pontosnews.gr
Πέμπτη, 12/02/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Αισιόδοξος ο Ανδρουλάκης για νίκη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εκλογές

Μιλώντας στο κλείσιμο των τριήμερων εργασιών του 3ου Συνεδρίου ο πρόεδρος του κόμματος έβαλε τέλος στα σενάρια για συνεργασία τόσο με τη ΝΔ όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ

22/05/2022 - 6:52μμ
Στιγμιότυπο από την τρίτη ημέρα εργασιών του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Κυριακή 22 Μαΐου 2022. (Φωτ. αρχείου: Βασίλης Ρεμπάπης/Eurokinissi)

Στιγμιότυπο από την τρίτη ημέρα εργασιών του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Κυριακή 22 Μαΐου 2022. (Φωτ. αρχείου: Βασίλης Ρεμπάπης/Eurokinissi)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Την αισιοδοξία για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ–Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν τις αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στη δευτερολογία του μετά το μεσημέρι, με την οποία συνόψισε τις τριήμερες εργασίες του 3ου Συνεδρίου του κόμματος. « Η προσπάθεια μας δεν κοιτάζει το ταβάνι των δημοσκοπήσεων», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκθειάζοντας το καλό κλίμα ενότητας και σύμπνοιας που καταγράφηκε.

«Δεν πρέπει αυτό που έγινε τρείς μέρες εδώ να είναι η ηχώ του δωματίου. Πρέπει να γίνει η φωνή της κοινωνίας. Να δείξουμε ότι αλλάζουμε», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Μίλησε για μια νέα εποχή ενότητας – πολιτικής αυτονομίας και ανανέωσης, όπως έχει δεσμευθεί.

«Είμαστε απέναντι σ΄ αυτούς που προτείνουν προοδευτικά μέτωπα κι είπαν πώς κέρδισαν τη κυβέρνηση κι όχι την εξουσία», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης απορρίπτοντας τη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαστε απέναντι σ΄ όσους προτείνουν Μέτωπο Λογικής όμως συνεχίζουν να στηρίζουν το ρουσφέτι και την αναξιοκρατία», είπε κλείνοντας την πόρτα σε φλερτ της κυβέρνησης ενώ επεσήμανε ότι «το μόνο σταθερό μέτωπο της παράταξης είναι κατά της κάθε μορφής συντήρησης. Εδώ είναι ο προοδευτικός λόγος».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάλεσε «όσους από λανθασμένες συμπεριφορές απομακρύνθηκαν να επανέλθουν, για να χτίσουμε μαζί την επόμενη μέρα της παράταξης» και έκλεισε όμως την πόρτα του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ «σ΄ όσους το εγκατέλειψαν για μια καρέκλα εξουσίας» λέγοντας: «Δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Εκπτώσεις στις αξίες μας δεν θα γίνουν».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι είναι απόλυτη η καταδίκη της παραβίασης της διεθνούς νομιμότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ενώ ανέφερε ότι η Σοσιαλδημοκρατία πιστεύει στην Ευρώπη του Ουμανισμού και όχι σε μια Ευρώπη φρούριο συντήρησης και προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Αναστάσης Παπαληγούρας (φωτ. αρχείου: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Γιάννης Μωυσιάδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Αναστάσης Παπαληγούρας

12/02/2026 - 9:52πμ
Εικόνα από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, όπου πραγματοποιήθηκε η 6η Σύνοδος του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας (φωτ.: Δημήτρης Παπαμήτσος/Γρ. Τύπου Πρωθυπουργού/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης-Ερντογάν: «Ανοιχτά» τα ακανθώδη ζητήματα παρά τα βήματα προσέγγισης στην Άγκυρα – Casus belli, υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, μουσουλμανική μειονότητα, Κυπριακό

11/02/2026 - 8:09μμ
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Άγκυρα το 2024 (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με στόχο τη διατήρηση ανοικτών διαύλων επικοινωνίας η σημερινή συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν

11/02/2026 - 8:39πμ
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον, τον Ιούλιο του 2024 (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μήνυμα κανονικότητας» η περιοδική συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν – Δεν θα συζητηθούν οι θαλάσσιες ζώνες

10/02/2026 - 10:30μμ
Ο Παύλος Πολάκης σε παλαιότερη φωτογραφία, όρθιος στην ολομέλεια της Βουλής ν/σ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (φωτ. αρχείου: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης: Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προτείνει την άρση της ασυλίας του

10/02/2026 - 12:55μμ
Η Ελένη Καραγεωργοπούλου σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, τον περασμένο Οκτώβριο (φωτ.: Σωτήρης Δημητρόπουλος/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρελθόν η Ελένη Καραγεωργοπούλου για την Πλεύση Ελευθερίας – Ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή της στον Νικήτα Κακλαμάνη

10/02/2026 - 11:18πμ
O Βασίλης Κικίλιας στη Βουλή, σε ενημέρωση για το συμβάν στη Χίο. Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Δεν προκύπτει ενέργεια pushback στο συμβάν της Χίου

6/02/2026 - 4:45μμ
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου, 7 Δεκεμβρίου 2023 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στις 11 Φεβρουαρίου – Στην Άγκυρα το 6ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

5/02/2026 - 2:21μμ
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Χίου, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Κώστας Αναγνώστου)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή για τη Χίο – Πλεύρης: Μόνοι υπεύθυνοι οι δολοφόνοι διακινητές

4/02/2026 - 1:12μμ
Στιγμιότυπο από τον προαύλιο χώρο της Βουλής (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνταγματική Αναθεώρηση: Χρονοδιάγραμμα, κρίσιμα άρθρα και τα «αγκάθια» της διαδικασίας

3/02/2026 - 1:39μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή μελών της οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη παρασκευή και πώληση καπνικών προιόντων στον εισαγγελέα, το περασμένο Σάββατο (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος / EUROKINISSI)

Προφυλακίστηκαν οι «εγκέφαλοι» του διεθνούς κυκλώματος λαθραίων τσιγάρων, τα δύο αδέρφια και ακόμα οκτώ άτομα

3 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EPA/Abedin Taherkenareh)

Καταγγελία WhatsApp και Telegram για ρωσικό «μπλόκο» στη λειτουργία τους

28 λεπτά πριν
Ο ποντιακής καταγωγής σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς στην τελετή χωροθέτησης του «Δείκτη Μνήμης» - Σημείο Ζ, πλησίον του μνημείου Γρηγόρη Λαμπράκη, στον δήμο Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Νίκος Αρβανιτίδης)

Κώστας Γαβράς: Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη συνάντησε ο ποντιακής καταγωγής σκηνοθέτης

1 ώρα πριν
H Τζέσι Βαν Ρούτσελαρ που σκόρπισε το θάνατο στο σχολείο (φωτ.: Χ)

Καναδάς: Τρανς γυναίκα η ένοπλη που σκόρπισε τον θάνατο στο σχολείο – Είχε προβλήματα ψυχικής υγείας

2 ώρες πριν

Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί: Αν πάω πίσω φοβάμαι ότι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν – Ο λαός του Πόντου και οι Έλληνες πατριώτες με αγκάλιασαν

2 ώρες πριν
Ο λογότυπος του μετρό Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Μετρό Θεσσαλονίκης: Επανέρχεται το κανονικό ωράριο από τις 16 Φεβρουαρίου

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign