pontosnews.gr
Δευτέρα, 19/10/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κακοκαιρία εξπρές με θυελλώδεις ανέμους, κρύο και χιονοπτώσεις

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

8/02/2022 - 8:09πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Ευσταθίου)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Ευσταθίου)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 με 10 μποφόρ θα πνέουν σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική χώρα, οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν πρόσκαιρα στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και της Εύβοιας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και δε θα ξεπεράσει στη βόρεια Ελλάδα και τα κεντρικά της ανατολικής χώρας τους 06 με 10 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου και στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά τους 12 βαθμούς. Στις Κυκλάδες, στη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 με 15 βαθμούς αλλά σε αυτές τις περιοχές η πτώση θα είναι αισθητή από το απόγευμα.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ:
Αττική

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονόνερο στα βόρεια και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μέτρα). Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν. Τις πρώτες πρωινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες κυρίως στα νότια.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί έως 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και στα ανατολικά θαλάσσια και παραθαλλάσια σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στη δυτική Μακεδονία και στα ορεινά-ημιορεινά των υπόλοιπων περιοχών, κατά τόπους πυκνές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, γρήγορα στη δυτική και στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας και από το μεσημέρι βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και τοπικά τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία έως 9 μποφόρ. Εξασθένηση από αργά το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα θα σταματήσουν γρήγορα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και, κυρίως στο Ιόνιο, πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου -03 (μείον 3) έως 06 βαθμούς.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, στα βόρεια χιονόνερο και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στις Σποράδες και τα θαλάσσια και παραθαλάσσια της Θεσσαλίας θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και πρόσκαιρα και στα ημιορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Τα φαινόμενα θα σταματήσουν από το μεσημέρι στη Θεσσαλία, σταδιακά στην ανατολική Στερεά και από αργά το απόγευμα στην ανατολική Πελοπόννησο.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα στα ανατολικά, 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρα ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα χιονόνερο και στα ορεινά της Κρήτης χιονοπτώσεις που βαθμιαία θα ενταθούν.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 7 με 8 και από το μεσημέρι βόρειοι 8 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Αισθητή πτώση από το απόγευμα.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου-Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές το πρωί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα χιονόνερο στα βόρεια.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ που γρήγορα στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα θα στραφούν σε βόρειους 8 με 10 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Αισθητή πτώση από νωρίς το απόγευμα στα βόρεια.

Εύβοια
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια και πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Οι βροχές που θα είναι κατά τόπους ισχυρές, το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Από την επιχείρηση διάσωσης στο ναυάγιο της Σάμου (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Βόρειο Αιγαίο: Δώδεκα οι νεκροί μετανάστες από τα ναυάγια σε Λέσβο και Σάμο

19/10/2026 - 1:32μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Παναγιώτης Μπαλάσκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Λέσβο: Έξι νεκροί αλλοδαποί μετά από σύγκρουση ταχύπλοου με σκάφος του Λιμενικού

19/10/2026 - 10:10πμ
Εικόνα από το σημείο όπου βρίσκεται το Συνεδριακό Κέντρο στη Λάρισα, τον χώρο διεξαγωγής της δίκης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη (φωτ.: Λεωνίδας Τζέκας/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για τα Τέμπη: Στο βήμα του μάρτυρα ξανά συγγενείς και τραυματίες για έβδομη εβδομάδα

19/10/2026 - 8:58πμ
(Φωτ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας στο ξεκίνημα της εβδομάδας

19/10/2026 - 8:08πμ
(Φωτ. αρχείου: Pixabay / Myriams-Fotos)
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός 12χρονου από πέντε ανηλίκους στο γήπεδο «Άλκης Καμπανός» στη Θεσσαλονίκη

19/10/2026 - 12:02πμ
Συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Κονταριώτισσα Πιερίας, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 (φωτ.: ΕΡΤnews)
ΕΛΛΑΔΑ

Πιερία: Πιλότος Canadair και θεολόγος οι δύο νεκροί του αεροπορικού δυστυχήματος

18/10/2026 - 7:12μμ
Στιγμιότυπο από τη σημερινή δοξολογία στην Παναγία Αχειροποίητο, με το λάβαρο της Πανεθνικής Οργανώσεως Μακεδονομάχων «Παύλος Μελάς» (πηγή: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας)
ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα: Τιμή στους αγωνιστές και μηνύματα ενότητας από τη Θεσσαλονίκη

18/10/2026 - 4:52μμ
(Φωτ.: kontariotissa.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πιερία: Δύο νεκροί από πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Κονταριώτισσα

18/10/2026 - 3:10μμ
(Πηγή: protothema.gr/orangepress.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο στη Μεταμόρφωση – Εκσφενδονίστηκε στις γραμμές του Προαστιακού ο οδηγός

18/10/2026 - 2:45μμ
Αν και η εικόνα είναι δημιούργημα της Τεχνητής Νοημοσύνης, κάπως έτσι στήνεται η συγκεκριμένη απάτη. Προσοχή!
ΕΛΛΑΔΑ

Πέλλα: Απάτη με αλουμινόχαρτο και «μαϊμού» υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ – Έκαναν φτερά 220 χρυσές λίρες και δεκάδες χιλιάδες ευρώ

18/10/2026 - 1:48μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από την επιχείρηση διάσωσης στο ναυάγιο της Σάμου (φωτ.: EUROKINISSI)

Βόρειο Αιγαίο: Δώδεκα οι νεκροί μετανάστες από τα ναυάγια σε Λέσβο και Σάμο

34 λεπτά πριν
Από αριστερά ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Λοράν Νουνιές, ο πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκορνί, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Φιλίπ Γκυστέν και η νομάρχης του νομού Λουάρ Μυριέλ Νγκουγιέν παρίστανται σε διυπουργική σύσκεψη διαχείρισης κρίσεων στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο Παρίσι (φωτ.: EPA/JULIEN DE ROSA / POOL  MAXPPP OUT)

Γαλλία: Μπαράζ χιλιάδων συλλήψεων μετά τις ταραχές – Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Νουνιές ο Μακρόν

1 ώρα πριν
Μέλη του χορευτικού τμήματος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροχωρίου Δράμας «Παναγία Σουμελά» (φωτ. αρχείου: facebook.com/Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροχωρίου Δράμας «Παναγία Σουμελά»)

Μ&Π Σύλλογος Μικροχωρίου Δράμας «Παναγία Σουμελά»: Ελάτε για χορό και γυμναστική

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EPA/ Miklail Metzel/ SPUTNIK/ KREMLIN POOL)

Βλαντίμιρ Πούτιν: «Πράσινο φως» στον κυβερνητικό ανασχηματισμο που πρότεινε ο Μιχαήλ Μισούστιν

2 ώρες πριν
Αρμένιοι φορτώνουν τα υπάρχοντα και τα παιδιά τους σε κάρα για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους (φωτ.: armeniangenocide100.gr)

Γενοκτονία των Αρμενίων: Παρουσιάζεται η αγγλική έκδοση του έργου «Το Μεγάλο Έγκλημα» του Αράμ Αντονιάν

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε Cadet, Junior & U21: Δύο ασημένια μετάλλια για την Ελλάδα

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV