pontosnews.gr
Τετάρτη, 3/12/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κυψέλη: Η μητέρα περιφερόταν στην Αθήνα επί χρόνια με το πτώμα του παιδιού στο μπαούλο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της παιδοκτονίας

12/02/2022 - 6:39μμ
Το διαμέρισμα, όπου διέμεναν (φωτ.: Βασίλης Ρεμπάσης/ Eurokinissi)

Το διαμέρισμα, όπου διέμεναν (φωτ.: Βασίλης Ρεμπάσης/ Eurokinissi)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Μετά από πέντε χρόνια εξιχνιάστηκε η παιδοκτονία ενός 7χρονου αγοριού. Το παιδί το είχε σκοτώσει η ίδια του η μητέρα με τον σύντροφό της και το έκρυβαν στο μπαλκόνι.

Το ζευγάρι ομολόγησε την πράξη του και μάλιστα προσπάθησαν να τη δικαιολογήσουν λέγοντας ότι το παιδί ήταν ανήσυχο εκείνη την ημέρα.

Τους τελευταίους μήνες οι Αρχές είχαν ενημερωθεί ότι το ένα από τα δύο παιδία της 29χρονης μητέρας, εδώ και χρόνια, έλειπε. Επιπλέον γνώριζαν ότι επρόκειτο για ένα εξαιρετικά κακοποιητικό περιβάλλον σε βάρος των παιδιών της.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής άρχισε να διερευνά την υπόθεση. Σύντομα ήρθαν στο φως διάφορα στοιχεία. Η 29χρονη είχε δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πριν τη δολοφονία είχε χωρίσει από το πατέρα τους και ζούσε με καινούργιο σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να ήταν, όπως και η ίδια χρήστης ναρκωτικών και αλκοόλ.

Την ημέρα της δολοφονίας, η 8χρονη τότε κόρη της γυναίκας, πήγε σε μία φίλη της και διανυκτέρευσε εκεί. Το κορίτσι αφαιρέθηκε από την οικογένεια από την Εισαγγελία, λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς της οικογένειας και βρέθηκε σε ανάδοχη οικογένεια το 2018.

Το 7χρονο αγόρι, όμως, παρέμεινε μαζί τους. Ο 33χρονος, σήμερα, σύντροφός της το κακοποιούσε συχνά με τη δικαιολογία ότι έκανε φασαρία και ήταν ανήσυχο και το άφηναν νηστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, το χτυπούσε και το άφηνε όρθιο για ώρες ως τιμωρία και το φίμωνε με μονωτικές ταινίες. Αυτό είχε συμβεί και τη μοιραία εκείνη μέρα.

Όταν το παιδί έβαλε τα κλάματα, άρχισε να το χτυπάει και στη συνέχεια το φίμωσε με μονωτική ταινία σε μύτη και στόμα με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Η μητέρα δήλωσε ότι έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή και δεν κατάλαβε τίποτα από όσα συνέβησαν. Όταν το κατάλαβε είπε στον 33χρονο να φύγει για δύο μέρες, για να αποφασίσει τι θα κάνει με το πτώμα. Ο δολοφόνος ήταν οικοδόμος τότε. Κατασκεύασε μία κρύπτη με τούβλα στην ταράτσα της οικίας που διέμεναν επί της οδού Σκιάθου 5, το έθαψε εκεί.

Το διαμέρισμα, όπου διέμεναν (φωτ.: Γραφείο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας/ Eurokinissi)

Όταν μετά από ένα χρόνο τους έκαναν έξωση, ξέθαψε την σορό του άτυχου παιδιού και την τοποθέτησε σε μία εργαλειοθήκη, ενώ το ζευγάρι που ζούσαν σαν άστεγοι, περιφέρονταν επί έναν χρόνο με αυτή την εργαλειοθήκη και το πτώμα του παιδιού μέσα σε αυτή, στους δρόμους της Αθήνας.

Όταν αργότερα βρήκαν ένα νέο σπίτι για να μείνουν επί της οδού Αστυπάλαιας στην Κυψέλη, έβαλε την εργαλειοθήκη στο αποθηκευτικό χώρο ενός καναπέ που είχαν βγάλει στο μπαλκόνι, όπου και βρέθηκε από τους αστυνομικούς.

Για να καλύψουν την απουσία του, η 29χρονη είχε δηλώσει ότι είχε έρθει από την Πολωνία ο πατέρας του παιδιού και τον πήρε. Αυτό, όμως, ήταν αδύνατο, όπως έμαθαν οι Αρχές πρόσφατα, αφού ο ίδιος ήταν έγκλειστος σε ψυχιατρείο από το 2018 και δεν έχει έρθει στην Ελλάδα.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στην παλιά τους οικία στην οδό Σκιάθου διαπίστωσαν πως στην ταράτσα όντως υπήρχε αυτοσχέδιος τάφος, στη συνέχεια τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια, τις νυχτερινές ώρες, τους ανέκριναν και ομολόγησαν σήμερα το πρωί.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για την ανθρωποκτονία του άτυχου παιδιού και βεβαίως η μητέρα αντιμετωπίζεται ως συναυτουργός στο ειδεχθές αυτό έγκλημα.

(Φωτ.: Γραφείο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας/ Eurokinissi)

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε αρχές του 2017 στην Αθήνα.

Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου.

Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στη Θεσσαλία εκτιμάται ότι έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 4.000 τρακτέρ (φωτ.: EUROKINISSI/Αντώνης Νικολόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Στο πλευρό τους οδηγοί φορτηγών και ταξί – Συλλαλητήρια και αποκλεισμοί τελωνείων

3/12/2025 - 9:45πμ
Ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα, φωτογραφίες κι άλλα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το σπίτι του 58χρονου (φωτ.: Ελληνική Αστυνομία)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Χειροπέδες σε 58χρονο διακινητή για πλαστογραφία – «Ταρίφα» 2.000-3.500 ευρώ για κάθε μετανάστη

3/12/2025 - 8:35πμ
Θαραλλέος ποδηλάτης στην παραλία της Θεσσαλονίκης (φωτ. αρχείου: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ασθενείς βροχές και σποραδικές καταιγίδες για το μέσον της εβδομάδας

3/12/2025 - 8:00πμ
Η Εισαγγελία Χανίων (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο επίσκοπος Δορυλαίου για την εκχώρηση μοναστηριακής περιουσίας

2/12/2025 - 11:18μμ
Συγκεντρωμένα τρακτέρ στα Μάλγαρα, στο ύψος των διοδίων (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγροτικά μπλόκα: Άνοιξε το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα, κλειστό το τελωνείο Ευζώνων

2/12/2025 - 9:34μμ
Λήψη με drone από το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο της Εθνικής Οδού στη Νίκαια Λάρισας, Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Νικολόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Φουντώνουν τα μπλόκα: «Θα κάνουμε γιορτές στο δρόμο» λένε οι αγρότες

2/12/2025 - 5:28μμ
Ο συνήγορος της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, έξω στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (φωτ.: Σωτήρης Δημητρόπουλος/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα Ματσούκα: Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή για παραβάσεις του ΚΟΚ

2/12/2025 - 3:51μμ
Εικόνα από την απεργιακή συγκέντρωση και πορεία ταξί στην Αθήνα (φωτ.: Κώστας Τζούμας/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Ταξί: 48ωρη απεργία γιατί «τα περιθώρια του διαλόγου εξαντλήθηκαν»

2/12/2025 - 2:40μμ
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο Ρομά που έκλεψε μοτοσικλέτα, οδηγούσε επικίνδυνα και αγνόησε τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

2/12/2025 - 1:41μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ)
ΕΛΛΑΔΑ

Σταθμός Ευζώνων: Έκλεισαν τα σύνορα οι αγρότες προς την Ελλάδα και προς τα Σκόπια

2/12/2025 - 12:43μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από το αρχείο του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών: Σπίτια σε προσφυγικό συνοικισμό γύρω από την Αθήνα. Ένθετο απόσπασμα από χρονογράφημα της εφ. «Βραδυνή» με ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 1923

«Αφγανιστούπολις»: Όταν η Αθήνα φοβόταν τους πρόσφυγες της Μικρασιατικής Καταστροφής και της γενοκτονίας

5 λεπτά πριν
Στη Θεσσαλία εκτιμάται ότι έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 4.000 τρακτέρ (φωτ.: EUROKINISSI/Αντώνης Νικολόπουλος)

Αγρότες: Στο πλευρό τους οδηγοί φορτηγών και ταξί – Συλλαλητήρια και αποκλεισμοί τελωνείων

39 λεπτά πριν
(Φωτ.: instagram/griechische_gemeinde_moewa)

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με ποντιακό χρώμα από την Ελληνική Κοινότητα Μερφέλντεν-Βάλλντορφ

1 ώρα πριν
Ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα, φωτογραφίες κι άλλα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το σπίτι του 58χρονου (φωτ.: Ελληνική Αστυνομία)

Κυψέλη: Χειροπέδες σε 58χρονο διακινητή για πλαστογραφία – «Ταρίφα» 2.000-3.500 ευρώ για κάθε μετανάστη

2 ώρες πριν
Θαραλλέος ποδηλάτης στην παραλία της Θεσσαλονίκης (φωτ. αρχείου: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)

Ασθενείς βροχές και σποραδικές καταιγίδες για το μέσον της εβδομάδας

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: Ελληνική Αστυνομία)

Βουλή: Εγκρίθηκαν οι αυστηρότερες διατάξεις για οπλοκατοχή και οπλοχρησία

11 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign