pontosnews.gr
Παρασκευή, 11/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αγαπάω ακόμα την Καρολάιν, δεν ήθελα να τη βλάψω

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια απάθεια και ψυχρότητα» κατέθεσε ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το παιδί του ζευγαριού

12/04/2022 - 10:33πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Με τη δήλωση ότι αγαπάει ακόμα την Καρολάιν Κράουτς, και ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, απάντησε ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην πρόεδρο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου σχετικά με το αν αποδέχεται ή όχι τις κατηγορίες για τη δολοφονία της συζύγου του.

Αυτή ήταν η πρώτη του τοποθέτηση ενώπιον του δικαστηρίου που καλείται να κρίνει εάν όντως δολοφόνησε την 20χρονη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και στη συνέχεια κρέμασε το σκύλο.

«Ποτέ δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου. Την αγαπούσα και την αγαπώ. Αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ από τη μέρα που τη γνώρισα», είπε. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν υπήρξε προμελέτη, κανένα όφελος ή κέρδος».

Σήμερα ανοίγει ο κύκλος των καταθέσεων από τους μάρτυρες κατηγορίας, 14 στο σύνολο. Ανάμεσά τους οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά όταν ο πιλότος ειδοποίησε για τη δήθεν ληστεία, η ιατροδικαστής που βρέθηκε στο χώρο και εντόπισε το ρολόι που κατέγραφε βιομετρικά δεδομένα της Καρολάιν Κράουτς, η γειτόνισσα και άλλοι.

Το εύρημα του ρολογιού ήταν καθοριστικής σημασίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας, καθώς από αυτό προέκυψε πως η 20χρονη κοιμόταν 6 λεπτά προτού μπει στη «διαδικασία μηχανισμού του θανάτου». Η ανάλυση των δεδομένων καταρρίπτει, σύμφωνα με τη δικογραφία, όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου περί έντονης φιλονικίας που προηγήθηκε και περί «ψυχικού βρασμού» υπό τον οποίο έδρασε.

Στον κατάλογο των μαρτύρων είναι και οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι ωστόσο πιθανότατα δεν θα σταθούν απέναντι στον 34χρονο και θα εκπροσωπηθούν από τον συνήγορό τους.

Τα κινητικά προβλήματα που έχει ο πατέρας και η σύσταση ειδικών στη μητέρα να μην αντιμετωπίσει τον δολοφόνο της κόρης της ώστε να μην φορτιστεί ψυχικά για να μπορεί να προσφέρει ηρεμία στην μόλις 2 ετών Λυδία που μένει πλέον μαζί τους, μάλλον καθιστούν απλησίαστη τη δικαστική αίθουσα.

Δεν έχω ξαναδεί τέτοια απάθεια

Ο αστυνομικός που πήρε το μωρό στην αγκαλιά του κατέθεσε ότι η στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν από την αρχή περίεργη: «Είπαμε ότι ήταν πολύ σοκαρισμένος ή πολύ ψύχραιμος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντίδραση. Μου έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του ή η έλλειψη αντίληψης της κατάστασης. Θεωρήσαμε ότι είναι σε σοκ και δεν ήθελε να πάρει το παιδί αγκαλιά. Έπρεπε κάποιος να πάρει το παιδί. Μου ζήτησε λίγο χρόνο να πάρει τους γονείς του. Τους πήρε τελικά να έρθουν να το πάρουν».

Περιέγραψε ακόμα ότι όταν λύθηκε ο πιλότος έκατσε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να σκουντάει την 20χρονη. «Του είπαμε ότι έχει τελειώσει, είναι νεκρή. Έκανε κάποιες ενέργειες ότι βρισκόταν σε σοκ και ζήτησε να πάρει το μωρό αγκαλιά. Του το έδωσα αλλά επειδή οι κινήσεις του φαίνονταν άγαρμπες και κουνούσε το μωρό δεξιά-αριστερά σαν κούκλα, σαν σε κατάσταση θρήνου, του το πήρα αμέσως από τα χέρια», είπε ο αστυνομικός.

Μάλιστα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε να παρέμβει, λέγοντας ότι στεναχωριέται που άκουσε από τον αστυνομικό ότι δεν πήρε το παιδί του αγκαλιά και ότι ήταν ψυχρός και απαθής.

«Το περιστατικό είναι γραμμένο σε υψηλή ανάλυση στο κεφάλι μου. Εγώ είμαι αυτός που σας έφερα κάτι να βάλετε για να μην κρυώνετε και σας έφερα τα παπούτσια σας και σας έδωσα το τηλέφωνο για τους γονείς σας. Το μωρό δεν το πήρατε καθόλου στην αγκαλιά σας. Μετά ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν θυμάμαι ποιος το παρέδωσε», απάντησε ο μάρτυρας.

Και πρόσθεσε: «Δεν είδα κάποια αντίδραση από εσάς. Εγώ δηλώνω την απάθεια και την ψυχρότητα σε ένα τέτοιο σκηνικό και γενικά, αλλά και υποκειμενικά κρίνοντας το πώς θα αντιδρουσα εγώ με έναν νεκρό σκύλο, τη νεκρή γυναίκα και το μωρό επάνω της. Θα είχα ανέβει πάνω στο δέντρο».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Από το ΑΤ Κυψέλης στην Ευελπίδων οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Παρασκευή  11 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Κακουργηματική δίωξη στους δύο γιατρούς – Τι μπαίνει στο μικροσκόπιο

11/09/2026 - 3:35μμ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην πρεμιέρα του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στον Βοτανικό (φωτ.: EUROKINISSI / Κώστας Κατωμέρης)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Τη Δευτέρα η κηδεία, στη Νίκαια – Τι έδειξε η νεκροτομή

11/09/2026 - 2:23μμ
Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό, στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, λίγο πριν από την απολογία του, στις 31 Οκτωβρίου 2025 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Κασιδιάρης: Αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου – Προαναγγέλλει κάθοδο στις εκλογές

11/09/2026 - 1:17μμ
Από το ΑΤ Κυψέλης στην Ευελπίδων οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Παρασκευή  11 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Μαζωνάκη: Στη Δικαιοσύνη οι γιατροί, στο μικροσκόπιο τα κέντρα longevity

11/09/2026 - 12:53μμ
Τα βιβλία περιμένουν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε' τάξης του 34ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης. Παρασκευή  11 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σχολεία: Πρώτο κουδούνι σήμερα – Τι αλλάζει τη νέα χρονιά

11/09/2026 - 9:19πμ
Η είσοδος της πολυκατοικίας στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι. Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Στον εισαγγελέα οι δύο γιατροί – Στο μικροσκόπιο το κρίσιμο τρίωρο και η πλασμαφαίρεση

11/09/2026 - 8:29πμ
(Φωτ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα – Βροχές και καταιγίδες στα ορεινά

11/09/2026 - 8:10πμ
(Φωτ.: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί – Τι βρέθηκε στο ιατρείο

10/09/2026 - 7:56μμ
(Φωτ.: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Σμηναγός Δημήτρης Πέτρου: Το τελευταίο «αντίο» στον πιλότο που έφυγε τόσο πρόωρα στο δυστύχημα στην Τανάγρα

10/09/2026 - 6:35μμ
(Φωτ.: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία στην έρευνα για τον θάνατό του – Η οικογένεια όρισε τεχνικό σύμβουλο

10/09/2026 - 5:44μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Федерація грецьких товариств України/Facebook)

Πανηγύρι στο Λβιβ: Η ελληνική ιστορία της Ουκρανίας μέσα από την τέχνη, την παράδοση και τη γαστρονομία

18 λεπτά πριν
(Φωτ.: facebook / ΣΠΦΝΑ)

Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής: Πλησιάζει η ώρα για το καθιερωμένο καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών

46 λεπτά πριν
Ο έναστρος ουρανός πάνω από την Κρήτη (φωτ.: Unsplash / Evgeni Tcherkasski).

Πέντε πλανήτες και η «Πανσέληνος της Συγκομιδής» στον ελληνικό ουρανό

1 ώρα πριν
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ στο Κογκρέσο των Αντιπροσώπων στη Μαδρίτη, στις 3 Σεπτεμβρίου 2026, κατά την ενημέρωση για τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης στη Θέουτα μετά τις μαζικές διελεύσεις των συνόρων τον Ιούλιο (φωτ.: EPA / Chema Moya)

Θέουτα: Η μεταναστευτική κρίση που «στριμώχνει» τον Σάντσεθ και ενισχύει την Ακροδεξιά

2 ώρες πριν
Το δισέλιδο υπόμνημα των πληρεξουσίων των Ελλήνων του Πόντου προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο, με ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου 1920 (πηγή: Πολιτικό Αρχείο του Πόντου / Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης / ΑΠΘ)

«Μόνος ο μητροπολίτης Αμασείας αντέστη»: Το υπόμνημα για την Τραπεζούντα που έφτασε στον Βενιζέλο

2 ώρες πριν
Από το ΑΤ Κυψέλης στην Ευελπίδων οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Παρασκευή  11 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)

Θάνατος Μαζωνάκη: Κακουργηματική δίωξη στους δύο γιατρούς – Τι μπαίνει στο μικροσκόπιο

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV