pontosnews.gr
Δευτέρα, 18/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Τζόνι Ντεπ: Η δικαστική δικαίωση μπορεί να αναστήσει την καριέρα του;

Έφεση αναμένεται να καταθέσει η Άμπερ Χερντ, καθώς δηλώνει ότι δεν μπορεί να δώσει την αποζημίωση των 10,4 εκατ. δολαρίων

2/06/2022 - 7:51μμ
(Φωτ.: EPA / Michael Reynolds)

(Φωτ.: EPA / Michael Reynolds)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Έφεση στη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τον Τζόνι Ντεπ αναμένεται να ασκήσει η Άμπερ Χερντ, που δηλώνει μέσω της δικηγόρου της ότι δεν μπορεί να πληρώσει τα 10,4 εκατ. δολάρια που επιδικάστηκαν ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της.

Αν και οι ένορκοι έκριναν ότι το κάποτε ανδρόγυνο αλληλοσυκοφαντήθηκε, τελικά αποφάσισαν να δικαιώσουν τον πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι NBC, η Ελέιν Μπρέντεχοφτ που εκπροσώπησε την Άμπερ Χερντ τόνισε ότι η εντολέας της δαιμονοποιήθηκε από τους δικηγόρους της άλλης πλευράς.

Η συνεδρίαση των επτά ενόρκων στην πολύκροτη δίκη κράτησε πάνω από 13 ώρες. Αποφάσισαν να δικαιώσουν τον Τζόνι Ντεπ στα τρία από τα σημεία της αγωγής, επιδικάζοντας συνολικά αποζημίωση ύψους 15 εκατ. Τελικά το δικαστήριο του Φέρφαξ μείωσε το ποσό κατά 4,5 εκατ.

Ταυτόχρονα, οι ένορκοι έκριναν ότι ο 58χρονος πρώην σύζυγος δυσφήμισε την Άμπερ Χερντ, στην οποία επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 2 εκατ. στο πλαίσιο της δικής της αγωγής εναντίον του.

Το ερώτημα που πλέον απασχολεί έντονα τα διεθνή μέσα είναι εάν η ετυμηγορία θα βοηθήσει τον ηθοποιό να… αναστήσει την καριέρα του. Πάνω από 6 εβδομάδες κράτησε η ακροαματική διαδικασία, κατά τις οποίες η κοινή γνώμη έμαθε σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον θυελλώδη γάμο και το ατυχές τέλος του.

Η Άμπερ Χερντ αποχωρεί από το δικαστήριο (φωτ.: EPA / Michael Reynolds)

Σύμφωνα με το BBC, από δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι πολλοί Αμερικανοί ενδιαφέρονταν περισσότερο για το δικαστικό δράμα απ’ ό,τι για τον πόλεμο στην Ουκρανία ή για το ενδεχόμενο μιας ιστορικής απόφασης για τις αμβλώσεις από το αμερικανικό Ανώτατο Δικαστήριο.

Άλλωστε, η ζωντανή κάλυψη της δίκης από την τηλεόραση σημείωσε δισεκατομμύρια θεάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ άλλων κατέθεσαν ατζέντηδες του Χόλιγουντ, λογιστές και δικηγόροι, οι οποίοι κλήθηκαν να αξιολογήσουν αν ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ ζημίωσαν ο ένας την καριέρα του άλλου. Ο ηθοποιός κατέθεσε ότι έχασε 22,5 εκατ. δολάρια για την έκτη συνέχεια της ταινίας Οι Πειρατές της Καραϊβικής λόγω των ισχυρισμών της Άμπερ Χερντ για κακοποίηση.

Αλλά και η νομική ομάδα της πρώην συζύγου παρουσίασε μάρτυρες που ισχυρίστηκαν ότι το άστρο του είχε αρχίσει ήδη να δύει εξαιτίας της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του που περιλάμβανε κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Θαυμάστριες του Τζόνι Ντεπ έξω από το δικαστήριο (φωτ.: EPA / Michael Reynolds)

Μιλώντας στο BBC παραγωγός του Χόλιγουντ που έχει δουλέψει με τον Τζόνι Ντεπ και ζήτησε να μην κατονομαστεί εκτίμησε ότι δύσκολα θα μπορέσει να κλείσει συμβόλαιο με μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο. «Αν εκτοξεύει μπουκάλια, παίρνει ναρκωτικά και αργεί… Δεν πρόκειται να ανεχθούν καθυστερήσεις που κοστίζουν τεράστια ποσά για κάποιον ο οποίος πια δεν είναι λαμπρό αστέρι», σχολίασε.

Και μπορεί η κοινή γνώμη, όπως φάνηκε μέσα από τα social media, να πήρε και αυτή τελικά το μέρος του Τζόνι Ντεπ, ωστόσο αυτό δεν εγγυάται επιτυχία στο box office. Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, και ιδίως τα γραπτά μηνύματα προς την Άμπερ Χερντ, «έδιωξαν» το γυναικείο κοινό. Ο ηθοποιός αποκαλούσε τη σύζυγό του «χαζή αγελάδα» και μιλούσε για το «πτώμα της σε σήψη».

Βεβαίως, παρότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ –από τον Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ ως τον Μελ Γκίμπσον– έχουν κάνει επιτυχίες έπειτα από καταστροφικές διαμάχες για την καριέρα τους.

«Νομίζω ότι υπάρχουν στούντιο που θα το σκέφτονταν να συνεργαστούν μαζί του σε αυτή τη φάση», υποστήριξε από την πλευρά της η Κάρεν Νορθ, καθηγήτρια με αντικείμενο την διαχείριση της φήμης στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Άλλωστε, ποτέ ο Τζόνι Ντεπ δεν πέρασε προς τα έξω την εικόνα του καλού παιδιού. Έτσι οι γλαφυρές περιγραφές για κραιπάλες με ναρκωτικά και αλκοόλ εκτιμάται ότι ίσως δεν θα είναι τόσο καταστροφικές, όσο για κάποιον που έβγαζε μια πιο συντηρητική δημόσια εικόνα.

Ακόμα, παραγωγοί εικάζουν ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, όπου τα γυρίσματα διαρκούν έξι με οκτώ εβδομάδες, η αμοιβή είναι 250.000 δολάρια και ο πρωταγωνιστής λαμβάνει το 25% από τα δικαιώματα της ταινίας.

Ενδεχομένως, λένε, θα μπορούσε να εργαστεί και στην Ευρώπη. Ήδη έχει συμφωνήσει να εμφανιστεί σε μια γαλλική ταινία, της Μαϊουέν με την οποία συμπρωταγωνιστεί στην ταινία. Ο Τζόνι Ντεπ θα υποδυθεί τον βασιλιά Λουδοβίκο XV.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Γιάσερ Αμπάς, γιος του Μαχμούντ Αμπάς, εξέλεγη στην Κεντρική Επιτροπή της Φατάχ (πηγή: commons.wikimedia.org/wiki/File:NY_reunión_Pte_Palestina_y_autoridad_Nal_Palestina-_Juan_D_Cano_09)
ΚΟΣΜΟΣ

Γιάσερ Αμπάς: Στην Κεντρική Επιτροπή της Φατάχ ο γιος του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής

17/05/2026 - 1:50μμ
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Σι Τζινπίνγκ κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο συγκρότημα Τζονγκνανχάι, επίσημη κατοικία της κινεζικής ηγεσίας. Πεκίνο, 2 Σεπτεμβρίου 2025 (φωτ.: EPA / Alexander Kazakov / Sputnik / Kremlin Pool)
ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί ο Πούτιν πηγαίνει στην Κίνα μόλις έφυγε ο Τραμπ

17/05/2026 - 11:41πμ
Οχήματα περνούν μπροστά από ένα άδειο βενζινάδικο στην Αβάνα της Κούβας (φωτ.: EPA/Ernesto Mastrascusa)
ΚΟΣΜΟΣ

Κούβα: «Προστατευτείτε, αντισταθείτε, επιβιώστε και νικήστε» σε περίπτωση επίθεσης από τις ΗΠΑ

17/05/2026 - 9:20πμ
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο σημείο όπου όχημα παρέσυρε αρκετούς πεζούς στο κέντρο της Μόντενα, στη βόρεια Ιταλία (φωτ.: EPA/FRANCESCO VECCHI)
ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: 31χρονος παρέσυρε με αυτοκίνητο εσκεμμένα πεζούς στη Μόντενα – Επιτέθηκε και με μαχαίρι

16/05/2026 - 10:13μμ
Το αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων πυραύλων USS Spruance του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού εκτοξεύει πύραυλο Tomahawk κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στο πλαίσιο της επιχείρησης «Epic Fury» (φωτ.: EPA / US Navy)
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα κούρσα εξοπλισμών στην Ευρώπη; Η Γερμανία ψάχνει Plan B για τους Tomahawk και κοιτάζει προς drones και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

16/05/2026 - 8:14μμ
Μέλη της 65ης Ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας συμμετέχουν σε άσκηση τακτικής εκπαίδευσης (φωτ.: EPA / Press Service of the 65th Mechanized Brigade)
ΚΟΣΜΟΣ

Πλησιάζει το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία; Τα σενάρια που επαναφέρουν τη συζήτηση για την «επόμενη μέρα»

16/05/2026 - 6:06μμ
(Φωτ.: pixabay.com)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στη δυτική Αυστραλία: Νεκρός άνδρας μετά από επίθεση καρχαρία

16/05/2026 - 11:52πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ/Αρχείο)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Ανακοίνωσε ότι είναι νεκρός ο υπαρχηγός του ISIS, Αμπού Μπιλάλ αλ Μινούκι

16/05/2026 - 10:56πμ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τη συνάντησή τους στην Άγκυρα στις 11 Φεβρουαρίου 2026 (φωτ.: EPA / Necati Savas)
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα τουρκική κίνηση για ΑΟΖ και «Γαλάζια Πατρίδα»: Σχέδιο να αποκτήσει υπερεξουσίες ο Ερντογάν

15/05/2026 - 7:20μμ
Τηλεοπτική μετάδοση της συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με τον Σι Τζινπίνγκ, στο Πεκίνο στις 15 Μαΐου 2026  (φωτ.: EPA / Jessica Lee)
ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊβάν, όπλα και σιωπές: Το ερώτημα του Σι που ο Τραμπ αρνήθηκε να απαντήσει – Το νέο γεωπολιτικό παζάρι ΗΠΑ-Κίνας

15/05/2026 - 5:20μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)

Φαντασμαγορική φιέστα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το 14ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ

5 ώρες πριν
Η εικόνα με την οποία συνοδεύει την ανάρτησή του ο συγγραφέας (πηγή: facebook / Κοσμάς Αψαλιώτης Τσίναλης)

Έδεσσα: Ο Σύλλογος Ποντίων «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» παρουσιάζει την «Μπογαλού» του Κοσμά Τσίναλη

6 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: Ραφαήλ Γεωργιάδης / EUROKINISSI)

Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα

6 ώρες πριν
(Φωτ.: Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας)

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα χάντμπολ μετά από 22 χρόνια η Εθνική

6 ώρες πριν
Φωταγωγημένη η πρόσοψη της Βουλής για τη 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων (φωτ.:  EUROKINISSI / Αργυρώ Αναστασίου)

Κοζάνη: Σφοδρές αντιδράσεις και αίτημα αναβολής των σχολικών αγώνων τη 19η Μαΐου

7 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)

Super League – Play off: Αήττητη στα πλέι οφ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ – Δεύτερος ο Ολυμπιακός

7 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign