pontosnews.gr
Σάββατο, 15/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Θα συνεχιστούν οι βροχές και οι καταιγίδες – Πού αναμένεται να εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα

Για φθινοπωρινή «έφοδο» την Παρασκευή κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου

7/06/2022 - 9:25μμ
(Φωτ. αρχείου)

(Φωτ. αρχείου)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Την Τετάρτη τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα ορεινά της Μακεδονίας, της Ανατολικής Θεσσαλίας, Στερεάς και Πελοποννήσου καθώς και στην Εύβοια, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στα υπόλοιπα τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, στο Νότιο Ιόνιο και στα ορεινά της Κρήτης.

Τα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας θα είναι κατά τόπους ισχυρά και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλάζι. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα δυτικά θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 16 έως 30, στη Θεσσαλία από 19 έως 33, στην Ήπειρο από 15 έως 29, στη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 28, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 18 έως 26, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 17 έως 30, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 18 έως 29 και στην Κρήτη από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως στα δυτικά τμήματά του θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 μποφόρ, στα νοτιοδυτικά τμήματά του θα στραφούν σε δυτικούς 3 έως 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα τμήματά του θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και το μεσημέρι τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών υπάρχει το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα είναι ισχυρότερα και υπάρχει πιθανότητα χαλαζόπτωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πάντως ο Σάκης Αρναούτογλου – σε ανάρτησή του στο Facebook – κάνει λόγο για φθινοπωρινή «έφοδο» με βροχές και καταιγίδες που «θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας».

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

Στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές το επόμενο 48ωρο!

Φθινοπωρινή “έφοδος” την Παρασκευή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα για “πολύ νερό” κατά τόπους!

Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις αλλά και μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 16:45 αλλά και στις 22:45 προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Από τη μεγάλη πυρκαγιά στη Σίβηρη, στις 13 Αυγούστου (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα Πολυγύρου δύο εργολάβοι του ΔΕΔΔΗΕ για τη φωτιά στη Σίβηρη

15/08/2026 - 10:50πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα & Λαύριο: Απαγορευτικό απόπλου ως το μεσημέρι – Τροποποιήσεις δρομολογίων από Πειραιά

15/08/2026 - 10:24πμ
(Φωτ.: Flickr / Ι.Μ. Βεροίας / Γεράσιμος Μπεκές)
ΕΛΛΑΔΑ

Βέρμιο: Παρακολουθήστε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από την Παναγία Σουμελά

15/08/2026 - 9:30πμ
Μέλη κλιμακίου της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (φωτ.: Πυροσβεστικό Σώμα)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε Βοιωτία και Δυτική Αττική: Στο μικροσκόπιο η γραμμή ρεύματος αιολικού πάρκου

15/08/2026 - 8:38πμ
Κύματα (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Δεκαπενταύγουστος με Red Code και ισχυρούς βοριάδες – Πού είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

15/08/2026 - 8:10πμ
Φωτιά στο νότιο Ρέθυμνο, στα Σελλιά. Παρασκευή 14 Αυγούστου 2026 (πηγή: iraklionews.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στα Σελλιά – Δεν έχει οριοθετηθεί το μέτωπο

14/08/2026 - 11:29μμ
Πυρκαγιά στη περιοχή Σιβήρη στη Χαλκιδική. Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026 (φωτ.: MOTIONTEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Χαλκιδική: 227 πυροσβέστες όλη τη νύχτα στη Σίβηρη – Κλειστός ο δρόμος προς Φούρκα

14/08/2026 - 9:58μμ
Αεροσκάφος επιχειρεί στη φωτιά στην Κω. Παρασκευή 14 Αυγούστου 2026 (πηγή: Βήμα της Κω)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κω: Μάχη στο Πυλί με πέντε εναέρια μέσα – Ενισχύσεις από τη Ρόδο

14/08/2026 - 8:32μμ
Καπνός από τη φωτιά στο νότιο Ρέθυμνο, δυτικά του Πλακιά προς Σούδα. Παρασκευή 14 Αυγούστου 2026 (πηγή: Facebook / Πυρκαγιά Ενημέρωση)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Από τα Σελλιά προς τη Σούδα το πύρινο μέτωπο – Εκκενώσεις μέσω 112

14/08/2026 - 8:25μμ
Πυροσβεστικό ελικόπτερο ανεφοδιάστηκε με νερό από τη θάλασσα κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης φωτιάς στη Σίβηρη Χαλκιδικής. Παρασκευή 14 Αυγούστου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Παπανίκος)
ΕΛΛΑΔΑ

Δεκαπενταύγουστος σε Red Code: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε μεγάλο μέρος της χώρας

14/08/2026 - 7:45μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεκαπενταύγουστος στη Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας (φωτ.: Γραφείο Τύπου Προεδρίας της Δημοκρατίας / Θοδωρής Μανωλόπουλος)

Παναγία Σουμελά: Τασούλας – Να αναγνωρίσει και η Τουρκία τη Γενοκτονία των Ποντίων

23 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον πρωτοπόρο Στέφανο Μάνο – Στα μηνύματα κυριαρχούν o ευθύς λόγος και οι ριζοσπαστικές απόψεις του

46 λεπτά πριν
Ο Θεόδωρος Δημήτριεφ σε σκηνή από την ταινία «Ερωτικές ιστορίες» (πηγή: imdb.com)

Θεόδωρος Δημήτριεφ: Οι ρωσικές ρίζες, οι ρόλοι και το «Άξιον εστί»

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI /  Λυδία Σιώρη)

e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ: Βροχή πληρωμών έως τις 21 Αυγούστου

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EPA / Pepe Torres)

Ισπανία: Ζημιές σε κτήρια και αυτοκίνητα στη Γρανάδα από σεισμό 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

2 ώρες πριν
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στη Μονή Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας. Δεκαπενταύγουστος 2026 (φωτ.: Προεδρία της Δημοκρατίας / Θοδωρής Μανωλόπουλος)

Παναγία Σουμελά: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας στο Βέρμιο – Πρώτη παρουσία ΠτΔ στον Δεκαπενταύγουστο μετά το 2019

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV