντρου στο νέο πάρκο απολιθωμάτων στο δάσος στην Κερασιά της βόρειας Εύβοιας (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου/STR)

Απολιθωμένο Δάσος Κερασιάς: Ένας άγνωστος φυσικός θησαυρός 7 εκατομμυρίων ετών στη βόρεια Εύβοια

58 λεπτά πριν
Δικαστική αίθουσα (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)

Δολοφονία Άγγελου: Καταδίκη 10 ετών στον 16χρονο για τον θάνατο του 17χρονου

1 ώρα πριν
Βελούδινος χρυσοκέντητος επενδύτης σε χρήση στους αστικούς πληθυσμούς της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας (φωτ.: Αλεξία Ιωαννίδου)

Μουσείο Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας: Η συλλογή ελληνικών ενδυμασιών «Βικτώρια Γ. Καρέλια»

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο)

Βαλκανικό πρωτάθλημα τζούντο U21: Δύο μετάλλια για την Ελλάδα

2 ώρες πριν
Καπνός από τη φωτιά στα Κρυονέρια του Δήμου Ναυπακτίας, Σάββατο 27 Ιουνίου 2026 (φωτ.: nafpaktianews.gr)

Φωτιά στη Ναυπακτία: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής σε δύσβατη δασική περιοχή

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign