Δεν έχει παραδοθεί μέχρι αυτή την ώρα στην ανακρίτρια το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης, στη Θεσσαλονίκη.
Το πόρισμα θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο ΑΠΘ όσο και στην Ελβετία. Από τα παραπάνω αποτελέσματα θα κριθεί και η περαιτέρω εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας για την υπόθεση.













![Από την Έξοδο των Ελλήνων της Ανατολικής Θράκης, τον Οκτώβριο του 1922. Περίπου 160.000 πρόσφυγες διέσχισαν τον Έβρο μεταφέροντας μέρος της κινητής περιουσίας τους (πηγή: Χρήστος Χατζηιωσήφ [επιμ.], «Ιστορία της Ελλάδας του 20ού αιώνα. Ο Μεσοπόλεμος 1922-1940»)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2025/09/ekkenosi-anatolikis-thrakis-120x86.jpg)



